aanrader! zag reclame op TV en bij zoeken naar kussen zo geslaagd ! Kwaliteit, snel gevonden en snel geleverd
Beste meneer/mevrouw Sinke, Dank voor uw beoordeling. Fijn dat de kussens in de smaak vallen. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Goede service.
Beste meneer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
een relex stoel die we al een tijdje zochten , omdat de vorige niet meer voldeed, en we die toch snel nodig hadden vonden we bij jullie en werd snel geleverd . de stoel bevalt prima , ivm met de ziekte ms is het een heerlijke stoel die iedere dag voor voldoende rust zorgt wat zeker belangrijk is om de dag een beetje goed door te komen. gr fam vogelzang
Beste meneer/mevrouw Vogelzang, Dank voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat de stoel goed bevalt. Wij wensen u veel sterkte en genietmomenten toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Voor het eerst wat on line bij Kees Smit besteld. Prima geregeld, ook met afleveren thuis.
Beste mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Mijn nieuwe tuin tafel met stoelen besteld en een paar dagen later al in huis. Keurig binnen het afgesproken tijdvak. De vriendelijke mannen hebben alles netjes op de gewenste plek gezet. Meteen alles uitgepakt en het zag er nog beter uit als op de site. Wij zijn klaar voor het mooie weertje. Ultiem genieten in onze tuin met de nieuwe set van Kees Smit! Bedankt voor de snelle service!
Beste mevrouw, Wat een positieve review, dank hiervoor. Super om te lezen dat de meubelen in de smaak vallen. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Snelle levering....boven verwachting mooi!
Beste meneer/mevrouw Baars, Vriendelijk dank voor deze review. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel bezorgd is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Bestelling en levering verliep vlekkeloos.
Beste meneer, Dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat alles voorspoedig verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Nu we met Corona niet even kunnen kijken, werden mijn vragen supersnel via e-mail beantwoord. Ook het contact met de bezorger loopt soepel, en je kunt zelf kiezen wanneer je laat bezorgen. Ideaal!
Beste mevrouw, Dank voor deze positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat wij u goed hebben kunnen helpen per e-mail. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Vriendelijke medewerkers en bezorgers.. Een aanrader om bij hun te shoppen
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Goed om te lezen dat de meubelen in de smaak vallen. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Prachtige bank, alleen de geleverde schroefjes (kruiskop) waren te kort
Beste mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Onze excuses dat de schroefjes te kort waren. Hopelijk heeft u de tuinbank kunnen monteren, wanneer wij nog wat kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
De tuinstoelen en het voetenbankje die ik heb besteld zijn zijn in het echt nog mooier dan op de foto op de site. Ik ben er heel blij mee! Verder een vriendelijke en behulpzame bezorger. Ook belangrijk voor uw bedrijf.
Beste mevrouw Kamman, Wat een leuke beoordeling, dank hiervoor. Super om te lezen dat u blij bent met uw bestellen en dat de bezorging goed verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Grote keuze. Snelle levering. Prachtige tuinkussens van top kwaliteit. Voldoet 100% aan onze verwachtingen.
Beste meneer, Vriendelijk dank voor deze review. Fijn om te lezen dat de kussens in de smaak vallen. Wij wensen u veel genietmomenten toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Prettige ervaring. Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Hele comfortabele tuinmeubelen van hoge kwaliteit
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u de meubelen zo waardeert Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
alles perfect in orde
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle service en super contact met de klantservice. Online besteld en alles keurig afgehandeld. Blij met de prachtige producten !
Beste heer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij hebben nieuwe tuinstoelen besteld. Ondanks de drukte bij de postbezorgers hebben wij de stoelen toch snel mogen ontvangen. Wij zijn hier heel erg blij mee. Bo Chajim Toby
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering en na het geleverde tuinset uitgepakt en gecontroleerd te hebben heb ik maar een conclusie en dat is : kwaliteit. Daarom zeer tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen.
Beste heer, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering, prima bezorger, alles op tijd. Tuinmeubels in perfecte staat.
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Prima ervaring. Site goed te gebruiken, vervolg proces prima. Geleverde artikelen voldoen
Alles verliep prima
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
via de website besteld. Goede communicatie via mail.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Ik heb nooit eerder iets gekocht bij Kees Smit. Ik kon Kees Smit alleen van de tv als 1 van de sponsoren van een tuinprogramma. Ik heb online set stoelen gekocht voor de tuin. Levertijd was 3 werkdagen en deze zijn ook binnen 3 werkdagen geleverd. Kwaliteit van de stoelen is zeer goed, in vergelijking met andere aanbieders. Ik ga zeker terugkomen bij Kees Smit voor andere aankopen.
Beste heer, Bedankt voor deze positieve boordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Zocht al lang naar comfortabelle en sterke ligbedden, alleen bij Kees Smit onze bedden gevonden.
Beste heer, Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling. Fijn dat u zo te spreken bent over de aangeschafte ligbedden. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede service (telefonisch en mail) ondanks dat de winkels door de lockdown gesloten zijn. De winkel geeft nooit korting, maar dat maakt het wel overzichtelijk als je wil bestellen. De levering is erg fijn geregeld met het zelf uitkiezen van een leverdatum ipv een datum die toegewezen wordt.
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, dank hiervoor! Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate