Bijna perfect

Tuinset is super mooi, alleen jammer dat het bij levering niet werd uitgepakt.

Goed product, duidelijke instructie en snelle levering.

Snelle levering en ook goedkoop

Tuinkussens besteld ook al is het winter. Daar kan Intratuin nog wat van leren.

Heel prettig geholpen zowel online als aan huis!

Ik had een paar vragen voor ik de aankoop deed en werd snel en duidelijk te woord gestaan waardoor ik goed geinformeerd kon overgaan tot onze aankoop. Het bezorgen kon ook, ondanks corona, snel plaatsvinden, de heren stonden keurig op tijd voor de deur en hebben geholpen alle zware spullen op hun plaats te zetten. We kijken uit naar de zomer nu!

Snelle levering.

Site is duidelijk. Snelle levering. bij levering zou je gebeld worden, dit is niet gebeurd, jammer.

Snel geleverd en prima stoelen

Goede keuze gemaakt, al zijn de prijzen iets hoger dan elders

Snelle levering van een mooi product

Kees Smit staat voor kwaliteit. Hieraan hebben ze voldaan.

Vlot en vlg afspraak bezorgd

Ik heb op de website mijn keuze gemaakt. Goede site waardoor ik mijn keuze goed kon maken. Besteld op dinsdag en woensdag al in huis. Geweldig!!

Klantvriendelijk, vriendelijk, goede service, goede kwaliteit.

Mijn vraag werd naar volle tevredenheid opgelost. Bestellen via de chat was geen probleem. Levering binnen afgesproken tijd. Topservice en topkwaliteit.

prachtige bank, kussens en losse kussens

prachtige bank, kussens en losse kussens. Snel geleverd

Vlot en vriendelijke geholpen

Ondanks onze aanvankelijk ontevredenheid,klacht gemeld in augustus en nu na een herhaalde poging is de klacht toch goed opgelost

Snel, supergoede kwaliteit en niet duur.

Een tete a tete bankje besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit hout en de snelle levering. En niet duurder dan de mindere kwaliteit bankjes die overal te koop staan bij bouwmarkten .

Beter tuinmeubelen centrum bestaat er niet in Nederland

Geweldig assortiment, vooral overzichtelijk en buitengewoon vriendelijke mensen.

Eenvoudig te bestellen en een zeer snelle levering

De bestelling uit de webshop ging eenvoudig. De levering van de stoelen was supersnel.

Service allemaal goed geregeld bij problemen gelijk een snelle oplossing. Superblij met onze nieuwe loungeset.

Altijd leuk worden ontvangen

Ik ga altijd met een heerlijk gevoel naar Smit Tuincentrum te Almelo Na enige tijd te hebben rondgelopen wordt er via een medewerker een kopje koffie aangeboden Dan kom je even tot bezinning

Een groot bedrijf handelt als familiebedrijf, supertop !

Eerder kochten wij online 8 Maddisonkussens tegen concurerende prijs, na ons orienterend bezoek in het schitterende bedrijf in Amersfoort, waar wij fantastisch werden voorgelicht in de super saaie Coronatijd. Uiteraard een moeilijke tijd voor het echt aardige personeel , op iedere etage, die wij als uitje bezochten ! Echter de bijpassende Wickers waren niet voorradig. Na aardig zoekend persoonlijk emailcontact , liet ik de Wickers weg. Deze week werd ik tot mijn verbazing gemaild dat de Wickers in de juiste kleur voorradig waren en nu binnen een week heb ik,alles geregeld en in huis. Een groot bedrijf handelt als familiebedrijf ! Top Zo supersnel verzonden en in huis !

Wat een feest om zulke mooie loungkussens te ontvangen in deze droevige coronatijd!

Onze oude loungekussens waren helemaal beschimmeld. Nu kunnen we met het hele gezin weer genieten van lekker buiten zitten bij de houtkachel. Veel dank ook voor de snelle en perfecte levering! Wij zijn blij.

Netjes geleverd en probleem opgelost

7-delige loungeset en extra lougestoel besteld. Snel geleverd. Helaas bleek de extra loungsstoel transportschade te hebben. De melding hiervan werd zeer correct aangenomen en direct in behandeling genomen en een omruiling geregeld.

Mooie kwaliteits meubelen

We hebben met plezier de meubels uitgepakt, gemonteerd en genieten van de hoogstaande kwaliteit.

Keurig netjes geregeld

Wat besteld is keurig geleverd krijgen vooraf aangegeven.

Mooi product, prima prijs

De Apple Bee tuinstoel type dining Hawaii met armleuning wordt blijkbaar niet meer gemaakt. Het nu bestelde type, bekend onder exact dezelfde naam, alleen verkrijgbaar bij Kees Smit, heeft precies de juiste kleur en past prima bij het model dat we al hebben. Daarbij ook nog stapelbaar met onze bestaande stoelen. Snel geleverd, goede prijs en prima communicatie.

Goed bedrijf

Levert goede spullen en snel

Kees Smit , prima zaak , netjes verpakt en mooie aanbiedingen.

Prima verpakt , de stoelen kunnen niet beschadigen , en zitten erg lekker , alleen jammer ik had er twee besteld om te kijken hoe ze er uit zien , en was van plan om er nog twee te bestellen maar ze zijn 10 euro duurder nu , dat vind ik jammer.

Mooie tuinmeubelen

Het is niet de eerste keer dat wij tyinmeubelen hebben ontvangen(thuis bezorgd). Dankzij deze ervaring was het niet moeilijk om weer tuinmeubelen bij jullie te bestellen. Vandaag hebben we de bestelling ontvangen bij ons vakantiehuis.

Comentarios sobre el Kiyoh