Alles goed geregeld van bestelling tot bezorging! En mooie stoelen natuurlijk!
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie tuinset, snel geleverd, tevreden dus!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling, dit wordt zeer gewaardeerd. Wij hopen dat u veel plezier beleeft van uw nieuwe tuinset. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Door telefonisch een prima advies te hebben gekregen kon ik de juiste lounge tuisstoel met voetenbank en parasol met de daarbij geadviseerde voet bestellen. Er werd meegedacht om de levering op locatie soepel te kunnen laten plaatsvinden.
Beste heer, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij te horen dat u zo goed geholpen bent en dat u onze service zo waardeert. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelde artikel is snel en keurig geleverd tot in de tuin. Wat wel vreemd was dat op de website stond dat het artikel niet op voorraad was, maar dat wanneer je een mail stuurt deze er dus kennelijk wel gewoon is.
Beste heer, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Fijn bedrijf, goede communicatie! Alles netjes op tijd en goed verpakt.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
De contacten verliepen goed. Een man een man een woord een woord.
Beste heer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Helaas door COVID niet naar de winkel kunnen komen maar online besteld. Erg blij met mijn aankoop, goed en snel geleverd.
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer in de showroom te mogen begroeten. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snel en correct mailcontact
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Ik was erg blij met de overzichtelijkheid van de site en de productinformatie die wordt gegeven. Het brede assortiment sprak mij ook erg aan.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Fijn om te horen dat onze website aan uw wensen voldoet. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelde artikelen werden snel en netjes geleverd
Beste mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Besteld en razendsnel geleverd. Tevens mooi en degelijk product. Toppie!
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Zie hierboven. Top
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
De levering van mijn bestelling verloopt erg traag. Dat komt door de winterse weersomstandigheden. Ik heb daar begrip voor. Maar ik kan niet beoordelen hoe het gegasn zou zijn onder normale omstandugheden.
Beste heer, Fijn dat wij elkaar even telefonisch hebben kunnen spreken. Wij snappen dat uw reden om bedrijven niet aan te bevelen en zullen dit respecteren. Veel plezier bij het gebruik van uw nieuwe tuinmeubelen. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Het zit perfect Mooi materiaal
Beste heer, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Besteld en al heel snel kon ik een afspraak maken voor levering, dus top!
Snelle afhandeling + verzending en duidelijke communicatie.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Ik had na mijn bestelling/betaling niets meer gehoord. Ik stuurde daarom na een paar dagen een e-mail die binnen zeer korte tijd werd beantwoord en waarbij de levering ook direct dezelfde dag geleverd werd. Kan toeval zijn geweest, maar voor mijn beleving wel snel geholpen.
Beste mevrouw Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
OKAY
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Telefonisch prima geholpen bij het bestellen van nieuwe tuinkussens. Ondanks de winterse omstandigheden waren zij binnen een week geleverd. Kees Smit is telefonisch heel goed bereikbaar, compliment!!!!!
Beste meneer, Vriendelijk dank voor deze review. Super om te lezen dat u uw bestelling spoedig heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe kussens. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Mooie nieuwe kussens gekocht voor ons lounge set. (Andere helaas verbleekt door de zon) Kees Smit was de enige die de juiste maten kon aanbieden. Wij zijn heel blij met de kussen. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit. Lekker Loungen maar!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Super om te lezen dat wij de gewenste maat wel in ons assortiment hebben. Wij wensen u vast veel zonneschijn toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Deze keer is het goed verlopen . Goed op tijd bezorgd. Keurige chauffeur ookproduct goed
Beste meneer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat het dit keer goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Uitstekend telefonisch contact gehad met vriendelijke medewerker. Kees Smit Tuinmeubelen adviseer ik zeker aan!
Beste meneer/mevrouw Schets, Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Erg blij met mijn bestelling bij KeesSmit. De artikelen zijn goed ingepakt geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen.
Beste meneer, Dank voor deze review. Super om te lezen dat de artikelen aan uw verwachting voldoen. Wij wensen u veel zonneschijn toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Makkelijk te bestellen op site, aardige mevrouw die belde over de bezorging, goede bezorging ervan en blij met mijn bankje voor in de tuin!
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze positieve beoordeling. Super om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe tuinbank. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Snelle bezorging, keurig verpakt en precies zoals beschreven.
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat de bezorging goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate