Snelle levering en heldere communicatie

Prachtige tuinset. Wat ik jammer vond was dat we een dure set hebben gekocht en zelf verantwoordelijk waren voor montage en afval.

Ik ben ontzettend blij met mijn leuke loungeset

Heldere website Heel veel keus Super leuk meubilair Al aanbevolen aan twee personen Zeer correct geleverd! Ik ben er blij mee! Groet Patries

Zeer goede kwaliteit geleverde parasol -parasol voet en beschermhoes.

Overzichtelijke website, en ben snel en vriendelijk te woord gestaan over product informatie.

Topservice

Leuke stoelen, zitten heerlijk en supersnel geleverd. Je kunt prima kiezen wanneer geleverd wordt. Topservice

Goede service, snelle levering

Telefonisch een bestelling geplaatst en werd direct goed geholpen. De levering werd gelijk ingepland.

Professioneel.

Ben vriendelijk en ter zake kundig geholpen.

Professioneel, vriendelijk en servicegericht.

Professioneel, vriendelijk en servicegericht.

vlotte, korrekte afhandeling van bestelling

Na bestelling van de Rough-S tafel volgt er een duidelijke leveringsinformatie, alsmede een instructie hoe het artikel in elkaar te zetten. Van de transporteur krijg je het leveringstijdstip door. Allemaal prima geregeld !

Blij

Ondanks de beperkingen door corona ben ik goed geholpen bij de aankoop van een tuinset online. Daar was ik blij mee

Hele mooie tuintafel. Heel blij mee.

erg behulpzaam en professioneel

zeer doortastend en vriendelijk met alle tijd en aandacht. Ook omdat er toch een wijziging in de order de dag erna kwam.

Prima snelle levering

Had alleen niet begrepen dat de kist nog in elkaar gezet moest worden. Was overigens geen probleem

Gemakkelijk bestellen via site, betalen en levering inplannen.

Perfect,zowel levering als artikelen.

Zie boven

Datgene wat je verwacht van een winkel incl. een vriendelijke chauffeur

mooie spullen en vooral super service !

Naast mooie spullen ook super service. Als de levertijd onverhoopt niet gehaald lijkt te worden doet men er alles aan om dit alsnog te regelen. en uiteindelijk lukt dat ook !! en dat allemaal heel vriendelijk. Wij hebben nu al 2 bestellingen gedaan en kunnen Kees Smit ook zeker aanbevelen

prachtig

prachtige kussens,goede kwaliteit en snel in huis. veel keus.

Mooie stoelen, top levering

Stoelen zien er weg mooi uit en zitten heerlijk. Werden binnen enkele werkdagen geleverd

Gekregen wat ik verwachte

Bezorgers waren zeer vriendelijk

TOP geholpen ondanks coronabeperkingen

Telefonisch advies en informatie gevraagd en zeer goed geholpen door de verkoper. Belde volgens afspraak terug en was enthousiast om ons als klant tevreden te stellen, Tot nu toe zeer tevreden, De levering moet nog plaatsvinden maar de planning werd per mail keurig dezelfde dag nog gepland!

Weinig omontevreden over te zijn!

Onlangs bestelde ik een tuinset op de site van Kees Smit. Ik kon snel vinden wat ik zocht en door eerdere ervaringen vond ik snel wat ik wenste. De levering werd duidelijk bevestigd, evenals de melding van de transporteur. Ik kon een leverdag doorgeven, levering viel binnen tijdvak dat de avond ervoor door was gegeven. En ik werd voorafgaand aan de levering gebeld. Enige minpunt dat ik zou kunnen noemen is dat ik niet bij de transporteur kon afrekenen, maar zelf het geld moest overmaken, maar dit werd heel netjes doorgegeven en gevraagd. Producten zijn netjes bezorgd en kwaliteit zoals verwacht!

Vlotte hulp en veel deskundigheid, zelfs op afstand!

Er werd goed meegedacht in onze zoektocht naar nieuwe onderdelen voor onze shadowline parasol. Dmv foto's en vragen hebben we de juiste producten snel ontvangen en kunnen we komend seizoen weer genieten van onze parasol.

Vlekkeloze service en levering

Zie boven

Top service!

Snelle en goede service!!

Snelle levering, goede service

Snel geleverd en goed, degelijk materiaal.

Comentarios sobre el Kiyoh