Prima service, deskundig en gastvrij.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Hebben problemen met de tuintafel, geen gezeur wordt keurig opgelost, top!!
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat het probleem met de tuintafel naar tevredenheid is opgelost. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Konden onze opstelling in alle variaties neerzetten in de showroom om zo tot de perfecte set te komen.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat onze adviseurs u goed geholpen hebben. Wij wensen u veel zonneschijn toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Bijzonder prettig geadviseerd, zonder ook maar enige druk uit te oefenen. Meedenken, en alternatieven aandragen. Kortom, gewoon uitstekend, een dikke tien. Foto van onze nieuwe tuinset zend ik aansluitend per mail.
Beste meneer Versteeg, Bedankt voor uw leuke beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze vestiging. Wij zien graag de foto tegemoet! Veel plezier gewenst van uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer kundig en vriendelijk geholpen in Amersfoort. Mooie, schone showroom met 3 verdiepingen aan tuinmeubelen. Voldoende parkeergelegenheid.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in Amersfoort. Wij hopen dan ook dat u een keuze heeft kunnen maken. In het voorjaar wordt ons assortiment weer aangevuld, misschien zit daar weer wat nieuws voor u tussen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering en product is zoals verwacht
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
De stoelen waren nog mooier als verwacht
Beste Mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze meubelen zo gewaardeerd worden! Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Sneller dan verwacht geleverd, product zoals beschreven, goed verpakt
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Ze zijn zeer snel met leveren. Goederen uitstekend van kwaliteit en de verpakking is ook degelijk.
We zijn goed geholpen bij het kopen van een tuinset. Omdat wij zelf alles bij elkaar gezocht hebben, was het voor de verkoopster geen probleem om met stoelen en tuinbank door de winkel te lopen. Klasse!! Ook het foutje met de bestelbon is perfect opgelost. En de levering met de in elkaar gezette tafel en tuinbank was perfect. Bedankt en wat zullen we er plezier van hebben.
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Keessmit zal ik zekers aanraden super geholpen ze hebben zelfs spullen overal weggehaald om te kijken als het bij elkaar stond of het dan ook mooi bij me kaar paste
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen met in onze winkel. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Door de brede keuze in producten hebben een prima keuze kunnen maken, en door de snelle levering hadden we het ook snel thuis.
Nadat Nick onze vraag telefonisch had beantwoordt bestelde hij voor ons een parasol met voet en hoes. Daarna per mail dag afgesproken dat het geleverd zou worden. En dat was ook keurig binnen de afgesproken tijd. Dus zeer tevreden!!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze collega Nick u goed geholpen heeft. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
De tuinstoelen zitten heerlijk en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering die ook heel snel was.
Beste mevrouw Spierenburg, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de stoel aan uw verwachting voldoet. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Levering en bezorging volgens afspraak. Stoelen waren zorgvuldig verpakt om evt. Beschadiging tijdens transport te voorkomen
Beste mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Veel plezier gewenst met de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
We gingen naar Kees Smid u kent hem vast wel van de T V met het programma eigenhuis en tuin. Nu we wilde het zelf is zien wat ze daar hadden voor ons.nu ik kan u vertellen we keken ons ogen uit. Wat een mooie zaak en wat ik het beste vond je werdt gelijk op je gemak gesteld. We hebben een mooi balkon zet gekocht en kregen nog korting ook. Nu wie wil dat niet. Ik geef ze een dikke 10 en de spullen zijn thuis gebracht.
Beste mevrouw Linnekamp, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe Cosi. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer snelle levering. Eén dag na de bestelling.
Beste meneer/mevrouw Vink, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Veel plezier gewenst van de kussentas! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goederen zoals beschreven. Vlotte levering en afhandeling. Een mooie zetel voor een goeie prijs.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel toe! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Had de kussens op internet gezien maar wilde ze toch even in het echt zien voordat ik ze zou bestellen. Ze waren op voorraad dus ik kon ze gelijk meenemen. Het magazijn zit in de parkeergarage en de heer die mij hielp heeft ze direct in de auto gelegd. Nog een flesje water voor onderweg mee, wát een service!
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Nadat we bijna ander half jaar kussens hadden gekocht, waren we niet tevreden qua zit comfort, kussen zakten door. Nadat ik telefonisch contact had gehad, kreeg ik een keurig alternatief. We mochten voor een bepaald bedrag nieuwe kussen uitzoeken. Nadat de nieuwe kussens na 2 dagen al afgeleverd werden, konden we de oude kussens in in dezelfde doos weer retour sturen.
Beste mevrouw, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn om te horen dat wij dit samen hebben kunnen oplossen. Veel plezier gewenst van de nieuwe kussens! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Vriendelijk en goed geholpen met het zoeken van een loungeset. Andere mooie houten tafel erbij was geen probleem. Snelle levering
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Boven verwachting...zeker aan te raden!
Beste mevrouw, Wat leuk om te horen dat uw ervaring bij Kees boven verwachten was. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Bij Kees Smit kun je met een gerust hart kopen. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Goede service en snelle bezorging.
Beste mevrouw Bartels, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe parasol toe! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Ruime keuze goede prijzen en kwaliteit vriendelijke bediening en product kennis goede prestatie
Beste meneer, Bedankt voor uw beoordeling! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate