Ik ben erg tevreden over zowel de service als producten van Kees Smit

Ik ben erg tevreden over zowel de service als producten van Kees Smit

Fantastische produkten

Wij hadden online produkten gekocht. Levering was heel snel. Transportbedrijf heel behulpzaam en vriendelijk. Top kwaliteit van meubelen. Zeer tevreden!

Goede service!

Makkelijk bestellen, snelle levering en netjes.

Top product en keurig geleverd

Kussenbox werd keurig op tijd en onbeschadigd afgeleverd. Monteren was makkelijk. Blij met de aanschaf. Kom zeker terug.

Snelle afhandeling via site, en super bezorging..

Super handige site, en snelle juiste bezorging. Handug om zelf de dag te kunnen kiezen.

Snel en goed contact met een meewerkende medewerker!

Ik wilde graag iets hebben wat ik niet online kon vinden. Een bepaalde vuurtafel niet in het wit zoals op internet te bestellen was maar in het antraciet. De medewerker kon mij hierbij goed helpen. En een kleine week later stond de gewenste vuurtafel in onze tuin te pronken!

Hoge kwaliteit tuinmeubelen

Mooie loungeset gekocht. Prachtig afgewerkt, stevige kwaliteit. Helemaal top. Fijn service in het pand (vestiging Amersfoort).

Prima bank en snel geleverd!

Mooie bank en snel geleverd heel blij mee!

Zeer goede service, zeer klantvriendelijk

Ik eigenlijk geen enkel min puntje. Alleen maar lof zoals het georganiseerd is. Zeer klantgerichte service en alle afspraken worden zonder uitzondering nagekomen. Top.

Uitstekend!

Goede kwaliteit spullen, eerlijke prijzen en snel en probleemloos thuisbezorgd. Uitstekende communicatie tijdens het proces. Ik heb er al vaker spullen gekocht en zal dat ook zeker weer doen, als ik iets nodig heb! Een aanrader dus!!!

Top ervaring, vriendelijke mensen.

Zie boven

super service

mijn bestelling kwam op tijd, goed verpakt waardoor er geen schade kon komen, had zag er precies zou als op het plaatje, vriendelijke bezorger die het voor mij naar ook nog naar binnen bracht, super snelle levering en goede service

voldoet aan verwachtingen

De opbergbox voldoet aan de verwachtingen en snelle levering

Topservice

Ik heb een fout gemaakt bij het in elkaar zetten van een kussenkist en belde met Kees Smit hoe ik deze fout kon herstellen. Het antwoord was helaas kun je dit niet herstellen. Ik dacht toen dat is heel jammer; geen kussenkist. Heel blij met het totaal onverwachte aanbod om mij gratis een nieuwe kussenkist te sturen ter vervanging. Hoe mooi is dat?!

Goede en nette service

In de winkel prima geholpen. De bezorging was ook keurig en precies zoals gepland. Zeer tevreden! Uiteraard ook erg blij met de loungeset...laat de zon maar komen!

Binnen een week na aankoop de tuinstoelen ontvangen, klasse ! Duidelijke communicatie.

Topservice en kwaliteit

Ik ben ontzettend goed en professioneel geholpen. De kwaliteit van de kast is ook top! Zal jullie zeker aanraden!

top bedrijf

onze tafel vertoonde een scheurtje in 1 van de latten, buiten de garantie, maar er werd keurig een nieuwe lat opgestuurd, zonder kosten en een fijne zomer gewenst. Dat maak je niet vaak mee.

In eerste instantie was een tuintafeltje niet met de vervoerder meegekomen. Even gebeld en was binnen een uur uitgezocht en mail terug. Volgende dag al mail van vervoerder wanneer geleverd zou worden . Keurig op de afgesproken tijd geleverd met excuses voor het zoekraken van het pakketje! Dat noemen wij nu TOPservice!

prima service en snel contact

Helpdesk is goed te bereiken prima service ook na constructiefout van tuinkist. snel hersteld prima service.

Mijn tuinmeubelen al snel na de bestelling mogen ontvangen. De chauffeur was heel vriendelijk en super behulpzaam. Zonder hem had ik de tuintafel niet de tuin in gekregen.

ondanks kleine order exact uitgevoerd.

goede mogelijkheid om het product digitaal te vinden. Wij hadden eerst onze neus gestoten omdat tuincentra het product niet meer konden leveren i.v.m. de naar de Kerst waardoor hoezen voor tuinkussens niet meer beschikbaar waren. Prima alternatief.

Top ervaring!

Zeer tevreden !!!