Goede en snelle service

Goede en praktische website. Snelle service.

Snelle levering en kwalitatief product

Hele mooie bankkussens besteld. Eigenlijk voor buiten maar wij gebruiken ze binnen op onze eetkamerbank. Perfecte maat en de kleur is zoals op de foto's. Mooie zware kwaliteit en snel geleverd.

Prima.

Heel goed geholpen!

Hele sterke en mooie meubels

Uitstekende tuinset en loungebank geleverd. Geweldig sterk materiaal. En mooi en ook hele sterke en mooie kussens geleverd.

Gewoon doen!

Goede kwaliteit, snelle levering, prima prijs

Snel, goede kwaliteit aardige bezorger

Toppie

Goede kwaliteit

Mooie kussens, goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering , zeer behulpzame chauffeur

Helemaal top

Uitermate goed geholpen en ondanks de kerstdrukte gewoon binnen een week in huis. Mooie kwaliteit kussens gekocht. Ik kan niet wachten tot het weer buiten zit weer is. Bij Kees Smit kom ik zeker weer een keer terug Een aanrader.

Prachtige zitkussens

Ik wilde beige kussens op mijn stoelen,ik kreeg precies de kleur die op het plaatje staat afgebeeld. Keurig verpakt. 6 stuks... super dank je wel Kees Smit

Gemakkelijk en snel geleverd

Ik moest een bepaald product hebben voor een kerstkado ,maar met de lockdown was het knijpen of ik dat zou redden . Dat bleek onterecht. Het kwam een dag later

goede service en snelle levering

ik was verrast door de eenvoudige bestelmethode en de snelle leverting ondanks de Corona.

Snelle levering, goed product

X

Uitstekende service

Ik had 3 Kees Smit kussentassen besteld voor mijn loungeset. Bleek er bij aflevering 1 stuk te zijn (zat een snee in van 15cm). Klantenservice gebeld en een vriendelijke dame zei dat ze meteen een nieuwe kussentas zou opsturen. Geen gedoe met terugsturen van de kapotte tas enz. De volgende werkdag werd de nieuwe tas al afgeleverd. Zodat ik meteen alle kussens kon opbergen. Dat noem ik nog eens service!

Hele mooie stoelen in de Corona tijd gekocht, heel erg goed verpakt en netjes op tijd geleverd

Op 23-10-2020 een geweldig mooi Intenso Tropea /Rough 7 delig tuinset gekocht.

Geweldig goed geholpen door Anja Polman. Het voelde als thuiskomen.Ook de aflevering was gewoon zeer perfect. De vrachtwagenchauffeur hielp zelfs even mee om de spullen naar de eerste verdieping te sjouwen. Kees Smit voor jullie 5 sterren ***** chapeau!

Het moet nog geleverd worden.

Super fijn geholpen. Al mijn meubels bij KESsmit gekocht.. Ik zal zeker terug gaan als ik spullen nodig heb. Alleen jammer dat KEES SMIT geen assecoires Heeft. Ik ben blije klant

Wederom tuinmeubilair besteld bij Kees Smit. Aan ons tuinset mankeerde het een en ander en de klantenservice heeft dit destijds zo ontzettend netjes afgehandeld dat het voor ons geen beletsel was om nu een leuk tuinbankje bij Kees Smit te bestellen. Het werd snel geleverd en goed verpakt. Kortom, laat de zomer maar komen en kunnen wij genieten van ons tuinmeubilair van Kees Smit.

Super product

Ik ben zeer blij met mijn product!

Super winkel in 2 woorden

Goeie service,advies en geweldige website

product is goed

Top !!!!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen, snelle levering, aardige gasten die de spullen komen leveren (ook helemaal achter in de tuin). Mooie meubels waar we jaren plezier van gaan hebben,”. Kortom; TOP !!!

Helemaal top

What you see is what you get. Goede website, snelle service en doen wat ze zeggen.

Ik werd vriendelijk en duidelijk te woord gesaan en de medewerker dacht in mogelijkheden, heel fijn

Ik werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en de medewerker dacht in mogelijkheden, heel fijn!

Comentarios sobre el Kiyoh