Perfecte stoelen en prima service

De relexstoelen zitten super heel blij mee.

Mooie tuinset, snelle levering

Mooie tuinset geleverd gekregen. Levering snel en volgens afspraak. Fijne onderhoudtips per mail. Gemakkelijk te monteren (tafel), stoelen al in elkaar.

Wat een aardig personeel in een gewéldige winkel!

Wij kwamen vanuit Hoorn naar Amersfoort en onze mond viel open van verbazing! “Onze” Intratuin was al met de kerst bezig. Helemaal geen tuin stoel meer te vinden. Wel bij Kees Smit. Gelukkig hadden we een idee, anders had ik er moeten logeren. Wat een keuze en het personeel zo aardig! Ik heb dit al tegen diverse familieleden en vrienden verteld, ik hoop dat ze het de moeite vinden om naar Kees Smit te rijden.

Kees Smit doet wat hij beloofd

Goede service in de winkel. We werden vrijgelaten in het uitzoeken van de meubels en als we hulp vroegen was deze professioneel, De bezorging was exact op de beloofde dag en tijd. Helaas waren twee stoelen beschadigd, maar na het bellen met de klantenservice werd direct aangeboden deze om te ruilen, hetgeen is geschied. Kortom, chapeau Cock van Puffelen

Zie volgende tekstvak

Bij binnenkomst wordt je al vriendelijk ontvangen en bij de zoektocht naar je nieuwe tuinmeubelen wordt je ook nog eens vriendelijk en vakkundig geholpen. Bezorgen geeft ook geen probleem en op het tijdstip die je wilt.

het is gegaan zoals ik wilde.

Ik ben zeer tevreden, en er zat een goede beschrijving bij.

Goede service bij problemen

Top Kwaliteit !

Netjes en correct geholpen en advies gekregen.

Besteld en binnen no time in huis :)

Prima, goede uitleg en hulp

Mooie meubels, we zijn erg tevreden, ook goed advies in de winkel

Super goed

Prachtige winkel en website. Mooie meubels en goede afspraken voor levering

Alles klopt zoals het beloofd is.

Prima en mooi bedrijf

Zeer goede kwaliteit

goede service

goed geholpen in de winkel

Top service van de winkel tot in de tuin!

Was nog nooit bij Kees Smit Amersfoort geweest, maar het is groot maar toch overzichtelijk en ruim opgezet. Voor ieder wat wils. Wijzelf waren op zoek naar nieuwe tuinset en loungeset voor onder de veranda. We zijn net verhuisd dus daar hoort ook nieuwe tuinset bij. We zijn vrij snel geslaagd door de goede hulp! De tuinset en loungeset zijn ook nog in dezelfde lijn, dus staat perfect! Ook de service van bezorgdienst was top en hebben ons heel netjes geholpen. We hebben veel nieuwe spullen gekocht maar de service is vaak ver te zoeken. Maar bij Kees Smit is dit er gelukkig nog! Een hele dikke 10! Wij hebben nu al zin in de zomer

Prima geholpen, veel keuze, blij met aankoop

Fijne showroom Almelo, goed geholpen, geen druk, uitleg, we konden rustig beslissen, tuinmeubelen gezien in Almelo, na overleg thuis via internet besteld

Vriendelijk vakkundig en gezellig

Probleemloos.

Uitstekende keus en nazorg.

Niets was teveel!

De 2 sets die ik graag wilde werden ter plekke bij elkaar gezet in de showroom, met een tafel erbij gehaald van een andere verdieping. De combinaties konden precies worden gemaakt in de showroom zoals ik ook gedachten had. Super!! Bij de bezorging ging iets niet geheel correct en dat is op een hele nette wijze opgelost! Niets dan lof!

Zeer positief

Tot nu toe is alles vlekkeloos verlopen.

een probleem met levering netjes opgelost

Ik had een tuintafel besteld in de winkel in Almelo en betaald. Op woensdag. zou de maandag daarop een mail van de externe transporteur ontvangen voor de vaststelling van tijdstip van bezorging. Kortom de mail kwam steeds niet en na een telefonisch contact bleek uiteindelijk dat de tafel kwijtgeraakt was bij betreffende transporteur. Hierop is actie ondernomen en er is een andere tuintafel besteld en bezorgd door een andere transporteur. En ondertussen kreeg ik van KeesSmit zelf een vogelnestkastje opgestuurd voor het veroorzaakte ongemak. De zaak is hiermee uiteindelijk netjes opgelost.

uitstekend

Bij het uitpakken, had ik een kussen beschadigd. Tot mijn grote tevredenheid kreeg ik een nieuw kussen met flinke korting. Ik vond dat heel sympathiek en over verzendkosten werd niet gesproken. hartelijke dank hiervoor. met vriendelijke groet Anna van den Berg

nog niet zoveel ervaring .

we hebben onze stoelen nog niet zolang, slechts een paar keer gebruikt. verder lijken ze prima te zitten.

Ik ben super tevreden

Ik ben er super blij mee en het ziet er super uit en zit ontzettend lekker dankjewel

Toppertjes

Wat een geweldig bedrijf! Fijne mensen en een groots assortiment ...alles netjes op tijd afgeleverd En op de hoogte gehouden via mail en telefoon. Kijkje waard ...ik kan het iedereen aan bevelen.

Comentarios sobre el Kiyoh