Fijne site, prijs/kwaliteit ok. Veel keuze. Na wat onduidelijkheid over levering keurig en snel geholpen door vriendelijke telefoniste.

Het is ff zoeken...

Als mogelik heden onderzoekt ben je wel even onderweg bijv. Kusse n 48*48*5cm. In tig kleuren, waarom moet je dit vinden tussen allerlei andere niet terzake doende maten? Zet alle gelijke kussens opmaat op de site. Met een kleur verschil kaart ernaast! afhandeling prima. Hengelen naar sterren????

Super assortiment en snelle bezorging

Groot assortiment, scherp geprijsd en hele snelle bezorging. Op voorraad is ook echt op voorraad. De bezorgdienst maakte vlot een afspraak en kondigde een bezorgvak van twee uur aan. Super! De all season tuinbank die we kochten werd op de gewenste plek neer gezet en was binnen enkele minuten uitgepakt en klaar voor gebruik.

Mooi set, goed geregeld

Op internet veelbelovend, ook in de praktijk komt dit uit. Alles is snel en goed geregeld

Topkeuze, topkwaliteit en service

Zo'n keuze, zo makkelijk shoppen bij Kees Smit, en snelle levering!

Helemaal top, goed georganiseerd

Kees Smit staat voor wat het zegt.

Keurig op tijd en netjes afgeleverd

We hebben wel vaker wat gehaald id winkel en online. Altijd op tijd, goede website en netjes bij aflevering

Goed en vriendelijk advies bij aankoop tuinmeubelen!

Telefonisch zeer goed advies ontvangen. Vriendelijk te woord gestaan en er is geduldig meegezocht naar de meest geschikte tuinmeubelen voor ons nieuwe terras.

Mooie kwaliteit, durf zo te kopen zonder het eerst uit te proberen!

Ik heb n nieuwe tuinset besteld, tuinbankje, tuinstoel en hocker. De kwaliteit van de meubels is heel goed, stevig, goede kussens erbij. Ook n zeer vlotte levering. N jaar geleden ook n zg hangei besteld. Omdat ik online gekocht heb, is het altijd de vraag of alles ook zo goed is als op het plaatje staat. Geen twijfel, anders had ik dit nooit gedaan. Mijn complimenten

Top snelle levering

Binnen een week geleverd. Mooie lounge set.. nog niet echt gebruikt maar ziet er top uit

Grote keus en snelle levering

Zeer tevreden met het product en gebruiksaanwijzing en hele goede prijs

Erg mooi bankje!

Fijne webshop, mooie producten. En goede bezorgdienst. Was ook keurig verpakt en onbeschadigd. Dat is bij andere webshops wel eens anders. Heel tevreden.

Precies wat ik wilde

Montagehandleiding was top en terwijl ik wachtte op de bestelling ontving ik de montage en de schoonmaakinstructie video. Super handig en dood de tijd tijdens het wachten.

Super snelle reacties. Goede prijs. Vriendelijke mails vol met adviezen voor onderhoud

Prachtige set voor een zeer lage prijs. Goede kwaliteit. ben zover al zeer tevreden over de service, regelmatig adviezen over onderhoud

goed en vriendelijk

De bezorgers kwamen aan het begin van de aangegeven tijd. Heel prettig. Ze pakten de meubeltjes voor me uit en namen het verpakkingsmateriaal weer mee, en zetten zelfs een tafeltje in elkaar. Bijzonder fijn!

Snelle reactie, meteen een mail met montage instructies en een met onderhoudtips. Snelle levering.

Ruim assortiment

Leuk en ruim assortiment voor elke prijsklasse. Duidelijke en volledige beschrijving van de producten. Vlotte en keurige aflevering tot letterlijk op z'n plaats. Goed gedaan Kees Smit!

Zeer verrast door kennis, kunde, plezierige behandeling en verrassend gebruik van techniek. Goede afloop.

Alles volgens afspraak

Alles prima afgehandeld afleveren op de 5minuten volgens planning.

Keurig geregeld snelle bezorging prima kwaliteit

Goede levering mooie kwalitatief kussens.

Prachtig degelijk tuinmeubel voor een hele mooie prijs

Meubel besteld en binnen de afgesproken tijd geleverd. Top.

Supersnelle service en kwaliteit

Heel blij met de snelle levering van ons tuinbankje!! Nu de lente in aantocht is, is goed zitten in het zonnetje een must! Erg blij met onze aankoop! Via de mail krijgen we de informatie die we nodig hebben van het in elkaar zetten tot onderhoud! Ik hoop dat de temperaturen buiten willen stijgen en dat we heerlijk vaak van de zon en het bankje kunnen genieten!

Helemaal top

Goede informatie op de website gevonden. Nadat we onze bestelling hadden geplaatst goed op de hoogte gehouden per e-mail, ook instructie gekregen per e-mail. Na een bezorg afspraak gemaakt te hebben kwam hetgeen besteld op de aangeven tijd aan. Wij zijn iig tevreden.

Zeer goede service.

Goed product en goede service.

Doen wat ze beloven.

Voor het eerst iets besteld bij Kees Smit Tuinmeubelen. Werd goed geïnformeerd en op het beloofde tijdstip afgeleverd. Zeer tevreden over het bestelde artikel.

Comentarios sobre el Kiyoh