Top service!

Snelle en goede service!!

Snelle levering, goede service

Snel geleverd en goed, degelijk materiaal.

Prima service, alles conform en op tijd geleverd

wij zijn zeer tevreden

Alles gegaan zo als het hoord top!!.

Fijne website met mooie spullen, mijn aankoop is als verwacht!

Ivm corona voor de lente online twee mooie tuinbanken uitgezocht en ze zijn prachtig, lekker diepe zit zodat het fijne lounge plek is maar toch het ranke van mooi vlechtwerk op pootjes, de foto's waren goed want in t echt is t precies zoals verwacht. Heel blij met de snelle levering! Laat t mooie weer maar komen, dank jullie wel Kees Smit

Zeer goede behandeling en goed verzorgde verzending,toppie

Nog weinig ervaring met kees Smit maar wat we besteld hebben is perfect verlopen,

Prima bankje gekregen en snel geleverd

Het bankje zit heerlijk en is als logband ook prima geschikt. Helaas moest ik 2schroefdraden in de liggers even opsnijden, er zat wat op of in de schroefdraad waardoor ik de schroeven niet helemaal ingedraaid kreeg. Gelukkig had ik een schroefdraad tap. Ik ga er van uit dat het een uitzondering is en ben verder prima tevreden. Groet Frank en Marije

Snel geleverd, goede stoelen

Duidelijke website, scherpe aanbieding, goede stoelen

Gewoon goed!!

Datgene wat, na telefonisch overleg, was uitgezocht op de juiste wijze en tijdstip geleverd. De via mail toegezonden handleiding was een goede service.

Zeer goed geholpen

Telefonisch zeer goed gejolpen en meteen een mooie set met tafel gekocht

Snelle levering van een kwaliteitsproduct.

Heerlijk genieten in het zonnetje op prachtige stoelen, die snel geleverd werden,

Erg tevreden

Ondanks de lockdown toch behoefte om een mooi tuinset te kopen. Zeer goed geholpen aan de telefoon. Mijn complimenten kan nu niet wachten tot hij geleverd wordt en het genieten kan beginnen.

Een schitterende loungebank

De snel en uitstekend verzorgde levering van deze set past precies in onze net gemaakte veranda. Voorzien van heerlijke dikke kussens die goed op hun plaats blijven. De set biedt zitplaats aan 3 personen en de hocker geeft aangeschoven een fijne ligplaats maar ook een prima tafel. Nog even een dienblad er op en het is genieten van deze mooie loungebank ! De verpakking is goed verzorgd. En het in elkaar zetten is een fluitje van een cent. Kortom de set is een aanbeveler !

Fantastisch bedrijf!

Snelle levering en fantastisch mooie spullen!

Heel erg goed

Ondanks een klein probleempje aan het geleverde is alles uitstekend opgelost!!! Echt top!!!

Snel en goed!

Geweldig aardige verkoper

Vorig jaar al iets besteld en super tevreden. Nu weer een bestelling telefonisch gedaan en super aardig geholpen door een hele vriendelijke verkoper. Dikke pluim.

Lounge tafel heel snel binnen een paar dagen geleverd. Keurige bezorging. En een uitstekend product.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, servicegericht en snel!

Het assortiment is groot, beschrijvingen zijn accuraat en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. Ik heb al vaker artikelen via de website of de klantenservice besteld en heb goede adviezen en duidelijke antwoorden ontvangen en men staat je vriendelijk en behulpzaam te woord. De leveringen zijn snel en alles wordt zorgvuldig verzonden.

Positief en constructief. Meedenken en oplossse

Positief en constructief. Meedenken en oplossen !

Ben zeer tevreden met de behandeling En het afwerken van de goederen aan huis en met het contact met de mensen maar ook aan de telefoon ben ik ook zeer tevreden mee ga allemaal zo door . Met vriendelijke groeten H van slooten

Heel behulpzaam en klantgericht!

Uitstekend!

Veel kwaliteit voor een nette prijs

In deze tijd op afstand kopen is lastig. We zijn helemaal afgegaan op de omschrijving op de website. Kees Smit maakt alles waar tot en met de levering aan huis.

Goede kwaliteit, goede service

Prettig bestellen, goede communicatie omtrent leveren en dergelijke, mooie degelijke tuinset ontvangen!

Jullie komen afspraken na, geweldig

Na via mail contact gehad te hebben en dag later telefonisch contact gehad, jullie zouden het na kijken en ons terug bellen. Binnen het uur was er terug gebeld en hadden we onze parasol en beschermhoezen besteld. Woensdag 3 maart wordt hij geleverd, we kijken er naar uit

Comentarios sobre el Kiyoh