Helemaal prima!

Alles goed geregeld van bestelling tot bezorging! En mooie stoelen natuurlijk!

Mooie set, snel geleverd!

Mooie tuinset, snel geleverd, tevreden dus!

Ondanks de Corona problematiek bestelling prima geregeld.

Door telefonisch een prima advies te hebben gekregen kon ik de juiste lounge tuisstoel met voetenbank en parasol met de daarbij geadviseerde voet bestellen. Er werd meegedacht om de levering op locatie soepel te kunnen laten plaatsvinden.

Bestelde artikel is snel en keurig geleverd tot in de tuin. Wat wel vreemd was dat op de website stond dat het artikel niet op voorraad was, maar dat wanneer je een mail stuurt deze er dus kennelijk wel gewoon is.

Snel rn super goed!

Fijn bedrijf, goede communicatie! Alles netjes op tijd en goed verpakt.

Betrouwbaar

De contacten verliepen goed. Een man een man een woord een woord.

Altijd top geregeld bij Kees Smit

Helaas door COVID niet naar de winkel kunnen komen maar online besteld. Erg blij met mijn aankoop, goed en snel geleverd.

Snel en correct mailcontact

Duidelijke site, snelle service en goede kwaliteit

Ik was erg blij met de overzichtelijkheid van de site en de productinformatie die wordt gegeven. Het brede assortiment sprak mij ook erg aan.

Bestelde artikelen werden snel en netjes geleverd

Besteld en razendsnel geleverd. Tevens mooi en degelijk product. Toppie!

Goede service informatie communicatie

Zie hierboven. Top

Het weer zat niet mee.

De levering van mijn bestelling verloopt erg traag. Dat komt door de winterse weersomstandigheden. Ik heb daar begrip voor. Maar ik kan niet beoordelen hoe het gegasn zou zijn onder normale omstandugheden.

We zijn heel blij met de bartafel set

Het zit perfect Mooi materiaal

Besteld en al heel snel kon ik een afspraak maken voor levering, dus top!

Aankoop tuinkussens

Snelle afhandeling + verzending en duidelijke communicatie.

Snelle reactie op vragen! Goede service!

Ik had na mijn bestelling/betaling niets meer gehoord. Ik stuurde daarom na een paar dagen een e-mail die binnen zeer korte tijd werd beantwoord en waarbij de levering ook direct dezelfde dag geleverd werd. Kan toeval zijn geweest, maar voor mijn beleving wel snel geholpen.

Okay

OKAY

Telefonisch prima geholpen bij het bestellen van nieuwe tuinkussens. Ondanks de winterse omstandigheden waren zij binnen een week geleverd. Kees Smit is telefonisch heel goed bereikbaar, compliment!!!!!

Top kwaliteit....Snelle levering

Mooie nieuwe kussens gekocht voor ons lounge set. (Andere helaas verbleekt door de zon) Kees Smit was de enige die de juiste maten kon aanbieden. Wij zijn heel blij met de kussen. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit. Lekker Loungen maar!

Deze keer is het goed verlopen . Goed op tijd bezorgd. Keurige chauffeur ookproduct goed

Via overzichtelijke website snel besteld en zeer snelle vakkundige bezorging!

Uitstekend telefonisch contact gehad met vriendelijke medewerker. Kees Smit Tuinmeubelen adviseer ik zeker aan!

Zorgvuldige en nette levering

Erg blij met mijn bestelling bij KeesSmit. De artikelen zijn goed ingepakt geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen.

Blij met aankoop tuinbankje!!

Makkelijk te bestellen op site, aardige mevrouw die belde over de bezorging, goede bezorging ervan en blij met mijn bankje voor in de tuin!

Keurige afhandeling van onze bestelling

Snelle bezorging, keurig verpakt en precies zoals beschreven.

Comentarios sobre el Kiyoh