Tuinset is super mooi, alleen jammer dat het bij levering niet werd uitgepakt.
Beste mevrouw van de Riet, Dank voor uw beoordeling. Fijn dat de tuinset in de smaak valt. Wij wensen u veel plezier ervan. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Goed product, duidelijke instructie en snelle levering.
Beste mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel zonneschijn toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Tuinkussens besteld ook al is het winter. Daar kan Intratuin nog wat van leren.
Beste meneer/mevrouw, Dank voor deze review. Fijn om te lezen dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe kussens. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik had een paar vragen voor ik de aankoop deed en werd snel en duidelijk te woord gestaan waardoor ik goed geinformeerd kon overgaan tot onze aankoop. Het bezorgen kon ook, ondanks corona, snel plaatsvinden, de heren stonden keurig op tijd voor de deur en hebben geholpen alle zware spullen op hun plaats te zetten. We kijken uit naar de zomer nu!
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u een hele fijne zomer toe en veel plezier met de nieuwe meubelen! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Site is duidelijk. Snelle levering. bij levering zou je gebeld worden, dit is niet gebeurd, jammer.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat de meubelen snel geleverd zijn. Vervelend dat er niet van ten voren gebeld is, onze excuses hiervoor. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede keuze gemaakt, al zijn de prijzen iets hoger dan elders
Beste mevrouw Arts, Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit staat voor kwaliteit. Hieraan hebben ze voldaan.
Beste mevrouw Kuiper, Vriendelijk dank voor deze review. Goed om te lezen dat de producten aan uw verwachtingen voldoen. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik heb op de website mijn keuze gemaakt. Goede site waardoor ik mijn keuze goed kon maken. Besteld op dinsdag en woensdag al in huis. Geweldig!!
Beste meneer/mevrouw Terostra - van Oort, Dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de kussens snel bij u bezorgd zijn. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Mijn vraag werd naar volle tevredenheid opgelost. Bestellen via de chat was geen probleem. Levering binnen afgesproken tijd. Topservice en topkwaliteit.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Dit wordt erg gewaardeerd. Fijn dat u zo goed geholpen bent in de chat. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
prachtige bank, kussens en losse kussens. Snel geleverd
Besten heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Ondanks onze aanvankelijk ontevredenheid,klacht gemeld in augustus en nu na een herhaalde poging is de klacht toch goed opgelost
Beste heer, Fijn om te horen dat we het probleem naar wens hebben kunnen oplossen! Wij gunnen u dan ook vele geniet momenten in uw loungeset. Mocht er zich in de toekomst nog een probleem zich voor doen, dan vernemen wij dit graag! Hartelijk dank voor uw beoordeling! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Een tete a tete bankje besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit hout en de snelle levering. En niet duurder dan de mindere kwaliteit bankjes die overal te koop staan bij bouwmarkten .
Beste ... Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. Hopelijk beleeft u veel plezier bij het in gebruik nemen van de tete a tete. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Geweldig assortiment, vooral overzichtelijk en buitengewoon vriendelijke mensen.
Beste meneer Iepema, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat ons assortiment in de smaak valt. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
De bestelling uit de webshop ging eenvoudig. De levering van de stoelen was supersnel.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Service allemaal goed geregeld bij problemen gelijk een snelle oplossing. Superblij met onze nieuwe loungeset.
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wat fijn dat wij alles naar wens hebben kunnen oplossen. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik ga altijd met een heerlijk gevoel naar Smit Tuincentrum te Almelo Na enige tijd te hebben rondgelopen wordt er via een medewerker een kopje koffie aangeboden Dan kom je even tot bezinning
Geachte heer ten Dam, Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat u altijd met plezier naar onze showroom in Almelo komt. Wanneer de omstandigheden het weer toelaten zal het kopje koffie weer voor u klaar staan! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Eerder kochten wij online 8 Maddisonkussens tegen concurerende prijs, na ons orienterend bezoek in het schitterende bedrijf in Amersfoort, waar wij fantastisch werden voorgelicht in de super saaie Coronatijd. Uiteraard een moeilijke tijd voor het echt aardige personeel , op iedere etage, die wij als uitje bezochten ! Echter de bijpassende Wickers waren niet voorradig. Na aardig zoekend persoonlijk emailcontact , liet ik de Wickers weg. Deze week werd ik tot mijn verbazing gemaild dat de Wickers in de juiste kleur voorradig waren en nu binnen een week heb ik,alles geregeld en in huis. Een groot bedrijf handelt als familiebedrijf ! Top Zo supersnel verzonden en in huis !
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service zo wordt gewaardeerd. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Onze oude loungekussens waren helemaal beschimmeld. Nu kunnen we met het hele gezin weer genieten van lekker buiten zitten bij de houtkachel. Veel dank ook voor de snelle en perfecte levering! Wij zijn blij.
Beste ... Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw kussens zo in de smaak vallen. Veel plezier bij het gebruik hiervan. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
7-delige loungeset en extra lougestoel besteld. Snel geleverd. Helaas bleek de extra loungsstoel transportschade te hebben. De melding hiervan werd zeer correct aangenomen en direct in behandeling genomen en een omruiling geregeld.
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat we het probleem met uw loungestoel naar wens hebben kunnen oplossen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
We hebben met plezier de meubels uitgepakt, gemonteerd en genieten van de hoogstaande kwaliteit.
Beste…, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Wat besteld is keurig geleverd krijgen vooraf aangegeven.
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
De Apple Bee tuinstoel type dining Hawaii met armleuning wordt blijkbaar niet meer gemaakt. Het nu bestelde type, bekend onder exact dezelfde naam, alleen verkrijgbaar bij Kees Smit, heeft precies de juiste kleur en past prima bij het model dat we al hebben. Daarbij ook nog stapelbaar met onze bestaande stoelen. Snel geleverd, goede prijs en prima communicatie.
Beste heer, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Levert goede spullen en snel
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Prima verpakt , de stoelen kunnen niet beschadigen , en zitten erg lekker , alleen jammer ik had er twee besteld om te kijken hoe ze er uit zien , en was van plan om er nog twee te bestellen maar ze zijn 10 euro duurder nu , dat vind ik jammer.
Beste meneer, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wij hebben uw hierover een e-mail verzonden. Veel plezier gewenst met de nieuwe stoelen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Het is niet de eerste keer dat wij tyinmeubelen hebben ontvangen(thuis bezorgd). Dankzij deze ervaring was het niet moeilijk om weer tuinmeubelen bij jullie te bestellen. Vandaag hebben we de bestelling ontvangen bij ons vakantiehuis.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw leuke review! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop toe! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate