Zeer goed!

Mijn vraag werd keurig en netjes telefonisch afgehandeld. Vervolgens heeft meneer aan de telefoon mijn bestelling in orde gemaakt. Later nog even teruggebeld met een vraag en ook hier werd direct keurig en snel op geantwoord. Hoop dat het product net zo goed is als de service van het bedrijf!

Klantgerichte communicatie

Per ongeluk had ik mijn mobiele nummer verkeerd ingevuld. Dit werd opgemerkt door de chauffeur die mij niet kon bereiken om mee te delen dat hij eerder zou arriveren. Hij koppelde dit terug aan kantoor welke mij informeerde per e-mail. Top service, hulde!

De tuinset was prima afgeleverd.

Alles was goed verpakt, geen beschadigingen. Het enige, dat ontbrak was een montagevoorschrift. Maar ondanks dat toch in elkaar kunnen zetten.

Uitgebreide collectie en prima service.

Via de site een mooie passende set van Bellagio gevonden. Levering conform afspraak (vriendelijke chauffeur) en alles kwam netjes uit de verpakking.

Mooie aparte tuinbank

Vorige week gekocht en nu in de tuin

Heel tevreden

Online een tuinset besteld. Deze werd keurig op tijd verzonden en we konden vervolgens zelf de bezorgafspraak inplannen. De bezorger kwam keurig op tijd en de tuinset voelt zeer degelijk aan en ziet er prachtig uit. Zeer blij mee.

Top!!!!!

Prima service... bezorgers exact op tijd... erg vriendelijk... ze namen zelfs de verpakkingen weer mee dus dat was top! Kwaliteit heel goed van geleverd product., we kregen avond van te voren netjes tijdstip van levering door. Aanrader om hier te bestellen!!!!

Servicegericht

Helaas bleek een van de stoelen bij levering beschadigd. Direct gebeld en er werd vlot en vriendelijk voor een goede oplossing gezorgd. Top!

Op tijd en duidelijk

Goed zelf in elkaar te zetten met duidelijke handleiding en eventueel filmpje op internet.

Prettige te.bestelling en ok goed geregelde bezorging.

Doen wat ze beloven

Tuinstoelen gekocht, deze werden keurig verpakt thuis afgeleverd op de afgesproken tijd. Ze stonden keurig op de website, voorzien van alle maten die nodig zijn om het zo neer te zetten dat alles past. Kortom top.

Veel variatie in tuinmeubelen. En goede service

Mooie tuinset, netjes geleverd

Hele mooie tuinset, werd netjes optijd geleverd op afspraak en direct in elkaar gezet!

Overzichtelijke website, snelle en keurige levering. En de tuinset is geheel volgens verwachting. Top!

Snel en goede kwaliteit

Goede snelle levering en goed verpakt. Een echte aanrader

Ik heb twee dekchairs gekocht had ze binnen 2 dagen al binnen top

Super duidelijk en klantvriendelijk

Vanwege de Coronamaatregelen online moeten bestellen, maar alles duidelijk en snel geregeld. Telefonisch contact gehad met de vervoerder en keurig netjes in de tuin neergezet!!

Helemaal blij met onze nieuwe tuinset

De set werd op de afgesproken dag en tijd afgeleverd, uitgepakt en op de juiste plek neer gezet. De verpakkingsmaterialen werden weer meegenomen. Het ziet er mooi uit en we zijn er heel blij mee!

snelle levering goede prijs!

makkelijk bestellen, snel geleverd en de prijs is ook top!

snelwerkend, klantvriendelijk, goede producten.

Prachtige, solide teakhouten stoelen en bank, gemakkelijk in elkaar te zetten. Zeer gunstig geprijsd.

Snelle levering en prachtige stoelen

Na een telefonisch contact 2 Hartman tuinstoelen met kussens besteld. 3 dagen later waren ze in huis en ze zijn prachtig en zitten voortreffelijk, vooral nu met dit zonnige weer!!

Kwaliteit en super snelle bezorging !

We hebben eerst 2 stoelen besteld om te beoordelen of de kwaliteit goed is. Het werd snel en keurig geleverd en de kwaliteit is heel goed. Ook stevige kussens, we zijn er heel blij mee. Meteen de rest van de set besteld en die komt deze week !!!

Prima ervaring, artikelen zoals omschreven en snelle levering.

Prima ervaring, artikelen zoals omschreven en snelle levering.

Perfecte service en goed materiaal zoals is weergegeven op Website

Goed materiaal zoals omschreven is op de website en zeer goede service

Comentarios sobre el Kiyoh