Bezorging prima, helaas zit er geen gasflesje bij, dus nog even wachten met gebruiken.
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw gaslantaarn. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik was nog wat vergeten en kon de volgende ochtend nog iets toevoegen aan mijn bestelling. Dat kan bij veel organisaties niet - en scheelde mij verzendkosten. Dank voor de extra service!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe kussens. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
mooi artikel , snel in elkaar,en klaar
Beste ... Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Geen problemen
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Ik ben zeer tevreden overhet bedrjf Kees Smit, 2 x kussens besteld waarvan 1 bestelling vlak voor de kerst, en die bestelling kreeg ik de 24e december nog optijd binnen ook, dit is de drukste maand voor ons als medewerker van PostNL waarmee Kees Smit ook verzend. De kussens voldoen prima aan onze verwachtingen voor een zeer scherpe prijs. Normaal geef ik geen 10 als review score, want er zijn vaak wat kleine verbeter puntjes, maar dit bedrijf is echt mijn favoriet geworden en zal dan ook zeker weer wat bestellen bij Kees Smit.
Beste heer, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Bij uw volgende bestelling zullen wij weer voor u klaar staan! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Alles keurig op tijd achter het huis gelevetd
Beste heer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Voor de derde keer een bestelling gekregen en altijd op tijd en mooie meubelen.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling! Wat leuk dat u voor de derde keer een bestelling bij ons heeft geplaatst! Fijn dat alles weer goede verlopen is. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Netjes aangeleverd en erg snel
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering, goed advies, goede kwaliteit en prijs.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat de kussens zo in de smaak vallen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Klant vriendelijk en goed personeel
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Mijn tuinkast werd op de afgesproken tijd geleverd en met een duidelijke montagevideo en handleiding.
Snelle levering en goede service. Duidelijke website.
Beste heer, Hartelijk bedankt voor deze leuke review. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinset! Met vriendelijke groet, Mart - Keest Smit Tuinmeubelen
De tuinmeubelen zijn van goede kwaliteit, worden snel geleverd, zijn digitaal makkelijk te vinden en voor hulp kun je digitaal ook gemakkelijk je vragen stellen.
Beste heer, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Na een vriendelijk ontvangst hadden wij al vrij snel een keuze gemaakt voor een loungeset en nieuwe stoelen. Wij hebben deze dan ook direct in de winkel besteld bij een uiterst vriendelijke en vrolijke man. Al snel konden de artikelen geleverd worden. Dit ook zonder problemen. Toen we eenmaal de artikelen hadden uitgepakt, bleek één stoel licht beschadigd. Wij hebben gelijk gebeld en dit werd zonder problemen opgelost; een nieuwe stoel werd opgestuurd en we konden de beschadigde stoel retourneren met bijgeleverde formulieren. Kortom top service!
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, bedankt hiervoor! Fijn om te horen dat u zo te spreken bent over onze service. Wij hopen dan ook dat u veel kunt genieten van uw nieuwe loungeset. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelling via internet van tuinbank. Alvast de 1e aankoop voor onze nieuwe tuin. Snel bezorgd en voldoet prima aan onze wens. Extra info over de (eenvoudige) montage en onderhoud. Nu wachten op het voorjaar om de rest uit te zoeken.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling. Wij hopen dat de tuinbank veel gebruikt zal worden in jullie nieuwe tuin. Mochten wij in de toekomst weer wat voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Bovenlaag van de tuintafel laat na 1 jaar los. Na melding krijgen we een nieuw tafelblad.
Beste mevrouw, Fijn dat u tevreden bent met de door ons geboden oplossing. Wij wensen u nog veel plezier bij het gebruik van uw tuintafel. Mocht u in de toekomst nog op zoek zijn naar nieuwe tuinmeubelen dan hopen wij u weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooi assortiment, kwaliteit en prijs zijn goed en bezorgservice is top.Onze tuin staat vol met Kees Smit assortiment.
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Een kerst en oud en nieuw om nooit te vergeten. Wij zitten straks heerlijk relaxed op onze nieuwe Forza Barolo van Kees Smit. Gaaf dat hij in deze bijzondere tijd nog net op tijd geleverd kon worden. Wij danken jullie medewerkers voor het stapje harder en wensen jullie fijne feestdagen. Vanaf onze nieuwe loungebank; Proost!! Daniel, Simone, Fabian en Vayenne
Beste heer, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Fijne feestdagen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Bij Kees Smit kochten wij online twee prachtige tuinbanken en een mooi tafeltje. We konden op de site zelf aangeven wanneer we het geleverd wilden hebben. Handig!
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
In de winkel werden we heel goed geholpen door de verkoper en geïnformeerd over het gekochte. De levering van de producten was ook goed geregeld.
Beste heer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Super geholpen in de winkel en nu net vlak voor de kerst het ontbrekende deel van onze loungeset ontvangen. Wat gaan wij genieten deze vakantie!
Beste mevrouw, Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in de showroom. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw loungeset en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijk groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
snelle service, producten zijn zoals omschreven en op de foto.
Beste meneer Booij, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering in deze moeilijke tijd met corona. Was voor hun niet in de buurt! Product is prachtig.
Beste mevrouw, Bedankt voor deze leuke beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Keurig zoals omschreven
Beste heer, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat u ons zo waardeert. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Besteld en andere dag in huis .Goed op de hoogte gehouden zeer netjes.
Beste mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate