Goed product, netjes verpakt en goed bezorgd
Beste meneer Gideonse, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Het was fijn om.iemand aan.de telefoon te hebben.Die mij de aandacht gaf.Die mensen missen in de corona.Het lukte me niet om mijn bestelling af te ronden op internet.Ik werd keurig geholpen en kan mijn tafel binnenkort verwachten.Dank aan deze goede service
Beste mevrouw Ruiter, Hartelijk dank voor deze ontzettend leuke beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door een van mijn collega's. Wij zetten graag dat stapje verder en proberen altijd dat puntje op de 'i' te zetten. Mochten wij u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn, dan vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Wilde een hoes kopen voor de lounge set en werd afgeraden. Prima geholpen
Beste mevrouw van de Kant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit is mij al lang bekend maar afgelopen weekend voor het eerst een complete tuinset besteld. De website met uitgebreide informatie heeft ons overgehaald om toch bij Kees Smit te bestellen. Uiteindelijk ook nog telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk te woord gestaan! Dikke plus wat mij betreft! Binnenkort komt alles binnen en ga er vanuit dat het de kwaliteit zeker is wat ze uitstraalden op de website!
Beste heer, Hartelijk dank voor uw bestelling en het vertrouwen in Kees Smit Tuinmeubelen! Dit wordt enorm gewaardeerd. Wij wensen u alvast veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen. Mocht er iets niet goed zijn of niet naar wens zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag en zullen wij onze uiterste best doen om u verder te helpen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ondanks een beschadiging en incomplete levering zijn wij tevreden hoe de klacht snel is opgepakt en opgelost.
Goedemiddag meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat wij uw klacht snel hebben kunnen verhelpen. Mocht er in de toekomst weer wat voorvallen, dan vernemen wij dit graag. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
We zochten een tuinbankje, en met google kwamen we direct op Kees Smit tuinmeubelen. Bankje gevonden vanuit een enorme keuze, vervolgens besteld en keurig verpakt snel geleverd.
Beste meneer, Hartelijk dank voor deze leuke review. Wij hopen dat u veel plezier beleeft van uw nieuwe tuinbank. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Reageren snel op je vragen, makkelijk bestellen, snelle en goede levering. Prachtig tuinset!!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling. Dit wordt zeer gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier met u nieuwe tuinset toe en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snel en eenvoudig mn bestelling kunnen doen. Nu wachten op de bezorging.
Beste mevrou Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te horen dat alles goed is verlopen bij het bestellen van uw nieuwe tuinmeubelen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Ik had een lounge set besteld en deze werd snel binnen 3 dagen geleverd. Na het uitpakken kon ik de kussens voor op de zitting niet vinden. Gebeld met Keessmit en de kussens zouden met postnl nageleverd worden. Wordt ik na een half uur gebeld met de vraag of ik ook onder de stoelen had gekeken... Nee... Bleek dat de kussens daar voor het transport geplaatst worden. Dus na half uur alsnog mijn kussens gevonden. Helemaal goed. Tipje... Misschien op de verpakking een hint geven waar de kussens gevonden kunnen worden?
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de leuke beoordeling. Fijn dat u uiteindelijk het kussen heeft gevonden. Wij zullen de tip ter harte nemen en gaan kijken wat we hieraan kunnen veranderen. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw nieuwe tuinstoelen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Netjes behandeld aan de telefoon en daarna mijn bestelling goed uitgevoerd De muziek aan de telefoon tijdens het wachten is afschuwelijk had bijna de verbinding verbroken
Beste mevrouw Spier- Kooy Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Ook bedankt voor uw feedback. Wij gaan dit intern oppakken. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Nadat de tuinbank in elkaar was gezet bleek een armleuning beschadigd. Wij hebben foto’s gemaakt en gebeld. Zonder verdere vragen werd dezelfde dag een nieuwe armleuning gestuurd. Topservice!
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat wij u snel hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Product werd snel en goed ingepakt geleverd. Mooie ruime hangstoel voor een goede prijs.
Beste mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat de hangstoel in de smaak valt. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Zeer snel geleverd. Netjes verpakt en prima transporteur. Laat maar komen die zomer ;)
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat de levering goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Afgelopen vrijdag belde ik naar Kees Smit. Ik hing de telefoon op, aangezien ik voor mijn gevoel 'te lang' in de wachtrij stond (logisch ook vanwege de weersvoorspellingen). Ik dacht.. ach ik bel zo wel terug. 15 minuten later werd ik gebeld. Ik nam de telefoon op en aan de andere kant van de lijn hoorde ik : 'goedemiddag u spreekt met EstHer van Kees Smit, u had contact met ons opgenomen. WOW dacht ik toen.. wat een service!! Door alleen een poging te doen om te bellen word ik meteen serieus genomen als klant en nemen zij de moeite om mij te bellen! Dat is nou service!
Beste mevrouw, Wat een positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm! Super om te lezen dat u terug gebeld bent door mijn collega! Wanneer wij u verder kunnen helpen in de toekomst vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
levering perfect, kussens perfect
Beste mevrouw Bracke, Dank voor uw beoordeling. Fijn dat de levering goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Het bestelde ligbed is niet geleverd
Beste meneer/mevrouw Jeurissen, Dank voor deze beoordeling. Het ligbed wordt zo spoedig mogelijk nageleverd, onze excuses voor het ongemak. Wij wensen u alvast veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit
goede prijs kwaliteitsverhouding, uitstekende service
Beste meneer Phiferons, Dank voor uw beoordeling. Fijn dat de meubelen in de smaak vallen. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Levering zou binnen drie dagen binnen zijn. De vervoerder liet weten dit niet te kunnen garanderen, door bemiddeling van Kees Smit is het alsnog gelukt.
Beste meneer Mastenbroek, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat wij de levering alsnog binnen 3 werkdagen hebben kunnen laten plaatsvinden. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Makkelijke site om te bestellen. De parasols zagen eruit zoals wij ze verwachtten. Netjes verpakt en zonder schade vervoerd.
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Wat fijn dat de parasol naar wens is. Wij wensen u veel genietmomenten toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Goede informatie gekregen. Duidelijke uitleg over onze gekochte artikel.
Beste meneer/mevrouw van Hinte, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat alles goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Ik kijk nu uit naar de bezorging. Kan niet wachten.
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat wij u goed hebben kunnen adviseren. Wij wensen u alvast veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Prima service!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat onze service gewaardeerd wordt. Veel plezier toegewenst met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Heb nieuwe tuinkussens besteld en waren binnen 2 dagen al binnen en van zeer goede kwaliteit
Beste mevrouw de Heus, Vriendelijk dank voor deze review. Fijn dat de kussens snel geleverd zijn. Wij wensen u veel geniet momenten toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Aflevering werd netjes uitgevoerd goed transport bedrijf die je bestelling bezorgd
Beste meneer/mevrouw van Leeuwen, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat de aflevering goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Heel goede en snelle service!ook heel behulpzaam aan de telefoon!
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel zonneschijn toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate