Lounge set voldoet helemaal aan de verwachting!

Snelle levering en goede service. Chauffeur was bereid om iets verder te lopen en alles in de tuin te zetten. Lounge set zit fijn door de hoge rugleuning en heeft een mooie lichte kleur.

Snelle service stevig verpakt.

Super tevreden

Heel tevreden en prima bezorging

Bestelling vlot bezorgt en was prima in elkaar te zetten

Ruime keuze en snelle levering

Kiezen, bestellen en leveren binnen 2 dagen.

zó tevreden, dat we zojuist een 2e stoel bestelden!

met een klein balkon, willen we in de huidige situatie toch genieten. dus één sunyard liverpool besteld met één voetenbankje. want met de officiële maatvoering zou een 2e stoel niet passen... echter: twéé stoelen met het bankje als tuintafel moest toch eigenlijk lukken, zo puzzelden wij uit. het kán, op de centimeter nauwkeurig! onze tweede stoel komt er áán, lazen wij zojuist in uw mail. we zijn al trots, deze ouderen blijven met liefde thuis dit jaar!

Mooie, stevige stoelen en fraaie kussens. Vlotte levering

Mooie stevige stoelen met leuke kussens. Snel in elkaar te zetten en de levering was erg vlot en goed.

Super snelle levering, zeer mooie producten

Zeer goede ervaring. Snelle levering. Degelijke producten die er erg mooi uitzien.

Bij levering tuinstoel zat de montageset er niet bij. Daarna prima opgelost

Er was iets fout gegaan bij de levering. Heb daarvoor een leuke attentie gekregen. We zijn super blij met onze nieuwe tuinstoel

Geen communicatie

geen updates over bestelling. binnen 5 werkdagen geleverd niet nakomen.

Kees Smit voor zomers genieten

Duidelijke site om online te bestellen Goede prijs/kwaliteit verhouding Goede communicatie over de levering die snel geregeld is

Bestellen en leveren helemaal TOP

Het online bestellen was eenvoudig te doen mede door de overzichtelijke website. De beloofd levering (binnen 5 dagen) is nagekomen. De tafel was binnen twee dagen (solide en vakkundig verpakt) geleerd.

Zonder zorgen in Coronatijd prachtige tuinmeubelen uitzoeken

Vorig jaar langs geweest en genoten van het bezoek aan een fantastische showroom, Alles goed bekeken en naar huis met ideeën na een deskundig advies. Website bleek zodanig ingericht dat we onlangs direct onze keuze weer konden terugvinden, met de correcte maten en beschrijvingen. Waarom wachten tot we weer alle vrijheden terug hebben ? We hebben gewoon direct besteld en na 4 dagen stond alles bij ons in de tuin. Genieten , laat de zomer nu maar komen!

Mooie stoelen ontvangen snel geleverd

Snelle levering en vriendelijke bezorgdienst.

Allemaal goed en vlot afgehandeld. Bestellen, bevestigingsmail, op tijd geleverd en netjes verpakt. Niets te klagen, goed verzorgd.

zoals we hadden gehoopt.

Via internet bestellen is altijd een beetje spannend, klopt de kleur, klopt het model, is het wat we zoeken want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alles weer terug gaat sturen. Bij Kees Smit klopte alles! De levering, het model, de kleur, alles. Precies zoals we het hoopten! Bedankt!

Supersnelle service

Supersnel geleverde tuinset. Eén stoel beschadigd. Maandag gemeld, volgende dag al een mail waarin ik een nieuwe leverafspraak kon maken. Dat is nog eens service! P.s wat staat de tuinset PRACHTIG

Mooie tafel en nette levering

Super blij met deze tafel. De goedkoopste Teak houten tafel van goede kwaliteit, die ik kon vinden. Nette en snelle levering en goede communicatie.

Goed service en mooie producten

Goed service en mooie producten

Snelle levering van mooi product

Zeer tevreden.

Prachtige tafel zonder last van tafelpoten

Prachtige tafel zonder last van tafelpoten

Oed

Snel en goede bezorging....heel tevreden

Kwaliteit en ook snelle levering

Mooie website, makkelijk besteld en goede duidelijke communicatie met de transporteur.

snel en goed

Snelle service en goede levering.

Comentarios sobre el Kiyoh