Prima tuinmeubel

Netjes verpakt en geleverd binnen een week

Goede kwaliteit tuinmeubelen

Super service

Kees Smit heeft een keurige manier van communiceren. Je weet precies wanneer je pakket geleverd wordt en dit wordt vervolgens ook keurig gedaan door Brinks transport. Netjes ingepakt om schade te voorkomen. En daarnaast uiteraard ook een goede kwaliteit. Je betaalt soms iets meer dan bijv. bij andere tuinzaken, maar Kees Smit zorgt wel voor kwaliteit!

Van order tot levering top geregeld

Snel geleverd en mooie loungeset

Keurig en snel geleverd. Website was plezierig in gebruik, met name foto met afmetingen is erg behulpzaam in een keuze te maken.

top kwaliteit en top service

goede kwaliteit, snelle, goede, levering,

Ik ben zeer tevreden over deze aankoop (Tuinbank).

Vooraf heb ik informatie ingewonnen bij het filiaal in Amersfoort. Zeer correct en proactief te woord gestaan. Al mijn vragen zijn professioneel beantwoord. Post NL heeft de tuinbank volgens afspraak bij mij afgeleverd. Goede beschrijving en instructievideo bij het gekochte product. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. De volgende tuinaankoop ga ik zeker bij Kees Smit doen. Je kunt voor 100% op ze vertrouwen.

online besteld

Goede duidelijke foto's, maten staan er bij. Snelle levering op een door mij gekozen moment. De producten waren netjes verpakt.

Snel geleverd, mooie kwaliteit tuinmeubels

Goede prijs-kwaliteit verhouding, meubels conform de verwachtingen, mooie kwaliteit. Levering was heel snel.

Snel geleverd naar tevredenheid

Snel geleverd, duidelijke communicatie, geen problemen

Mooie spullen goede service

Prettige koop ervaring hoop nu veel tuin Plezier

Prima geregeld en op tijd geleverd

Goede service via chat en snelle levering gepland!

Via chat netjes geholpen en bestelling kon snel worden geleverd op de gewenste dag.

Mooie producten, snelle levering!

Effectief

Snel en perfecte levering!

Helemaal top, snel een 2e besteld

Het bankje ziet er nog leuker (en beter) uit dan de foto

Goede kwaliteit en correcte levering

Vorig jaar kennis gemaakt met dit bedrijf, prachtige zaak met een goede webshop. Klantvriendelijk en vlotte levering.

Fantastisch!

Telefonisch ben ik uitstekend geholpen en ook het bestellen en afleveren ging helemaal perfect! Ik ben echt ontzettend tevreden en zou hier graag weer bestellen.

Super geregeld

Super service, nu wachten op mooi weer.

Mooi product, duidelijke website. Levertijd prima.

De bestelde tuinset ziet er zeer degelijk en fraai uit. Levering was uiterst correct

nog geen ervaring; gister geleverd!

Top service!

Toen mijn eerste Kees Smit bestelling bij Post NL bleek zoek geraakt...en ik hen daarover belde, waren ze zeer bereidwillig: het kostte hen een uurt je om alles uit te zoeken en twee dagen later werd alles gelukkig nu wel correct bezorgd!

Mooie en stevige tafel

Het is een hele mooie en stevige tafel. Keurig verpakt en makkelijk in elkaar te zetten met behulp van de toegestuurde video. Bedankt! Aardige vrachtrijder die op tijd kwam.

Snelle levering en goed product

Ondanks drukte snelle levering op afspraak en blij met de mooie tuintafel, aanrader!

Super snelle levering en keurig verpakt!

Prachtige stoelen, helemaal naar verwachting

Comentarios sobre el Kiyoh