alles zoals besproken

precies zoals gevraagd en geleverd !

Heel tevreden, op tijd bezorgd en keurig verpakt

niets aan het bovenstaande toe te voegen

Uitstekende service

Goede website met scherpe prijzen. Duidelijke informatie over de levering, die keurig op tijd was. Producten netjes verpakt!

Perfekt

Keurige levering, binnen een paar dagen reeds geleverd.

Super verzorgd en geregeld.

Komen hun afspraken na en producten zijn echt mooi!

de stoelen en het voetenbankje zijn top

Ik heb al twee dezelfde stoelen sinds drie jaar en die zijn nog zo goed als nieuw, geheel onderhoudsvrij, echt topproduct. Mooi en solide.

mooie kwaliteit

Prachtige teak bijzettafel. De grey wash geeft een mooi effect. Heel blij mee!

Correcte, snelle reactie en dito levering!!!! Chapeau!

Plezierige ervaring!

Prima ! Besteld, bezorgd, perfect!

Mooie kussens wat kleur, vorm en dikte betreft.

Super goede kwaliteit en goede levering.

Super goede kwaliteit en goede levering

Alles goed gegaan.

Mijn spullen werden iets later geleverd dan aangegeven. Dit was geen probleem. Alles klopte helemaal. Het tuinmeubel mocht ik zelf in elkaar zetten. Met de opgestuurde montagefilm was dat geen enkel probleem.

Per mail besteld en vlot volledig goed ingepakt bezorgd.

Dit is voor de 1e keer dat ik iets bij Kees Smit bestel. Wij wonen inmiddels in Almelo want zijn per 15/01/2021 verhuisd vanuit Aalsmeer. !e ervaring met bestelling en levering bij Kees Smit is uitstekend. Bedankt.

Vriendelijke en vlotte service

Positief met aandacht voor de klant. Ruime keus.

Snel en goede kwaliteit

Het dienblad gebruik ik nu als dienblad voor een hocker. Mooi om naar te kijken en scherp geprijsd.

Mooie tuinnset, snel geleverd

De tuinset is van prima kwaliteit en de set is snel en correct thuis afgeleverd. Niks op aan te merken

Goed duidelijke website

Goede duidelijke website, eenvoudig te bestellen, snel geleverd en super netjes verpakt. Zelfs de pakketbezorger zei: nou mooie doos en nu nog mooi weer.

Goede levering, top produkt

Prima, heel tevreden

Tevreden

Goed product met duidelijke afspraken over de levering!

Super bedrijf fijn contact behulpzaam

Een heel fijn bedrijf spullen werden optijd geleverd kwaliteit is echt super mooi en stevig. Ik beveel dit bedrijf aan. Perfect omruilen ik had de verkeerde maat besteld gebeld en een dag later de nieuwe geleverd.

Top bedrijf welke afspraken nakomt

Van telefoon tot levering erg netjes behandeld. Kom en afspraak na.

Prachtige en sterke stoel

Ook nog goedkoop ik heb wel eens veel meer betaald

Duidelijk

Wat ik zocht was makkelijk te vinden en een snelle levering

Snelle levering zonder problemen

Online bij Kees Smit een Forza Barolo tuinset gekocht. Product werd na drie dagen zonder problemen compleet afgeleverd. Makkelijke zelfmontage. Prachtige set. Een echte aanrader!!!

Zeer klantvriendelijk en correct!

Bestelling geheel volgens verwachting en wens uitgevoerd. Chauffeur die goederen leverde was zeer behulpzaam en nam op ons verzoek inpakmaterialen mee. Complimenten! Janny Jaspers

Snelle levering van mooie producten

Mooie kwaliteitsproducten, snel en correct aan huis geleverd

Comentarios sobre el Kiyoh