Zeer Goed

Prachtige kast geleverd niets op aan te merken ik ben blij dat we het gedaan hebben , Hebben er veel plezier van WE ZIJN ERG TEVREDEN EEN AANRADER GR JAN BAKKER

Tevreden

Snel en netjes bezorgd, fijn dat verschillende maten kussens in het zelfde stof te bestellen zijn, mooie kwaliteit....

Snel en goed!!

Zo prettig als een bedrijf doet wat ze beloven. Kees Smit zal ik altijd aanraden.

fijne service en mooie producten

ik ben heel tevreden over de wijze waarop de klantenservice mij te woord heeft gestaan toen ik op zoek was naar een specifiek product dat niet op de site stond. Ook ben ik direct op de hoogte gebracht toen een ander product weer leverbaar was. kortom: ik ben goed geholpen.

Prettig en professioneel

Zeer fijn contact. Ook de levering was zeer goed. Daarnaast bij een mankement werd er prettig en professioneel gereageerd en opgelost!

Happy

Super blij met mijn napoli stoel. Was een beetje nerveus omdat ik het online had besteld. Bang dat het tegen zou vallen naar wat ik in gedachte had. Mooi design en kleur. Dikke 10 En de levering ook op tijd + goede service. Hartelijk bedankt Kees

Uitgebreide collectie, goede prijzen

Veel aanbod, duidelijke website, goede prijzen.

Ze doen wat er is afgesproken.

Smit doet wat er is afgesproken. Mooie tuinkast van Keter gekocht. M.vr.gr. Hans

top,

Perfect geholpen,fijne korting,ik heb zelf 30 jaar een bedrijf gehad,je ziet dat het hier de directie direkt aangaat,klasse naar de klanten en naar zichzelf,alles tot in de puntjes geregeld,personeel,aanhanger te leen (in prima staat),ga zo door ,kwaliteit wint.

Goed snel en tevreden

Goed product, snel en netjes afgeleverd. Montage product simpel, mede door de additioneel toegestuurde montagevideo.

Alles was goed geregeld.

Mooie tuinset besteld en deze is netjes op tijd geleverd in de tuin. Kees smith komt zijn afspraken netjes na.

Kwaliteit en service, zeer tevreden !

Van begin tot eind super!

Alvorens tot aanschaf over te gaan, eerst op locatie (prachtig) geweest. Later per internet besteld. Hele goede begeleiding en communicatie!

super leuk verpakte cadeaubon ontvangen.

zo leuk om de cadeaubon te ontvangen in een doos met mooie folder en leuk verpakt. echt geweldig!

Tuintafel en stoelen volgens duidelijke afspraken geleverd

Tuintafel en stoelen volgens goede afspraken geleverd. Mooie kwaliteit.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

We hebben 7+8 loungekussens besteld. Ondanks de enorme dozen en de drukte bij PostNL werden ze snel geleverd. Prima kussens voor een prima prijs.

vriendelijk

zowel in de winkel vriendelijk geholpen zonder op te dringen, als bij de aflevering. Alles exact volgens afspraak.

Prettige contacten bij verkoop en aflevering

Er was niets teveel voor de verkoopster tijdens ons bezoek aan de vestiging Amersfoort. Ook bij de aflevering waren de mensen uitermate behulpzaam.

Fijne sfeer, mooie producten en soepele levering!!

Happy customer❣️

Prachtige robuuste tafel

Hele mooie robuuste tafel. Snel geleverd en eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

Zeer tevreden met onze nieuwe tuinstoelen!

Wij hebben onlangs 5 nieuwe tuinstoelen gekocht en ze zitten heerlijk. Zelfs in de koude maanden hebben we er al fijn gebruik van gemaakt!

Perfect!

Leuk en vriendelijk geholpen met het zoeken naar het juiste tuinsetje voor mijn balkon. Bedankt!

Perfect in alles

Prachtige loungeset gekocht. Vervoerder belde want hij kon eerder komen op de bezorgdag. Dat paste, want hoe eerder hoe beter genieten van onze loungeset1

Giga veel keuze

Ogen te kort om showroom te bekijken , daarom ogen te kort om alles te bekijken , niks teveel gezegd met XXL

Reeds diverse keren bij Kees Smit besteld. Ben zeer tevreden over kwaliteit producten en over leveringen. Duidelijke produktbeschrijvingen op de website en goede prijs kwaliteitverhouding.

Comentarios sobre el Kiyoh