Heel mooi set, en snel geleverd!

Heel goed !

We zijn heel blij met de lounge set

We zijn erg blij met de lounge set. Het heeft een mooie strakke uitstraling en zit lekker.

Goede service en mooie producten (maar website kan beter)

Ik heb 5 keer opnieuw moeten bestellen in verschillende browsers totdat ik m’n bestelling kon voldoen. Ik kan wat foto’s sturen indien gewenst waar t mis ging. Verder de loungeset nu ontvangen en ben er heel erg blij mee!

Alles prima geregeld!

We vinden de loungeset niet alleen qua uiterlijk mooi maar ook qua zitcomfort

Bij Kees Smit is het simpel: Snel en goed!

De volgende dag geleverd. Exact conform beschrijving op de site. Kwalitatief goed product voor een aangename prijs. Top.

Kwaliteit en heel mooie uitstraling

Dit is de 2e set tuinmeubelen die wij bij Kees Smit hebben aangeschaft en het ziet er mooi en kwalitatief heel goed uit. De website is heel gebruikersvriendelijk en duidelijke foto's.

Nette levering en mooi product

Nette levering van een mooi en degelijk product. Wij zijn super tevreden.

Super te vreden

Alles is geleverd zoals het besteld is en dat al twee keer

Geleverd wat werd aangeboden.

Duidelijke omschrijving product, snelle levering, betaalbaar

Zochten goede en stevige hoezen voor kussen van lounge set. We vonden de omschrijving duidelijk en levering was snel. Na ontvangst ook zeer tevreden over de kwaliteit van de hoezen.

Prima artikel: Rough terrastafel in old grey wash teakhout.

Ultrasnelle orderverwerking. Volgende dag al in huis. Poten zeer eenvoudig te bevestigen. Uitgebreide toelichting bijgevoegd over het onderhoud. Kortom een topprodukt van een top leverancier!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Via de website heb ik een tuintafel en -stoelen besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de meubelen en vooral ook de snelheid waarmee deze zijn geleverd. Het in elkaar zetten was snel gebeurd. Zeer tevreden dus.

Mooie en fantastisch zittende kussens!

Makkelijk bestellen. Zeer snel geleverd. Staan prachtig op de stoelen die ik al had van Kees Smit. Laat de lente maar komen

Luxe

Lekker zitten en luieren in de zon ! Goeie kussens (erg belangrijk ) en weersbestendig en robuust ! Kortom een aan rader

Mooi product voor een leuke prijs aan kunnen schaffen. Goede update van de status en snelle levering.

Super, zeer vriendelijk.

Nadat ik via e-mail contact mijn bestelling had geplaatst, werd ik persoonlijk nog gebeld om te bedanken voor mijn bestelling. Ook werd alles nog uitgelegd omtrent de levering van de meubels en de betaling.

Ivm ruiling orefect en snel gereheld en geld gelijk retour

Super klantvriendelijke winkel

Per telefoon tuinmeubelen gekocht. Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Kon de stoelen terug doen als ze niet lekker zaten. Doen ze gelukkig wel! Wij zijn er erg blij mee.

Een goede ervaring

Levering duurde iets langer dan de beloofde 3 dagen, maar daar hebben ze zich voor ingedekt. Dit staat vermeld als je besteld. Dat ivm COVID de levering iets langer kan duren. Tuinbank was keurig verpakt. Duidelijke handleiding en een heerlijke bank om op te zitten.

Prima hulp.

Werd heel leuk en vriendelijk en goed geholpen

Top website, producten en service!

Lang in dilemma gezeten om de tuin- en loungeset online te kopen, maar absoluut geen spijt van. Zoals het op de website staat omschreven, zo kan je het ook thuis verwachten. Bedankt voor de goede service!

elke koop is raak

Voor 1.5 jaar geleden in de winkel een lounge set gekocht. Prettige sfeer, goede service en fijn personeel. Ze dachten zelfs aan mijn hond. Al 1.5 jaar geniet ik als ik buiten zit. Nu in de corona tijd had ik 2 stoelen nodig en na op de site een keuze gemaakt te hebben deze besteld. Geen spijt van. Foto en beschrijving kloppen. Bezorging was snel en coronaproof.

snel geleverd en gewoon prima

snel in elkaar gezet en het zit prima

Van A tot Z goed geregeld.

Een bank met kussen besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten maar ook de levering is fantastisch. Snel en zonder problemen. Geweldig

Super service

Mooie spullen .Snel geleverd en als er problemen zijn wordt dat snel en zeer netjes opgelost.

Comentarios sobre el Kiyoh