Prima. Snel en netjes geregeld

Mooie bank solide en zeer makkelijk zeg in elkaar te zetten.

Het een goede en snelle service was. Een goede instructie ontvangen via de mail. Dus kortom PERFECT!!

Super geregeld alleen mag het karton / plastic wel meegenomen worden

Prachtige lounge meubelset

Uiteraard geven wij er in normale omstandigheden de voorkeur aan om de winkel te bezoeken. Maar aangezien wij op zoek waren naar twee loungestoelen en bijpassend tafeltje, hebben wij toch besloten onze aankoop volledig online te doen zonder deze in het 'echt' te kunnen bekijken. Het bestellen via de site ging erg gemakkelijk en snel en de levering vervolgens ook. Duidelijke communicatie door zowel Kees Smit als de transporteur over het moment van levering. Onze loungestoelen en tafeltje zijn gelukkig in het 'echt' ook prachtig en wij zijn dan ook super blij met onze aankoop!

Snelle levering en verpakt. Keurige communicatie!

Ik ben echt heel blij met de prachtige tuinstoelen. Echt stevig verpakt kwamen deze keurig en ook sneller dan verwacht binnen! Wij gaan deze zomer genieten van de prachtige stoelen.

Om 5 sterren te geven dat staat voor 10 punten en wie is er perfect , toch is het een prachtige zaak

Kees Smit tuinmeubelen zaak is gewoon mooi voor tuin en terras.

Betrouwbaar in Kwaliteit en Levering

Alles fantastisch!

Duidelijke website en levering prima verlopen

Snelle service en de bank kwam eerder dan verwacht.

Fijne service! Tuintafel werd snel en netjes geleverd aan huis! Tuintafel is prachtig. laat de zomer maar komen!

Vriendelijke behulpzame klantenservice

Verbeter punt: Het transportbedrijf! Duurt lang voordat er contact met je opgenomen wordt waardoor de levering te laat geleverd wordt(niet binnen de 5 dagen).

Mooi tuinset, wij zijn er heel blij mee.

Goede service. Snelle levering

Bij telefonisch contact vriendelijk en goed geholpen

Mooie kwaliteit, goede informatie en nette levering

Mooie degelijke kwaliteit en ziet er goed uit. Online gekocht maar dankzij uitgebreide informatie was het een goede keuze.

Betrouwbare zaak met mooi tuinmeubilair

Op tijd geleverd en goed ingepakt.

Snelle goede service, mooie kwaliteit.

Mooie website, besteld en snel bezorgd. Dat is fijn.

Vriendelijk en snel!

De website is makkelijk benaderbaar, de zending werd snerl bezorgd en de bezorger was heel gezellig en vriendelijk!!! Top

Topbedrijf

Bestelling netjes verpakt en geleverd naar wens

mooie kwaliteit, snel geleverd

Hele mooie parasollen voor een scherpe prijs. Netjes bezorgd. Zij het dat de bezorger zelf niet zijn dag had en twee uur na het aangegeven tijdsblok aankwam en de boel op de stoep achterliet. Dat is de enige reden om verder geen 10 te geven

Prima op het tijdschema afgeleverd. Alles keurig verpakt.

uitmunted

prima op tijd en goed verpakt

Helemaal top

Stoelen besteld netjes afgeleverd helemaal top

Goede afspraken en tijdige levering

Na de bestelling werd duidelijk aangegeven wanneer de levering zou zijn. De chauffwur was netjes op de afgesproken tijd gearriveerd. Ook de nazorg is goed geregeld.

Keurig op tijd geleverd en precies wat we wilde

Mooi product zoals we wilde

Comentarios sobre el Kiyoh