Goede kwaliteit en service!

Producten binnen 5 werkdagen in huis en helemaal tevreden.

Al meerdere keren spullen gekocht en keer op keer prima service! Levering aan huis, afhalen bij 't magazijn of vanuit de winkel in Almelo. Allemaal top!!

Heel goed geholpen door de mensen van Kees Smit

Ik belde om te vragen of de showroom weer open was en ben toen op voortreffelijke wijze geholpen en uiteindelijk een tuinset gekocht.

ziet er goed uit en zit lekker

mooie kleur en zit goed

Correcte en snelle levering.

Alles naar tevredenheid gekregen. Een voorbeeld voor andere.

Kees Smit gaf goede, deskundige voorlichting over het product

Nuttige montage video van de tuinbank werd bijgeleverd. Ik kreeg goede voorlichting over het onderhoud. De levering was snel. Binnen twee dagen werd de bank bezorgd, en nog wel op een zaterdag!

Prima. Klantvriendelijk en vertrouwd.

We hebben het als prettig ervaren om te winkelen,fijn advies, en onze tuinmeubelen bij jullie te hebben gekocht

Zeer klantvriendelijk en altijd met je meedenken in oplossingen

Zeer grote sortering assortiment en bij vragen altijd bereid om mee te denken

Alles verliep soepel met de bestelling

Als er wordt aangegeven dat er alleen bezorgd kan worden ivm corona, is het vreemd dat je een e-mail ontvangt waarin aangegeven wordt dat je het product op kan komen halen.

Fijn bedrijf snelle levering

In een keer gevonden wat ik zocht

Alles volgens afspraak en wens

Keurig alles op tijd. Chauffeur erg aardig en alles naar wens

Uitmuntend

Loungeset besteld, uitstekend geholpen aan de telefoon en nog een tip gekregen dat de kussen uitwasbaar zijn. Top Met vriendelijke groet Henk Scholteaalbes Drouwenerveen

Goede stoel

Zeer goede communicatie

prima product

Bank keurig op tijd bezorgd en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Stevig en zwaar.

Uitstekend geholpen

Oude kussens vervangen met goed advies voor nieuwe kussens

Snelle reactie en oplossing na klacht

Wij hebben een hoek lounge besteld en geleverd gekregen. Na uitpakken en installeren bleek een hoekmodule een scheve leuning te hebben. Foto gemaakt en als bijlage in de mail mee gestuurd. Binnen een week hebben ze de hoekmodule omgewisseld. Klasse!

10 met een griffel

Ondanks de duidelijke site had ik toch wat vragen. Afgelopen donderdag gebeld. Bij uitleg over het verschil van stoelen en met de mededeling dat als je een tafel erbij koopt een set prijs betaald. Aangezien ik toe was aan alles nieuw heeft de meneer aan de telefoon mij door allerlei kussens geleid. Ondertussen waren er 2 voeten bankjes en een ligbed bij gekomen. En wilde de kussens in de zelfde kleur. Ook dat er extra hoofdkussens mogelijk waren werd door mij zeer gewaardeerd. Als je er zelf niet aan denkt dat er iets mogelijk is denk je er niet aan. Die meneer had absoluut verstand van zaken en loodste mij goed door de site zodat ik goede keuze kon maken. Gelijk samen de bestelling gedaan. Later bleek dat we toch het kussen voor de ligbank waren vergeten. Gisteren teruggebeld. Nu ook weer een vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Gelijk geregeld, word los opgestuurd en ondanks dat het onder de 150 euro is hoef ik geen verzendkosten te betalen. Dus zo als aangegeven een zeer tevreden klant die een dikke tien geeft en Kees Smit zeker zal aanraden voor hun kennis en vriendelijkheid en geduld

Snel besteld en snel gratis thuis geleverd, zeer blij mee!

Tuinstoelkussens besteld bij Kees Smit. Deze werden netjes verpakt, snel geleverd en voldeden aan mijn verwachtingen.

alles volgens afspraak nagekomen!

Keurig geleverd . Goede montage beschrijving .

Prachtige kwaliteit

Mooie tuintafel met 6 stoelen besteld, snelle levering en goede communicatie over de bezorgtijd. Zeer tevreden over de kwaliteit en de manier hoe goed alles verpakt aankwam.

Prima service en de producten zien er uit als op de foto.

Zal vaker een kijkje nemen op de site voor mooie producten.

Goed geregeld

Goed geregeld

Goede service, goede kwaliteit

De gekochte loungeset is van goede kwaliteit, bezorging op afspraak in een tijdsblok, goede communicatie, niks op aan te merken. Hier betaal je echter ook voor.

Comentarios sobre el Kiyoh