Prachtige kussens

Prachtige kussens van Kees Smit Onze tuinset is weer als nieuw met deze kussen set. Goeie pasvorm en lekkere zit.

Snel, kwaliteit en voordelig

Ik zag een prachtige hardhouten tete-a-tete voor een mooie prijs maar ik kende de winkel niet. Ik ben dus ervaringen gaan Google en kwam toch wel wat negatieve reakties tegen over met name de levertijd. Ik heb direct telefonisch contact opgenomen om te vragen of het product voorradig was. De medewerker verzekerde me dat het op voorraad was. Vrijdagavond besteld, donderdag in huis! Helaas ontbrak het montageset met de schroeven. Direct weer gebeld en de volgende dag lag het setje in mn brievenbus met excuses. Kan gebeuren. We zijn allemaal mens en we maken allemaal fouten. Mijn ervaring was dus uiteindelijk goed.

Snelle en goede service. Top bedrijf

Snelle en goede service.

Super leuk en mooi bankje

Het is een mooi bankje en zou hem ook zeker aanraden. Alleen wat ik wel jammer vind is dat een aantal schroefjes er niet heel makkelijk in te draaien waren en ik me dan af vraag of het goed vast zit. Het is een erg lichtgewicht bankje dus ook makkelijk te verplaatsen. Daarentegen met een beetje wind waait ie door je tuin. Al met al voor de ze prijs vind ik het wel waar voor mijn geld.

Goed product! Snelle levering

Goed product! Snelle levering.

Alleen jammer dan de poten van het tafeltje beschadigd waren door de tie-rips die er rond zaten.

duidelijk en alles volgens afspraak

bestelling on-line duidelijk en aflevering volgens afspraak

Fijne service. Veel keus.

Fijne service. Veel keus. Snelle levering.

Een fijne communicatie en snelle levering.

Een prettige site, ruime keuze. Makkelijk te bestellen en goed contact met de klantenservice.

Keuze en kwaliteit is goed.

Een goede service.

Snelle nette levering

Goede site en snelle nette levering, prima verpakt en artikel met goede kwaliteit

Super !!!!!

Vorig jaar in de winkel geweest, heel erg vriendelijke, geduldige medewerkers. Ik mocht diverse settingen uitproberen. Bijvoorbeeld; ik wil die bank bij deze tafel, nee toch maar stoelen, heel geduldig en vakkundig werden wij geholpen. Hoe staat dat met een 3 sit bank ipv met een 2 sit bank, en hup daar werd weer omgeruild en een nieuwe setting gemaakt. Uiteindelijk zijn wij prima geslaagd ! Echter de bijpassende 3 sit bank in de kleur die ik wilde was niet meer leverbaar. Niet getreurd: Dit jaar was die weer in het assortiment en hij staat inmiddels te pronken in mijn tuin, I am so Happy

Heel erg goed!!!

Mijn bestelling is vanaf begin tot het einde heel erg goed verlopen. Ik ben een zeer tevreden klant!!!

Mooie producten!

Ik heb 3 jaar een tuintafel, tuinstoelen en een bankje aangeschaft bij Kees Smit en dat is heel goed bevallen. Onlangs nog een parasol, beschermhoes en parasolvoet besteld en ook die zijn prachtig! Makkelijk online besteld en snel geleverd, heel fijn!

Fijne medewerkers, meedenkers, klantvriendelijk, geen moeite, niets is teveel om je een gewaardeerde klant te voelen.

Mooi dik kussen

Fijne site, vlot geleverd

De website is prettig in gebruik, bestellen ging vlot en transporteur was vriendelijk en helder. Erg tevreden.

prima service en product

We hadden de kussen besteld en deze werden keurig binnen een week uitgeleverd. precies zoals omschreven en zijn zeer tevreden. Wel een beetje jammer dat de aanbieding van de een op de andere dag verdwenen was zonder dat je dit terug kon lezen op de site. scheelde toch wel bijna 100 euro voor ons. Ondanks dat wel tevreden over het product. Volgende keer scherper zijn. :)

Precies zoals gehoopt

Mooie stoel en goede levering.

Makkelijk besteld en perfect geleverd

Overzichtelijke website, kwalitatief goede producten en goede afspraken omtrent de levering. Bij aankomst van parasol, voet en beschermhoes helemaal gelukkig!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mooie tuinbank voor een goede orijs

Super mooie tafel en uitstekende service

Heel blij met onze gekochte tafel, betaalbaar en goede kwaliteit. Service ook uitstekend door e-mailberichten net na de koop, schoonmaak tips en voor de levering. Al diverse mensen aanbevolen.

De bank is makkelijk te monteren. En wat extra informatie over onderhoud is ook fijn geregeld. Ook leuk was dr video instructie voor het in elkaar zetten

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Bestelde barset voor buiten eenvoudig vanuit een luie stoel besteld, afgeleverd bij de voordeur en makkelijk in elkaar gezet, waardoor we nu genieten van onze Kees Smit barset ☀️

Prima service alle afspraken over bezorging worden stipt nagekomen en een uitstekende communicatie!

Comentarios sobre el Kiyoh