Prima service. Snelle levering. Zeer mooie producten.
Keurige afhandeling. Duidelijke instructies. Vervoerder stipt binnen het tijdslot. Goed verpakt.
Beste meneer/mevrouw, Dank voor deze review. Wij wensen u een fijne zomer toe! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Prima tafel en bezorging
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Snel in elkaar gezet
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Zie hierboven
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Een prettige zomer toegewenst! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Enkel goede ervaring
Beste meneer, Vriendelijk dank voor deze review. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Online besteld. De site biedt voldoende informatie om een goede keuze te maken. Heldere communicatie, snel geleverd. Erg tevreden
Beste meneer/mevrouw Kokkeel, Vriendelijk dank voor deze review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u een fijne zomer toe! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij hadden een tuinbank besteld welke bij het in elkaar zetten beschadigd bleek. Na een telefoontje met de klantenservice, waar wij zeer vriendelijk te woord werden gestaan, werd er gelijk een oplossing gezocht. Na even beeldbellen, waardoor de schade getoond kon worden, werd er een nieuwe opgestuurd en wanneer deze binnen is kan de beschadigde worden geretourneerd. Top service!!
Beste mevrouw, Dank voor deze positieve review. Wat fijn dat wij het snel hebben kunnen oplossen voor u! Wij wensen u alvast veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Fijne bestelmogelijkheden en aflevering.
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat de bezorging goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Product besteld en snel geleverd. De prijzen zijn prima en de tafel Die we besteld hadden zag er prima uit! Ook duidelijke communicatie van de levertijd en tijdsblok waarin het geleverd werd. Daarnaast is het fijn in deze tijd te weten dat je kosteloos het product kunt terug sturen indien het niet bevalt. Maar dat gaan wij niet doen want de tafel staat perfect in onze tuin.
Beste meneer/mevrouw, Wat een super leuke review, hartelijk dank hiervoor! Fijn om te lezen dat de meubelen in de smaak vallen. Wij wensen u een fijne zomer toe! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ruime keus uit producten. Goede service. Snelle en goede levering. Producten worden goed beschermd verpakt.
Beste meneer, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat de levering voorspoedig verlopen is. Wij wensen u een fijne zomer toe! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Bankje snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, duidelijk instructie filmpje. En bankje is helemaal naar wens!
Beste mevrouw van Leeuwen, Dank voor deze review. Wat fijn dat de tuinbank naar wens is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer solide en krachtenveld.
Beste mevrouw Schrikkema, Dank voor deze beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik heb mijn tuinset online gekocht. En in het echt is het net zo mooi en zit geweldig! De afmetingen op de website zijn echt heel fijn.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat de tuinset goed in de smaak valt! Wij wensen u een fijne zomer toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Tuinstoelen besteld en levering naar wens. Wilde na de bestelling ook nog een tuintafeltje erbij bestellen. Ik heb gebeld en alles werd naar wens voor elkaar gemaakt, het tuintafeltje kon met dezelfde levering mee. Hele vriendelijke klantenservice. Ik ben dik tevreden en zal Kees Smit ook zeker aanbevelen.
Beste mevrouw, Wat super leuk om deze review te lezen, dank hiervoor! Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Vanaf het moment dat ik de tuinmeubels besteld heb ging alles als vanzelf. Ik werd heel goed geinformeerd, de bestelling en betaling gingen perfect en binnen de kortste tijd had ik de meubels in huis. Ik ben erg tevreden.
Beste mevrouw, Wat een positieve review, dank hiervoor! Super om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe meubelen! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
De geleverde artikelen zijn conform de beschrijving. Doen volledig aan onze verwachtingen.
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling. Wat fijn dat de bestelling aan uw verwachting voldoet. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Prima ervaring duidelijke communicatie ook met vervoerder
Beste meneer/mevrouw van Stein, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat de communicatie goed verlopen is. Wij wensen u een mooie zomer toe! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ruime keuze en snelle levering.
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
De bestelling werd snel geleverd, maar bij aflevering bleek de hele auto leeg te zijn . Vergeten auto te laden.... Dus dat werd een aflevering in 2 etappes. Overigens werd na de eerste verkeerde levering , de volgende dag goed afgeleverd. In het algemeen ben ik zeer tevreden , een foutje kan altijd gebeuren.
Beste mevrouw Drossaert, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wat fijn dat de bestelling alsnog goed geleverd is. Wij wensen u veel zonneschijn en veel plezier toe met de nieuwe meubelen! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede persoonlijke service tot en met het thuisbezorgen. Echt top.
Beste meneer, Dank voor deze review. Wat fijn dat onze service gewaardeerd wordt! Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik heb zowel 6 eettafel stoelen voor buiten als een hangstoel bij jullie gekocht en bij beide aankopen valt mij op dat er snel gereageerd wordt, de levering in goed overleg is en de artikelen van kwaliteit zijn!
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze review. Wat fijn dat de communicatie goed verlopen is! Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Levering zoals afgesproken. Montagevideo is heel duidelijk!! Heeft ons echt geholpen!! Zeer tevreden over mijn aankoop
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling. Wat fijn dat de montage video u goed geholpen heeft. Wij wensen u veel zonneschijn toe! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
besteld & bezorgd tot in de tuin. Mooie set! Blij mee!
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Wat fijn dat de tuinset in de smaak valt. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate