Past perfect ik ben er blij mee.
Beste meneer, Vriendelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat uw bestelling in de smaak valt. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Vanwege de coronasituatie was het op deze zaterdag niet erg druk en we zijn eigenlijk door alle collega's heel vriendelijk benaderd als wij op "hun" afdeking kwamen. Ook de begeleiding en meedenken was zeer positief waardoor je het gevoel al krijgt van hier moet ik slagen ik ga niet met lege handen naar huis. We waren er voor de 1e keer nu, maar bij een volgende zoektocht naar tuinmeubelen of aanverwante artikelen zullen we weer naar almelo afreizen.
Beste meneer Roetert Steenbruggen, Wat een positieve beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Fijn om te lezen dat onze collega's goed met u hebben kunnen meedenken. Wij zien u in de toekomst graag terug. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Levering & product voldoen aan alle verwachtingen.
Beste meneer Blijlevens, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel zonneschijn toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Een hele fijne prettige ervaring
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u de aankoop als een hele prettige ervaring ervaart, dit horen wij graag! Veel zonneschijn toegewenst met de nieuwe tafel. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Producten blijven lang in assortiment waardoor uitbreiding van loungesets nog jaren na aankoop kan plaatsvinden. Er wordt goed meegedacht en vlotte afhandeling van de order.
Beste mevrouw, Bedankt voor deze leuke review. Fijn dat wij u van dienst hebben mogen zijn voor de uitbreiding van uw loungeset. Veel plezier ervan gewenst! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Er bleek een dwarslat van één van de vier tuinstoelen kapot te zijn na de bezorging. Hier is door de medewerker van Kees Smit direct adequaat op gereageerd en we hebben in een tijd van vier dagen een nieuwe stoel bezorgd gekregen.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat wij het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Veel plezier gewenst van de nieuwe stoelen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed geholpen om het juiste defecte onderdeel van defecte tuinstoelen te vinden en op korte termijn te leveren. De communicatie met het bedrijf is uit het boekje. Nota bene waren de stoelen niet door Kees Smit geleverd. Een dikke pluim.
Beste meneer, Vriendelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat wij u goed hebben kunnen helpen. Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Voor de derde (!) keer een teak tuinset (nu online) besteld bij Kees Smit. Kwaliteit prima, maar ook enorme complimenten voor jullie vaste vervoerder, Brinks, die het hele aflever proces zeer makkelijk maakt en tenminste een duidelijk tijdsbestek van aflevering meldt.
Beste familie Harbers, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat de meubelen in de smaak vallen en dat alles naar wens is verlopen met onze externe transporteur. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Alleen werd ik niet geattendeerd op de aanbieding.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Fijn dat wij elkaar ondertussen hebben kunnen spreken en er samen zijn uitgekomen Wij wensen u veel plezier toe van de nieuwe meubelen en alvast fijne feestdagen! Met zonnige groet, Mart- Kees Smit Tuinmeubelen
In Amersfoort op bezoek gegaan en duidelijk geïnformeerd door medewerker. De koop was snel gesloten: lounge/balkondeur met tafeltjes en voetenbankjes én en bartafel met 4 stoelen voor onze nieuwe veranda. Zelfde dag bericht van transportbedrijf en binnen een week de zaak in huis. Er bleek iets aan de stoelen te ontbreken (kleinigheid) maar er werd rigoureus gehandeld door medewerkster Kees Smit Amersfoort: 4 nieuwe stoelen!! Weer bericht van transportbedrijf en binnen no time was alles geregeld en afgeleverd: Grote Klasse en de hoofdletters zijn géén vergissing!! Dus als u tuinmeubelen zoekt, dan staat Kees Smit niet voor niets op een eerste plaats! Prima service, geen overbodig gedoe, ruime keus/parkeergelegenheid en geweldig geholpen: aanbevolen!!!
Beste meneer/mevrouw Krijkamp, Wat een uitgebreide review, dit waarderen wij enorm! Hartelijk dank hiervoor. Super fijn om te horen dat u geweldig geholpen bent en dat wij het naar wens hebben kunnen oplossen. Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer fijn geholpen. Jullie zaak is erg mooi.
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze review. Fijn dat onze collega's u goed hebben kunnen helpen en dat onze showroom in de smaak valt! Wij wensen u veel plezier toe met de gekochte meubelen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Zie vorige
Beste meneer/mevrouw Geerlings, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel zonneschijn toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed geholpen, ruime keus en super snel thuisbezorgd. Producten waren heel netjes ingepakt. Ik kom zeker terug wanneer ik mijn dakterras ga inrichten!
Beste mevrouw, Super fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons! Wij zien u in de toekomst uiteraard graag terug. Veel plezier gewenst met de nieuwe tafel. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik bestel een product en na betaling ontvang ik het zoals belooft, en nog snel ook.
Beste meneer Batterink, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u uw bestelling snel ontvangen heeft. Veel plezier ervan gewenst. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Zoveel keuzes maar met de juiste hulp opzoek gegaan na de juiste combinaties. Mooie meubels en super tevreden met de keuze!
Beste meneer/mevrouw van Driel, Wat een leuke review, dit waarderen wij enorm! Dank hiervoor. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Prachtig ingerichte winkel met een heel divers assortiment. De plek om te slagen voor ieders smaak.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat onze showroom in de smaak is gevallen. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik ben horeca ondernemer met een foodcaravan. Mijn parasol was stuk en de voet ook. Ik moest dus een nieuwe set hebben. Bij jullie was ik binnen 10 minuten klaar met een parasol en perfecte voet. Daar hou ik van, professioneel en klantvriendelijk.
Beste meneer, Hartelijk dank voor deze positieve review! Fijn dat wij u snel hebben kunnen helpen. Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen horen wij graag van u. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Van het bestellen tot de levering prima levering
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat alles naar wens verlopen is. Veel plezier gewenst van de nieuwe tuinset. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat uw bestelling snel geleverd is. Veel plezier ervan gewenst. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Naar de winkel in Amersfoort geweest, vriendelijk personeel en een ruime keus aan tuinmeubelen. Snel en onbeschadigd geleverd. 1 klein onderdeeltje ontbrak en werd al een dag later nageleverd. Service is dus super!
Beste meneer, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Wat fijn om te lezen dat wij het missende onderdeel snel hebben kunnen naleveren. Wanneer wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Wir sind absolut zufrieden mit der Beratung und den Produkten
Sehr geehrter Herr Dohmen, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns zu hören, dass Sie mit unserem Service und mit dem Produkt zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen weiterhin ganz viel Freude mit Ihren neuen Kissen. Alles Gute und bleiben Sie gesund. Mit herzlichen Grüßen Megan Ihr Kees Smit Gartenmöbel Team
Snelle levering en kwaliteitsartikelen
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te lezen dat de artikelen in de smaak vallen. Veel plezier gewenst van uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
In de beide winkels word goed naar je wens geluisterd en met je meegedacht. Je ontvangt het juiste advies! Toen er gebreken aan eerder gekochte tafel bleken te zijn na aflevering werd deze kosteloos en snel omgeruild! Perfect service in Almelo is dat je je aankopen gelijk af kan halen bij het magazijn iets verderop.
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat wij dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Wanneer wij in de toekomst wat kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed bereikbare website. Alles keurig afgewikkeld.
Beste meneer Olthuis, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles keurig afgewikkeld is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Als er problemen zijn met een tuinset word het super opgelost wij mochten een andere set uitzoeken ter waarde van onze gekochte tuin set
Beste heer, Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling. Dit wordt erg gewaardeerd. Fijn dat we het probleem met uw Sunyard Corby standenstoel hebben kunnen oplossen. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw nieuwe tuinset. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate