Perfect .!!!!!!

Super snel bezorgd !

Mooie buitentafel tegen een goeie prijs snel geleverd!

De bezorger bracht de tafel naar de goeie plek (lachend)!

Snelle levering van mooi product

Mooie stoere moderne tafel. Snelle levering. Makkelijke montage.

Ze zijn nog niet in gebruik wij wachten op mooi weer.

Geweldige ervaring en service

De bestelling, aflevering en service waren allen te omschrijven als snel, klantvriendelijk en het product is super. We zijn zo blij met de parasol! Degelijke kwaliteit, lekker groot en dat voor een schappelijke prijs. Bedankt voor de goede afhandeling!

onze koopbeslissing is voortreffelijk uitgevallen

Geweldig, snelle levering conform afspraak

Mooie stijlvolle meubels en prima service

Wij zijn erg blij met de kwaliteit en de uitstraling van de meubels. Ook de service aan de telefoon en bij levering is klantgericht en vriendelijk.

Mooi bedrijf veel keus

Perfecte levering mooie stoel

Vlotte levering volgens afspraak

Kees Smit heeft ons tuinmeubilair van Hartman vlot en volgens afspraak geleverd

5 sterren waard

Door een beschadiging op een bank een hele snelle reactie en binnen anderhalve week een nieuwe bank geregeld SUPER

Nette, snelle service

De tuinstoelen die ik heb besteld zijn snel en zorgvuldig verstuurd. Makkelijk in elkaar te zetten. Foto’s op de website kwamen mooi overeen met de echt kleur. Aanrader!

Tevreden

Niet zo makkelijk om een tuinstoel uit te kiezen in Corona tijd. Maar door de duidelijke info op de website heb ik een goede keuze kunnen maken. En de bezorging was ook prima in orde.

grandioos

Goede beglijding met aankoop ven tuinstel /goede bezorging

Mooie spullen

Ruime keus in alle prijzen. Snelle, nette levering

Mooie tafel

Een mooie tafel besteld. Ziet er goed uit.

De perfecte set

Ik twijfelde heel erg om een lounge set te bestellen zonder er zelf op gezeten te hebben. Maar nadat we met de klantenservice contact hadden gehad en er een 30 dagen gratis retourneren optie was hebben we hem toch besteld. En niet zonder positief resultaat. De set ziet er geweldig uit en zit ook nog heel erg goed. Super kwaliteit en service dus! Daarom ook dit extra kussen erbij besteld wat ook weer zeer vlot geleverd werd.

Geweldige tuinbank!

Wij zijn blij met de teakhouten loungebank.

Prima bezorging en goeie kwaliteit!

Goeie bezorging en super vriendelijke chauffeur/bezorger

Stijlvolle stoelen en prima service

Alles prima van website tot levering Ben er heel blij mee, lekker lichte stijlvolle stoelen. Ze stonden zo in elkaar, en voor opslag in de winter kan je ze weer uit elkaar halen en dan toch stapelen

Eerste keer bij Kees Smit besteld, maar zeker niet de laatste keer

Ik was op zoek naar een teak houten tafel en vond een online bij Kees Smit. Deze was helaas niet op voorraad, maar via de chat vertelde een medewerker dat er nog een was en dat ik die kon bestellen.

Tuinkussens van goede kwaliteit tegen een goede prijs

Goede kwaliteit tuinkussens met een mooi design en lekker dik

zeer naar tevredenhed

Alles was goed verpakt, het is prima kwaliteit, en het ziet er ook nog een goed uit!! Dus precies wat ik graag wilde!!!

Fijne afhandeling

Werd tete a tete tuinmeubel geleverd, helaas 1 onderdeel kapot. Erg fijn geholpen met afhandeling en nieuwe gekregen

netjes, en goed verpakt geleverd

netjes, geleverd. Mooie stevige stoelen.

In coronatijd prima

De bestelling was zelfs eerder dan werd gezegd

Comentarios sobre el Kiyoh