Alles super!

Bestellen en leveren binnen 5 dagen. Meubels zoals verwacht. Keurig verpakt bij levering.

Prima ervaring!

We zijn in de winkel gaan kijken en hebben daarna rustig thuis onze keuze gemaakt. We hadden al gezien dat alles wat ze verkopen van goede kwaliteit is dus kiezen van een plaatje hebben we vol vertrouwen gedaan. We zijn dus ook niet teleurgesteld toen de stoelen kwamen, ze zijn prachtig.

Snelle levering, goed verpakt en zoals omschreven

Veel keuze, heldere info en zorgvuldig verpakt. Stoelen zitten heerlijk!

Ruim assortiment, duidelijke website, goede service

Een goede ervaring met een lounge set, een tuinbank en nieuwe kussens voor de eerder gekochte lounge set

Van de bestelling tot het afleveren is geweldig en correct verlopen

bijzonder bedrijf

Ja beetje rare bedrijfsvoering je kan niet iets bestellen en uitstellen bij bezorgen. ook moet je alles zelf in elkaar zetten! alle dozen enz worden achter gelaten! beetje jammer dat er weinig service is! ik had stoelen 1200 euro die er na 3 maanden verroest gingen uitzien door schroefjes het werd wel netjes opgehaald en een aantal dagen later vergoed. nu weer andere besteld we zullen het mee maken spannend

Keurig op tijd, ziet er goed uit

Mooie stevige set.

Klantenservice kan beter, wel snelle levering

Ik wilde een tuintafel bestellen. Na doorklikken bleek, dat de prijs inmiddels 20 euro hoger lag. Contact opgenomen met de klantenservice. Die boden een korting van 10 euro aan. Het zou netter zijn geweest om deze slordigheid te erkennen en de oorspronkelijke prijs aan te bieden. De tafel werd keurig op tijd geleverd en is in goede staat aangekomen overigens.

Erg behulpzaam en komen afspraken na

Ik heb een loungebank gekocht voor mijn vrouw. Ik kon goede afspraken maken over de levering en ben goed geholpen ( telefonisch). We zijn zeer tevreden over de bank en hopen hier in de lente van te genieten. We twijfelen of we ook nog twee fauteuils van dit merk erbij zullen kopen......

Fijne ligbedden voor een mooie prijs!

Deze ligbedden waren momenteel mooi afgeprijsd dus alvast voordat het mooie weer komt aangeschaft via de website. Helemaal naar wens! Ook de bezorging was super geregeld.

Netjes en vrij snel geleverd

Geweldige service!

Bij de levering van mijn loungeset miste ik 1 kussen. Keurig door de klantenservice afgehandeld. Excuses en direct kussen toegestuurd. Goede service.

Geweldig!

Snelle service en producten zijn van goede kwaliteit!

Ter uitbereiding van onze tuinset een extra module bij gekocht. De rest hebben we een aantal jaren. Je ziet geen verschil terwijl het andere al 4 jaar ouder is.

Zeeer vriendelijk!

Na eind van het jaar een bestelling moeten afzeggen wat geen probleem was , nu een tuinset besteld met een dienblad waar ik ook nog een mooie korting op kreeg. Over een maand bezorgen geen probleem! Erg vriendelijk geholpen !

Een snelle en correctie levering

Een mooi verpakte cadeaubon ontvangen. Handig om de 4x 250 te combineren tot 1x 1000

Uitstekende service!

Tuinmeubelen werden op tijd bezorgd. En waren zeer netjes beschermd (ingepakt).

Prima produkt geleverd en afspraken worden nagekomen.

Prima produkt geleverd en afspraken worden nagekomen.

Zeer tevreden over de afhandeling van ons verzoek!

De inlay van onze vorig jaar bij Kees Smit bestelde tuintafel is gesneuveld bij de opslag voor dewinter in de garage, door onhandigheid mijnerzijds. Echter klantenservice was blijkbaar bekend met dit soort euvels en heeft binnen de korts mogelijke termijn gezorgd voor een nieuwe inlay. Veel complimenten voor puike afhandeling!

Goede kwaliteit!

We hebben een loungeset van forza barolo besteld met een aparte lounge tafel. Netjes geleverd en erg blij mee!

Mooie producten en fijne service

Prettig contact ervaren net de klantsenservice via de chat. Zij hebben op basis daarvan mijn bestelling vervolgens geplaatst. Deze is netjes op tijd geleverd en wij zijn erg tevreden over de uitstraling van de producten. Nu nog in gebruik nemen.

Wij zijn heel tevreden

Ik kan de producten niet beoordelen want ik heb ze nog niet 2 keer gebeld. Allebei de keren prima geholpen en uiteindelijk een tuinset besteld. Komt aanstaande donderdag. Leuk!!!

Precies zoals je het hebben wilt

We vonden op de website snel wat we wilden hebben. Goede informatie over het artikel en over montage en onderhoud. Daarna snelle bezorging en betalen achteraf. Klein minpuntje was dat het gat voor een bout niet helemaal goed was voorgeboord. Dit moest ik zelf corrigeren.

Snel geholpen en producten van goede kwaliteit

Mijn order geplaatst via de klantenservice en snel en correct geholpen. De producten zijn van goede kwaliteit waardoor de prijs/kwaliteit goed in balans zijn.

Comentarios sobre el Kiyoh