Goede service goed advies

We zijn zeer tevreden over het bedrijf Kees Smit. Kwaliteit en service is goed...

Mooie complete winkel met goed ervaren personeel!

Ik ben goed geadviseerd en heb de tijd gekregen om rond te kijken en mijn keuze af te wegen! Het personeel was vriendelijk en bekwaam! Levering was prima en zelfs iets vroeger dan gepland! Helemaal top!

Zeer klantvriendelijk en zeer goed geholpen met diverse vragen.

Mooie tuinstoelen , alles volgens afspraak

Hele mooie tuinstoelen van Applebee en alles was vlot afgehandeld. Levering snel en volgens afspraak.

In de winkel super geholpen

We waren op zoek naar een tuinset, tafel waren we al snel uit, maar na alle stoelen geprobeerd te hebben mochten we die bij de tafel zetten die we mooi vonden, ook al stonden de stoelen op een andere verdieping. We waren er snel uit. Toen kwam de levertijd, zaterdag uitgezocht, de vrijdag al bezorgd, en staat nu al in de tuin. Ik ben heel tevreden over de keus en het personeel. Ik zeg nieuwe tuinset, ga naar Kees Smit

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop en levering van de Forza Baloro hoek loungeset

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop en levering van de Forza Barolo hoek loungeset

Bij Kees Smit bent u aan het goeie adres.

Wij hadden een mooi tuinset op de website van Kees Smit gezien. Vervolgens brengen wij een paar dagen later een bezoek aan de showroom in Amersfoort. Daar werden wij super vriendelijk ontvangen door een aller aardigst mevrouw en werden wij te woord gestaan. Alles werd uit de kast gehaald om ons tuinset wat wij op internet hadden gezien ten toon te stellen zodat de combi compleet was. Na een heerlijk en professioneel verkoop gesprek zijn wij gelijk tot koop overgegaan. Ook de verdere afhandeling totdat wij de showroom uit liepen was perfect. Ook de aflevering qua communicatie van Kees Smit en de vervoerder van Kees , Brinks vervoer uit Rijssen was gewoon top! Kees Smit krijg van ons gewoon een 10+

Goed geholpen en snel geleverd!

Top service!

Wat een leuke winkel om rond te kijken, goed advies, gezellig personeel.

Snelle levering, mooie kwaliteit stoel

Deze stoel heb ik cadeau gegeven aan mijn moeder ter ere van haar verjaardag. Ze was er super blij mee en staat mooi op haar nieuwe terras.

Heel goed!!

We zijn erg goed geadviseerd en de levering is snel en duidelijk geregeld!

Kees Smit doet wat ie beloofd!

Duidelijke site, snelle levering, goede after sales. Kopen zonder zorgen.

Het doek van mijn parasol verkleurde extreem na een 2 maanden. Het was echter geen probleem om hem te ruilen. Verder is het een geode parasol.

Zeer goed telefonisch geholpen!

Het contact per telefoon was erg prettig. Er werd goed meegedacht en zeer oplossingsgericht.

Artikel conform bestelling en snelle levering

Het artikel via de webshop besteld. Solide kwaliteit van deze opbergtas voor tuinkussens

Zeer tevreden met samenstellen tuinsets

Afgelopen week 2 tuinsets, een voor op balkon en een voor in de tuin samengesteld met een van jullie werknemers. Ben zeer tevreden over de samenwerking! Wordt 5 november bezorgd. Mijn zus heeft ook al tuinmeubelen van jullie ook zeer tevreden.

Goede kwaliteit! Klacht prima verholpen!

Tuinset met teakblad gekocht, dit ging helaas barsten. Direct een nieuw blad gekregen.

Goed geholpen en after Sales is ook perfect.

Na een paar maanden kregen we een mail dat we blijkbaar een klein bedrag teveel hadden betaald voor een artikel. Geld was binnen enkele dagen terug gestort. Daarna scheurde een rugleuning van een deckchair en is deze binnen een week omgeruild voor een nieuwe deckchair. Geen discussie gehad, gewoon de klacht netjes afgehandeld.

Prima geholpen

Verkoper dacht goed mee en had prima advies. En ook niet onbelangrijk hij nam alle tijd voor ons.

Klantvriendelijk

Personeel (Rien) denkt erg mee en deed alles aan zodat wij tevreden en vol vertrouwen de aankoop konden doen.

Zeer klantvriendelijk, ook na aankoop zeer betrokken bij installatie vragen en geluisterd naar verhaal klant

Een bedrijf wat service hoog in het vaandel heeft staan

Onze kussenbox was te klein en werd tegen bijbetaling van het prijsverschil omgeruild zonder verzendkosten.

Goed voorgelicht en geholpen omtrent de mogelijkheden.

Wij zijn geholpen door Marnix en hij heeft naar onze wensen geluisterd en alle mogelijkheden die Kees Smit te bieden had laten zien. Zo zijn wij tot een bij ons passende keuze van tuinmeubels gekomen.

Kort maar krachtig deskundig personeel snelle levering goede comunicatie

Goede snelle levering

Goed product en snel geleverd.

Comentarios sobre el Kiyoh