Klantvriendelijk.

Klantenservice belde mij zelf over een niet tevreden aflevering en heeft dit vriendelijk en naar volle tevredenheid opgelost af

Prima product.

Goede snelle levering. Leuk ook folders en de nieuwe catalogus in de doos erbij.

snel geleverd , alles volgens afspraak , mooi product

goede service op tijd bezorgd en na bezorging noch aandacht besteed door een email te sturen hoe het tuinset te onderhouden is

Alles keurig ingepakt en tijdig geleverd.

Zie boven

een topper

geweldige service, snelle levering we zijn super blij

Op en top tevreden!

Alles naar wens geleverd. Zelf tuinbank zelf monteren was fluitje van een cent. Duidelijke instructietekening en alles was goed voorbereid. Prima kwaliteit. Ben erg blij en laat nu de lente/zomer maar komen.

Top Ervaring Snelle levering Mooie spullen

Besteld binnen enkele dagen al thuis met duidelijke instructie video om het gekochte op de juiste manier in elkaar te kunnen zetten.

Prettige ervaring , en vriendelijk contact

goede uitleg en vriendelijk contact, en goede bezorging !

Alles is keurig afgeleverd door de firma Brink.

Het zijn prachtige tuinmeubels . De tafel was makkelijk te monteren, zeker met de hulp van de instructie video. Wij zijn dik tevreden.

Top bedrijf, mooie produkten, prettig contact.

Van het geven van informatie over de produkten, tot de levering, het bedrijf Kees Smit is een geoliede machine. Kortom een zeer prettige ervaring!

Goede service en mooie producten

Voor buiten een mooie tafel en bank gekocht. Snelle levering en de producten zien er kwalitatief goed uit. Bij de bezorging was de glasplaat gebroken, maar de volgende dag al weer een nieuwe. Top service.

Complete tuinmeubelbeleving

Bij Kees Smit kun je terecht als je veel keuze wilt en de nieuwste trends wilt zien. En natuurlijk als je voor kwaliteit wilt gaan. Onze tijdloze set staat al 12 jaar en is nog steeds in topconditie. De stoelen die we twee jaar geleden kochten zijn heerlijk en niet van echt rotan te onderscheiden. Alleen de kwaliteit van het tafeltje dat we erbij kochten laat wat te wensen over. Maar al met is Kees Smit een aanrader!

Persoonlijk en vriendelijk

Website is helder, telefonische vraag wordt vriendelijk beantwoord (en heerlijk dat achterhoekse accent!!), levering snel en netjes. Helemaal top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Alleen jammer dat ik niet al maten kussens die ik nodig had kon vinden.

Zoals verwacht

De geleverde tafel voldoet aan onze verwachtingen. Zeer goede kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering van onze nieuwe tuinmeubelen

Prima online besteld mooie tuinset

snelle reactie op vragen, mooi aanbod

zelf kreeg ik snel antwoord op een vraag en hun aanbod is kwalitatief en uitgebreid. goede verpakking ook voor de levering.

Goede service dergelijke kwaliteit

Snelle levering, mooie producten, redelijk handige website. Mijn product was beschadigd. Zonder veel gedoe en nieuw product gekregen.

kwalitatief en levering zeer goed.

Zeer tevreden.

Snelle bezorging grote voorraad vriendelijke klantenservice

Prima snelle levering, duidelijke website

Super klantvriendelijk en leveren kwaliteit

Klantvriendelijkheid zonder opdringerig te zijn. Mooie spullen bij Kees Smit gekocht afgelopen jaar. Soepele en keurige administratieve afhandeling vanaf bestelling tot en met de levering. Chauffeur was ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een grote aanrader voor iedereen die zich wil verwennen met een sfeervol tuinmeubilair, in welke stijl dan ook!

Erg mooie meubels

Keurig volgens afspraak de meubels geleverd! De dinerset is een lust voor het oog en staat bijzonder mooi op ons nieuwe terras!! Nu maar hopen op heel veel mooie en zonnige dagen!!! Proost !!

Chapeau

Heel correct. Ook complimenten voor de chauffeur. Wat een kunst om zo door alle straatjes te manoeuvreren. En dan ook nog zo klantvriendelijk zijn. Ik kom uit het onderwijs, de mooiste beloningssticker voor Kees Smit

Comentarios sobre el Kiyoh