Snel en op tijd bezorgd. Mooie producten!! Super blij met mijn aankoop.

Erg mooie tuinbank en snel bezorgd

Erg mooie houten tuinbank, stevig en makkelijk te monteren. Snel bezorgd en goed verpakt

Snelle levering !

We stonden versteld van de vlotte levering van onze loungebank. Het is heel prettig dat zo goed afgesproken wordt hoe laat de bezorging plaats vindt. We vonden de website erg prettig en overzichtelijk. Ook fijn dat de maten er duidelijk bij vermeld staan. Door de vele foto’s ( onder meer een kussen van dichtbij) krijg je een goed beeld. Het is best spannend om zo’n grote aankoop online te doen, maar Kees Smit heeft het goed geregeld. Bank staat prachtig. Superblij mee.

Top service en goede producten voor goede betaalbare prijzen.

Super mooie loungebank op de website gevonden. Precies wat we zochten..! Loungebank besteld, en paar dagen daarna nog kussens bijgesteld. Gebeld met Servicedesk en kussens zijn gelijktijdig op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Alles zeer correct en netjes verpakt. Echt super tevreden...!

Persoonlijk

Prettig contact zoals wij ook bij ons gewoon zijn “no nonsens” Maar wel professioneel

Snelle bezorging, mooi product

Mooi product, goede kwaliteit. Zoals beloofd binnen een week verzonden

Goede kwaliteit, erg tevreden. En snelle levering!

We zijn erg blij met onze nieuwe tuinset, erg goede kwaliteit! En het werd snel geleverd.

Zeer goede service

Goede en snelle service.

Tuin Bankje besteld werd snel geleverd en prima kwaliteit. Eenvoudige montage

Goeie kwaliteit voor een redelijke prijs. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer het word bezorgd,, duidelijke uitleg om het in elkaar te zetten.

Alle spullen netjes afgeleverd

snelle levering, fijn dat je een keuze dag kan maken voor het afleveren. Spullen waren goed verpakt. Geen beschadigingen.

Snelle en correcte levering

Goed. Zeker aan te bevelen

prettig contact bestelling snel geleverd

Prettig contact bestelling snel en netjes geleverd.

Prima kwaliteit en netjes geleverd.

Nette bank van degelijke kwaliteit. Past mooi en ook bevestiging goed. Nu alleen nog in de olie zetten.

Snel en goede levering

Niet lang moeten wachten op onze bestelling. Mooi ingepakt!

Top bank waar voor je geld!

De tuinbank ziet er prachtig uit en zit heerlijk. Mooie afwerking. Service en bezorging ook goed.

mooie spullen

Mooie artikelen levering is alleen niet heel snel.

Prima Terras setje

Zoals op de web site beloofd inderdaad makkelijk en snel in elkaar te zetten en prima volgens afspraak geleverd.

Ben er blij mee

Prima,snelle levering en het artikel was precies wat ik nodig had Ben er blij mee

Snel servies ...mooie spullen....Kwaliteit.... In een woord juist geweldig !

Prima maar niet uitstekend

werd teruggebeld nav van vraag argumentatie om niet open te geen op afspraak is er eigenlijk niet uitgekozen set niet online beschikbaar, wel telefonisch

Gewoon goed, acuraat , netjes en doen wat afgesproken is.

Goede stoel ,,, mis enkel bij het schrijven van dit de zon en buitengenieten, maar dat komt wel goed. En dan zitten wij goed.

Zeer snelle levering

Uitstekende kwaliteit tuinstoelen ontvangen en een zeer snelle levering

Kwaliteit fantastisch, correcte levering en makkelijk bestellen!!

Dik en dik tevreden, wij bestellen zeker weer!!

Comentarios sobre el Kiyoh