Correcte levering van ons schommelbankje

Het schommelbankje werd keurig op tijd geleverd. De enige reden dat het cijfer 8 is en geen 10, is dat de handleiding voor het in elkaar zetten iets duidelijker had gemogen.

Vriendelijke en servicegericht

Diverse contactmomenten gehad. Verwachtingen worden waargemaakt. Medewerkers zijn vriendelijk aan de telefoon en doen moeite voor je. Dat laatste maakt het dat je de volgende keer weer aan Kees Smit denkt bij een volgende aankoop.

Prima service.

Goed!

Degelijk product snel bezorgd

Met de hoop op een lang en zonnig lente- en zomerseizoen hebben wij een parasol besteld. Betonnen voet erbij zodat de boel niet om kan waaien. En met een hoes, zodat de parasol bij slecht weer netjes blijft. Binnen een paar dagen werd de bestelling bezorgd en de transporteur was zo vriendelijk om de loodzware voet in de achtertuin te brengen. Blij!

geweldig

Je wordt er heel vriendelijk geholpen heb het nu telefonisch besteld en je word goed geinformeerd.

Mooie solide tuin meubelen

Solide tuinset..... simpel in elkaar te zetten....kost wel even tijd, maar iedereeen kan het... levering ging vlot en binnen paar dagen... kortom.. TEVREDEN

Buitengewoon goede ervaring.

Het hele proces van bestelling tot aan bezorging verloopt 100% naadloos en is zeer klantvriendelijk. De transporteur was heel vriendelijk en behulpzaam om de 11 verpakkingen in ons appartement te leveren. Alles was subliem verpakt en onbeschadigd geleverd. Het enige minpuntje is de enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal, maar ik zie hier ook geen alternatief voor als jullie de kwaliteit van de levering hoog willen houden. Samenvattend: Ga zo door Kees Smit, jullie doen een uitstekende job!

Prima aankoop geheel volgens verwachting en snel geleverd

Onze oude tuinbank was aan vervanging toe. Bij Kees Smit uit een prima aanbod een keuze kunnen maken. Deze geheel onderhoudsvrije en mooie strakke bank werd snel geleverd en was simpel te monteren. Wij zijn er blij mee!

Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit producten.

Goede ervaring!

Onlangs een tuinstoel en kussen online gekocht Goede telefonische informatie En keurig geleverd

Zeer snelle service

Een tuinbankje besteld en direct dezelfde dag al een leveringsverzoek. Super!

Goede stoelen voor prima prijs

Zoeken op de site is eenvoudig. De kwaliteit van de geleverde stoelen, prima. Ook de betaling en snelle bezorging zijn probleemloos verlopen.

Snelle levering goede kwaliteit duidelijke instructie

Zie bovenstaand

Volgende keer weer?

Het enige onduidelijke was de levertijd, maar elke keer snel en vriendelijk geholpen. Levering keurig en blij met de mooie tuinset. Als de kwaliteit zo goed is als het er nu uitziet zijn wij vaste klant

Geweldig!

Mooie tuinstoelen en ligbedden aangeschaft. Ik kon niet goed vergelijken op de site of de kleur textileen van de stoelen en de ligbedden overeen kwamen. Isa van de klantenservice heeft een ligbed en een stoel naast elkaar gezet en mij een foto daarvan gemaild. Allemaal super snel geregeld en geleverd! Heel tevreden!

Geweldige service

Wij hadden een bankje gekocht bij het in elkaar zetten bleek er een bescherm dopje te ontbreken, binnen enkele dagen kregen we deze per post. We zijn heel blij met ons bankje

perfekte levering op tijd

perfekte levering op tijd

Goed in prijs en levering

Goed in prijs en levering

Zoals besteld keurig geleverd !

Chauffeur en bijrijder waren zeer kundig en netjes. Hebben alle meubels goed neergezet zonder beschadigingen etc. Namen hier ook de tijd voor, zoals het hoort. Waren zelfs eerder dan de opgegeven tijd ! Ik ben zeer tevreden over de levering van het tuinset, mocht ik in de toekomst nog tuinattributen nodig hebben, zal ik zeker als eerste bij Kees Smit kijken.

BUITENgewoon prettig.

Erg mooi dienblad, geheel vlak, lichtgewicht en kan tegen een regenbuitje.

Super ervaring. Ligbed besteld. Vergeten om in te vullen wanneer dit geleverd werd. Door het bedrijf meteen gebeld omdat dit niet was gedaan ! Helemaal klaar voor de zomer !

Mooie kwaliteit

Keurige levering

Goed verpakt en binnen afgesproken levertijd bezorgd. Goede kwaliteit. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Tevreden met de tuinwickers

Wat ik heb besteld heb ik ook met tevredenheid ontvangen. Transport goed en stoelen mooi ingepakt. Goed verzorgd!! Groet Yvonne

Super snel geleverd en goed & stevig producr

Onze prachtige tweezits tuinbank ontvingen we heel snel. Hij ziet er prachtig uit, en niet onbelangrijk; hij zit fantastisch.

Comentarios sobre el Kiyoh