Prachtige ruime winkel met goede parkeer mogelijkheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Een zonnige TOP tent

Een schitterend mooie verzorgde showroom. We werden direct uiterst vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg over het product.

Mooie parasolvoet, snelle levering

Onlangs drie parasolvoeten besteld die kunnen worden ingegraven in het zand zonder dat er beton of cement hoeft te worden gestort. Van Kees Smit een duidelijk filmpje met uitleg ontvangen. werkt prima! We zijn er blij mee. Bestelling was ook snel geleverd!

Prima service, snel, adequaat, goede kwaliteit produkt

Snelle service, kwalitatief goed.

De opbergtassen voor mijn tuinkussens zijn van goede kwaliteit. Snelle levering

Top winkel

Wat een keuze hebben ze. Mooie winkel en top kwaliteit. Goede service , lage verzendkosten en leveren snel. Top

Zoals het moet

Alles klopte. Voldoende info per mail. Strak geregeld voor levering. Toffe bezorger. Merci!

Een heel goede zaak!

Wij troffen een heel fijne verkoper, een oudere man, die pas 6 weken in dienst was. Hij liet ons van alles zien, en uiteindelijk maakten wij een keuze uit de grote hoeveelheid aanwezige tuinmeubelen. Wij hadden nog nooit zo'n groot assortiment tuinmeubelen in één winkel gezien!

Een tegemoetkoming ontvangen terwijl de garantie verlopen was.

Snelle reactie via de mail en tegemoetkoming vlot afgehandeld.

Goed geholpen bij de aanschaf en de levering was ook prima geregeld.

Prima advies,service en aflevering

Prima advies,service en aflevering

snel geleverd!

Super fraaie set!

Perfect geholpen en snel afgehandeld

De aankomst was al overweldigend. Zo'n enorm grote zaak met fantastische spullen. We werden heel snel en perfect geholpen waarbij er meer dan voldoende ruimte was voor onze eigen inbreng.

Uitstekende service

Uitermate snelle levering (met een dag!).

Prima assortiment in ruime mooie zaak

Goed geholpen door Silvia en redelijke prijs kwaliteits verhouding.

Prima service kwalitatief top.

Goede communicatie over de levering. Fijne website met goede informatie. Concurrerende prijzen van kwaliteit producten.

Klantvriendelijk en deskundig personeel

Goed geholpen bij onze aankoop

Prettige medewerkers die ons goed adviseerden.

Aantrekkelijk bedrijf met veel mooie spullen ze

Precies wat ik zocht bij Kees Smit gevonden.

Precies, wat ik zocht!

Voor mijn nieuwe terras geen luie stoelen,”zit”stoelen, waarop je relaxt actief kunt zijn én gemakkelijk kunt opstaan. Ik kijk uit naar het voorjaar!!

Zeer gastvrij, ruime keuze meedenkende gastvrouw in ons geval!

We hadden al van te voren op de site ons verdiept in wat we wilde hebben. Direct naar de sets die we hadden uitgekozen gegaan. De een zat lekker maar die we uiteindelijk gekozen hebben nog beter. Vriendelijke mensen en niets waste gek we hebben zelfs tafels van de andere verdieping erbij gehaald om te kijken wat stond. Echt voortreffelijk! Nog een dienblad erbij en we waren compleet en het was ons naar de zin. Snelle levering. Nadat het geplaatst is wilden we nog een kussen die per telefoon besteld en binnen 2 dagen ook weer in huis. We zijn helemaal tevreden.

prima service

Tafel werd keurig volgens afspraak geleverd en in elkaar gezet door zeer vriendelijke monteurs. Het verpakkingsmateriaal ging mee retour. Top!

Erg klantvriendelijk en meedenkend

De dame die ons heeft geholpen was zeer vriendelijk en gaf ons goede adviezen.

Wat een enorme keuze en goed advies bij het uitzoeken

We hebben een heel mooie tafel gevonden en gekocht . Na overal in het land gezocht en gekeken te hebben , vonden we de mooiste tafel toch bij Kees Smit en ook nog eens een prima prijs . De door ons gewenste stoelen waren niet meer op voorraad , maar komen in het voorjaar gelukkig weer binnen . Deze hebben we ook alvast besteld , dan zijn zitten we er straks als vorsten bij !

Comentarios sobre el Kiyoh