Snel geholpen

Na telefonisch overleg snel gehandeld door Kees Smit

Mooi, degelijk en prima levering

Mooie degelijke tuinmeubels voor een goede prijs. Goede levering. Vriendelijke mensen. Alleen de levering binnen 3 werkdagen werden er 6. Maar wel duidelijke en snelle berichtgeving hierover.

Duidelijke website en een vlotte levering van onze tuinset

Veel keuze bij Kees Smit met mooie (tuin)meubelen plus accessoires. Alleen de prijzen zijn wat aan de hoge kant.

Snelle levering, goede schriftelijke begeleiding en een goed product.

Prima.

Alles volgens afspraak nagekomen

Zal zeker nog eens een bestelling doen als ik iets nodig heb

Perfecte service van bestelling tot en met tevering

Fijne site Snelle levering Kwaliteitsproduct voor mooie prijs

Kwalitatief prima product.

2 parasols met een perfecte levering. Geen spijt van aankoop.

Gewoon top

Perfect van begin tot levering!

Vanaf het moment van uitzoeken van de tuinmeubels en het bestellen, tot het kunnen kiezen van je eigen bezorgmoment én daarvan op de juiste manier op de hoogte te worden gehouden, tót de levering... Alles PERFECT geregeld. Nog even gezellig “een koffietje gedaan” met de aardige chauffeur... dat maakte het uitpakken van onze nieuwe aanwinsten daarna feestelijk compleet!

Goed product

Klaptafel gekocht van het merk Bellagio Canzo. Genoeg keus om de juiste tafel te bestellen. Bestelling en levering gingen snel. Werden keurig op de hoogte gehouden wanneer de klaptafel geleverd zou worden. Daarnaast een video filmpje gekregen met de instructie om de klaptafel in elkaar te zetten. Zeer attent!

Tafeltje precies zoals vermeld. Snel en goed geleverd.

Over het algemeen een prima ervaring!

Hoewel de artikelen op voorraad waren, duurde het erg lang tot wij deze mochten ontvangen. Dat was een nadeel. Over het contact en de artikelen zijn wij uiterst tevreden!

Prachtig product vsn prachtig bedrijf

Ruime keus Kwaliteit Betaalbaar Snelle service Super beschermend verpakt

Mooie kleur, levering snel

Nieuwe lounge kussens gekocht. Zitten heerlijk, prachtige kleur. Levering ging goed gepland. Klein puntje: een artikel miste. Maar klantenservice reageerde snel en adequaat. Top winkel. Aanrader voor mooie spullen in de tuin!

Goede informatie

Nette medewerker aan de telefoon Hulpvaardig Duidelijke info Snelle levering

Goede service, heel erg betaalbaar. Ik ben er erg blij mee. Snelle levering, dus helemaal top!

Fantastisch!

Hele goede tips gekregen! Kortom u denkt mee met de klant!we hebben op uw advies twee prachtige parasols gekocht voor op ons balkon. Heel erg bedankt voor het advies en de goede service!

Super service

Vorige week een tete a tete tuinbank gekocht en de aflevering en after-sales service was bijzonder prettig. De bank is trouwens ook super !

Uitmuntende service!

Mijn favoriete wicker tuinbank besteld. De dag vooraf netjes een mail gekregen waarin de aangekondigde tijd werd aangegeven. Op de dag zelf netjes op tijd geleverd, terwijl ze van ver moeten komen. Ook nog in mijn achtertuin neergezet. Kortom ik ben super tevreden! Een aanrader. Zo kan het ook.

Van bestellen tot aan afleveren 100% tevredenheid

Duidelijke foto's, je krijgt precies thuis geleverd (door vriendelijke chauffeur) zoals het ook op de website staat afgebeeld. Stoelen zitten heerlijk en staan bij de rest van de tuinmeubelen, ook van Kees Smit, alsof het in een keer gekocht is.

Degelijke tuinmeubels

Mooie meubels voor een mooie prijs (opruiming of aanbieding). De tafel en het kussen werden snel geleverd. Op de tuinbank moesten we wat langer wachten, maar waarschijnlijk lag dit aan de drukte bij de post. We zijn er blij mee!

Snelle goede service en super product!

We zijn heel tevreden over de snelle levering, de duidelijke e-mails en zeker ook de kwaliteit van het product. Een super goede website!

Ik ben heeeeel erg tevreden

Ik ben heel erg prettig geholpen Vriendelijk klanten service waar geen vraag teveel is Ook de de producten ruilen is zeer naar mijn volle tevredenheid verlopen Kokt om een heel fijn bedrijf

Top!!!

Grote keuze en heel snel thuis. Top!!!!

Prima snelle service

Denken goed mee over een oplossing van trage kevetong door post.nl

Comentarios sobre el Kiyoh