Snelle levering en keurig verpakt

Onze XL parasolhoes is perfect passend over de parasol van 3x3 meter. Materiaal is goed waterafstotend. Een degelijke rits en handige stok als versteviging waardoor de hoes er met één beweging overheen gaat. Geen trapje meer nodig met die hoogte! Een échte aanwinst!

Top!!

Dames en heren, bijzonder vriendelijke dame aan de telefoon, Kees Smit zegt wat ie doet en doet wat ie zegt!! Artikel perfect verpakt, bezorger belde 20 min van te voren, ook al zo vriendelijk!!! Al met al , heel tevreden!!! Vriendelijk groet vanuit Rotterdam

Prima levering.

Prima levering, en goede kwaliteit tuinset.

Kwaliteit

Door de goede voorlichting op de site en de afhandeling van de bestelling. Prima om in corona tijd te bestellen.

Mooie kwaliteit!

Naast de prima kwaliteit biedt KeesSmit ook nog eens een zeer uitgebreid assortiment! Smaakvol en eigentijds! Voor Ier wat wils!

Vriendelijk personeel en goede service.

Binnen 1 jaar na een fantastische shop ervaring had ik een klein defect aan een stoel. Dit is door dit prachtige bedrijf netjes opgelost door een ruiling te maken. Netjes thuis omgeruild. Zo fijn dat ze dit zo snel hebben kunnen regelen. Bedankt!

Goede en snelle service

Verkeerde kussen ontvangen, maar na contact met klantenservice binnen 2 dagen het juiste kussen ontvangen

Uiteindelijk tevreden

De tafel staat naar tevredenheid al had het wel een beetje een vreemde aanloop. Na het bestellen krijg ik de dag erop een telefoontje dat de tafel niet meer voorradig zou zijn en pas half april geleverd zou worden . Echter de gehele dag stond hij op de site gewoon op voorraad. Ik ben zelf maar eens gaan bellen en toen bleek hij gewoon op voorraad te staan en zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Zo gezegd zo gedaan en toen stond de leverancier voor de deur. Zij halen het tafelblad uit de vrachtwagen waarbij bleek dat de volledige onderkant van de verpakking kapot was. Bij het laden is de doos gewoon met grof geweld erin geladen. Wonder boven wonder bleek hij niet beschadigd te zijn. Lof voor de chauffeur die als tegemoetkoming de tafel voor mij in elkaar heeft gezet. Hij ziet er mooi uit, staat goed en hopen er velen tuin avonden aan door te kunnen brengen.

Netjes verzorgd

Alles netjes verzorgd

Prachtige meubels,mooie kwaliteit

Na bestelling, snel geleverd. Zeer tevreden.

Perfecte organisatie met goed assortiment

Alles online geregeld . Ging Perfect met duidelijke terugkoppelingen van factuur tot bevestigingen ook inzake aflevering . Producten goed verpakt Brinks transport zeer goede firma . Moest afleverdatum aanpassen wat geen probleem gaf . Chauffeur was top. Meubels moeten nog worden getest zodra het weer het toe laat !

Uitzonderlijk goed.

Top. Snelle levering goede service van Kees.

Bestelling geplaatst na zeer kundig chat-overleg

Prima overleg via de chat gehad met medewerker die zeer vriendelijk was en kennis van zaken had. Na de chat meteen bestelling gedaan. Keurig netjes en op tijd bezorgd.

Prima. Snelle levering

Prima. Snelle levering

Vanaf de bestelling is alles goed verlopen

Goede uitleg over de keuze, Transporteur onderneemt ook gelijk actie.

Dik tevreden

Klein probleempje bij het monteren van de stoelen maar wordt zeer netjes opgelost.

Prima!!

Vorig jaar heb ik een mooie tuinset gekocht en dit jaar 2 lounge stoelen. Dus ik ben weer klaar voor de zomer :)

Tot nu toe prima

Wij hebben de producten nog niet binnen, maar tot op heden is het ons goed bevallen. Goede communicatie en de prijzen vinden wij niet abnormaal.

Voldoet helemaal aan de verwachting!

Bij een vorige levering wilde ik nog wat wijzigen, dat was geen probleem en werd direct netjes geregeld.

Prima kwaliteit

Zeer snelle bezorging, goed verpakt en duidelijke montage instructie.

gewoon goed

ervaren mensen, vriendelijke mensen, goede service

Top‼️

Top kwaliteit

Snelle levering top

Goede website. Makkelijk om een bestelling te plaatsen en snelle levering.

Alles keurig verzorgd

Parasol is volgens afspraak op tijd geleverd en is van goede kwaliteit. Chauffeur heel behulpzaam.

Mooie producten en komt afspraken na.

Het is gewoon super geregeld. Eenvoudig online te bestellen. Direct een bevestiging en duidelijke afspraken over de levering.

Comentarios sobre el Kiyoh