Prima! Snelle en correcte levering van een mooi product.

Heel goed.

Prima klantenservice!

Telefonisch contact met een medewerker omdat het product niet op voorraad was. Uitstekend geholpen. Pretig gesprek, meegedacht, alternatieven geboden, duidelijke instructie over levertijden etc.. Top.

Snelle levering, goed product

Erg tevreden over de levering van onze tuintafel. Het was vlot, daarnaast werden we ondertussen goed op de hoogte gehouden, prima procescommunicatie.

Geweldige service en kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs.

Snelle levering en zeer goed verpakt tegen beschadigingen.

Snelle levering en mooi product!

Opbergbox voor de tuin snel geleverd. Goede handleiding voor het in elkaar zetten, het duurt wel wat langer dan de 25 minuten die op de doos staan. Alle loungekussens van onze grote loungehoek passen erin! Mooi materiaal, handig te openen en sluiten. En fijn dat je achteraf kunt betalen.

Goede prijs-kwaliteit en razendsnelle bezorging

We hebben een viertal Madison tuinkussens gekocht. Bij Kees Smit bleken ze het voordeligst en we waren aangenaam verrast in deze Coronatijd door de razendsnelle bezorging (binnen 1 werkdag). We hebben circa 10 jaar eerder ook Madison kussens gekocht en de kwaliteit is top. De reden dat we nu een aantal hebben moeten vervangen komt door vochtschade doordat we ze blijkbaar niet vochtvrij hebben opgeborgen.

Bestellen bij KeesSmit is gewoon een feestje

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling en levering precies zoals beloofd. Snel en zonder poespas.

Fijne bank, snel bezorgd! Nu nog het voorjaar....

Dit is de tweede bank, die we bij Kees Smit hebben besteld, net zo mooi en vlot bezorgd als de eerste. Dochter en schoonzoon hebben hem in korte tijd voor ons in elkaar gezet. Nu wachten op het voorjaar.... of kunnen we dat ook bij Kees Smit bestellen ??

Duidelijke productomschrijving, snelle levering, product voldoet aan de verwachting

De productomschrijving op de website was dik in orde. Zondag besteld, woensdag geleverd, informatievoorziening tijdens het bestelproces was helder. Geleverd product klopte volledig met de omschrijving en is kwalitatief in orde. Gebruiksaanwijzing was ook prima. Dank voor de snelle en adequate service!

Blij met onze bartafel Rough-X

Mooie robuuste bartafel. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Product ziet er precies uit zoals op de plaatjes.

Conform verwachting

Snel en keurig afgeleverd!

Prachtige Rough tafel

We kochten vorig jaar in de winkel al 4 Rough stoelen en hebben nu via de website een bijpassende tafel gekocht. Werd keurig op het afgesproken moment bezorgd en in de tuin neergezet. Montage kreeg ik in mijn eentje net voor elkaar, kun je beter met 2 personen doen want het robuuste teak hout is natuurlijk zwaar. Nu nog wachten op tuinweer!

Duidelijke site, goede en mooie artikelen

Aantal keren op bezoek geweest in Amersfoort. Daarmee een aantal keuzes kunnen maken, die we nu via de site hebben besteld.

Alles wordt vlot afgehandeld

Het moet nog bezorgt worden dus kan er weinig overzeggen

Super service

Ik heb recent een tuinset (tafel + 6 stoelen) aangeschaft via Kees Smit. Op hun website had ik een combinatie van een tafel en stoelen gezien, maar ik wilde graag weten hoe deze er in het echt uit zou zien. Omdat de winkels op dat moment gesloten waren heb ik gevraagd of er wellicht in de showroom een foto gemaakt kon worden. Ik kreeg niet 1 foto, maar 5 foto's vanuit verschillende hoeken waardoor ik goed kon zien hoe de stoelen bij de tafel zouden staan. Erg fijn dat hier de tijd voor genomen was! Dit heeft mij goed geholpen bij het maken van mij keuze. Ik kreeg steeds een snel en uitgebreid antwoord op mijn vragen en het bestelproces verliep ook gemakkelijk. 3 dagen na mijn bestelling stond de tafel in mijn tuin. Ik ben er onwijs blij mee.

mooie kwaliteit voor een prima prijs

Hele ruime keuze aan tuinmeubelen, en het is ons gelukt een mooie set te vinden naar onze smaak en wensen. Mooie kwaliteit tegen een prima prijs.

top!

Snelle levering, en heel degelijk leuk bankje! En goede uitleg hoe het in elkaar te zetten mbv instructiefilmpje.

Mooie tuinmeubels en snelle bezorging

Mooie tuinmeubels en snelle bezorging. Aanrader!!

Snelle service, goede uitleg product

Het bestelde item was vlot geleverd. Daarnaast kregen we een duidelijke instructie over hoe het bestelde item te monteren. Goede service!

Wij hebben nu twee bestellingen bij Kees Smit gedaan en wij kunnen niet anders dan zeer tevreden te zijn over de afhandeling van de geleverde goederen en zeker ook de snelheid. Op naar een volgende bestelling, want die zal er zeker komen.

Snelle service mooie meubels

Alles wordt snel geleverd. Vriendelijke bezorgers en mooie meubels. Dik tevreden

100% betrouwbaar!

Goede materialen, hoogwaardige producten. Snelle service, aardige medewerkers die je goed helpen aan de telefoon. Duidelijke info. Producten zijn professioneel ingepakt, kwamen met de POST.nl Je krijgt wat je besteld, ziet hetzelfde uit hoe je het ziet op de foto. Helemaal goed!! Helemaal tevreden!!

Top producten en bedrijf

Wij zijn ontzettend blij met onze tuinset. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en de communicatie is super binnen Kees Smit. Wij raden iedereen aan om hier wat te gaan halen.

Super geholpen

Super geholpen via de chat op de site. De meubels waar we interesse in hadden , hadden een prijsverhoging gekregen. Omdat we binnen een week van de prijsverhoging contact opnamen, hebben we de meubels voor de oude prijs gekregen. Kees Smit tuinmeubelen bevelen wij iedereen aan!

Comentarios sobre el Kiyoh