Snelle levering en goede service

Was mooier dan wíj dachten

Geweldig zeer tevreden.

Mooie producten en prima levering

Wel een puntje van aandacht, helaas geheel geen communicatie vanuit Kees Tuinmeubelen zelf, alleen maar van de vervoerder.

Topper! Netjes aan huis geleverd en alles mooi deftig verpakt.

Mooi opvolging van de levering. Alles werdt netjes aan de deur geleverd met de vraag of ze moesten helpen met binnendragen. Alles degelijk en zorgvuldig ingepakt.

Snelle levering, mooie kwaliteit en goede prijs!

Het was snel geleverd . Duidelijke leveringsgegevens en product had goede omschrijving op de site zodat het precies was wat ik zocht!

Ik heb mijn parasolvoet makkelijk besteld en betaald en op de afgesproken dag werd hij geleverd. Prima dus.

Erg mooi

Netjes verpakt. Simpel in elkaar te zetten. Lieve chauffeur en keurig op tijd.

Geweldig goed

Zondag middag besteld, gelijk een mail van ontvangst met de nodige gegevens dinsdag met het vervoersbedrijf contact via de mail over wanneer onze bestelling kon worden gebracht. Wij hebben de eerste mogelijk gekozen en de levering is ook op die dag gekomen in prima staat. Niks dan lof over jullie. Met vriendelijke groeten Ed en Lida Turnhout

Snelle, goede service

Fijn dat alles zo snel geleverd kon worden

Prijs marktconform, snelle levering

De website is overzichtelijk, de prijzen zijn marktconform. Prima aanbiedingen. Goede communicatie

Te druk waardoor er onjuiste producten worden geleverd

Levering van tuintafel is al meerdere keren uitgesteld. Tafel schijnt niet goed te zijn, is per abuis geleverd maar toen ontbraken er onderdelen. Inmiddels wachten tot april. Tafel staat wel nog op site als voorradig en levering binnen 5 werkdagen. Medewerkers snappen zelf niet goed wat ze moeten doen. Klant moet zelf daardoor actief contact houden om tafel te ontvangen. We wachten het af wanneer de volledige tafel wordt geleverd.

Toppie.

Goede service.

Perfect!

Keurig geholpen, op afgesproken dag geleverd!

Degelijk van begin tot eind

Degelijk en betrouwbaar; fijne vervoerderskeus. Duidelijke website. Absoluut aan te bevelen.

Top service!

Snelle levering en duidelijke communicatie. Er was een tafeltje beschadigd, werd heel snel en correct afgehandeld.

goede service

In het najaar een parasol levering aangevraagd aangezien deze niet voorradig was. Nu netjes afgeleverd. Nu de zon nog.

Prima service, behalve als de bezorger te laat is. Maar dat regelt een andere organisatie

mooie tuinstoelen

mooie stoelen . snelle levering.

Snel, goed verzorgd en conform afspraak.

Snel, goed verzorgd en conform afspraak.

Prima winkel

Parasol naar wens aangekomen

Goede informatie, snelle levering

Onze, bij Kees Smit gekochte tuintafel, is van het ballkon het water ingewaaid tijdens de storm van 2 weken geleden. Een telefoontje naar Kees Smit en ik wist welk type en kleur ik moest bestellen. Via de website een nieuwe besteld en binnen een week hadden we een nieuwe tafel die bij de stostoelen past.

Goed zitcomfort

Goed zitcomfort; een aanrader om te kopen

Snelle levering en prima kwaliteit

Mijn bestelling van enkele Bellagio is snel uitgevoerd. Monteren van de meubels is goed te doen, en de set is een mooie aanvulling op de vorig jaar aangeschafte Bellagio tafel.

Keurig op tijd afgeleverd Nette beleefde bezorger Tot in de tuin afgeleverd Klasse

Snelle levering.Prima kwaliteit

Comentarios sobre el Kiyoh