Toppertjes

Wat een geweldig bedrijf! Fijne mensen en een groots assortiment ...alles netjes op tijd afgeleverd En op de hoogte gehouden via mail en telefoon. Kijkje waard ...ik kan het iedereen aan bevelen.

Super er parasol

Na het in elkaar zetten en installeren en hele mooie maar bovendien makkelijk te bedienen parasol

Hele mooie loungeset met tafeltje

Prachtige loungeset van rouph batang mooie stevige kussens erg tevreden.

snelle bezorging van mooie banken

snelle bezorging van mooie banken, 120cm en 150 cm. Mooi materiaal en eenvoudig in elkaar te zetten.

Supersnelle bezorging en service !

Blij met onze supermooie 6 persoons tuintafel . Snelle bezorging , en diverse mails gekregen over hoe de tafel te onderhouden / schoonmaken.

Mooie tuinset, prettig geholpen in de winkel, prima levering

De verkoper heeft ons prettig en goed geholpen bij het kiezen van een tuinset. De levering was ook prima. Wij zijn zeer tevreden en blij met de tuinset.

Snel goed bereikbaar en advies

Super service

Alles wat we besteld hebben, online of in de winkel , op de 3de werk dag geleverd.

Uitstekende service en snelle levering!

Nette afhandeling van de koop voor een mooie prijs. Alles vlot geregeld en dezelfde week nog thuisbezorgd.

Heerlijke service in de winkel

Onze bestelling kon direct in een gratis ter beschikking gestelde bus. En ook nog een mooie/goede tuinset gekocht!

Afspraak is afspraak

Wij hebben een tafel en 2 stoelen gekocht bij Kees Smit in Amersfoort. Wij willen dit gaan gebruiken bij de nieuwe veranda bij ons chalet. Omdat dit nog moest worden uitgevoerd is de set op afroep opgeslagen. Toen de veranda klaar was hebben wij contact gehad met de transporteur Brinks en hebben een afspraak gemaakt voor de levering. We kregen een avond van te voren het tijdstip door van levering en dit was perfect geregeld. Wij genieten nu volop van onze nieuwe aanwinst en kunnen nu gebruik maken van de tafel en stoelen. Wij zijn zeer tevreden vanaf de aankoop tot aan de levering.

Goede service Fantastische showroom

Mooie grote zaak met heeeel veel keuze

we hadden geen verwachtingen maar waren blij verrast door de 3 verdiepingen vol met tuinmeubelen. Ruim neergezet. Meerdere mensen per verdieping aanwezig om te helpen indien nodig. We kregen een goede tip voor onze nieuwe tuinset en verlieten de winkel met een vuurkorf die we graag wilden maar nog niet ergens anders gezien hadden. We komen hier zeker terug als we wat meer weten wat we willen.

Snel in huis

Mijn bestelling, Super snel in huis.

Een fijne winkel met veel assortiment. Daarnaast werden we prettig geholpen en was er in overleg veel mogelijk.

Product, levering en service voldoen aan verwachting

Product besteld gezien de scherpe prijs/kwaliteit aanbieding. Duidelijke communicatie over wijze en tijdstip van levering. Levering keurig op tijd. Product voldoet aan de verwachting, blij mee!

Uitstekende service en een uitgebreid assortiment.

Ruime parkeergelegenheid, mooie showroom, personeel is op de hoogte van (product)voorraad, klantvriendelijk, behulpzaam en adequaat advies.

Klantgericht

Ik vroeg of de maat van een stoel kussen in of excl een sierrand was. Er werd aangegeven dat dit incl was op mijn vraag hoe breed deze sierrand was, werd aangegeven dat ze dat zou opmeten en me de dag erna zou telefonisch zou doorgeven. En dat is ook gebeurd.

Perfect en professioneel

Bijzonder klant vriendelijk aan de telefoon en correct , een voorbeeld voor menig bedrijf , heb ik ook persoonlijk aan de telefoon aan de personen in kwestie gezegd.

Prima geregeld

Aanvankelijk ontbrak een deel van de levering, maar dit is vanzelf opgelost!

goed advies bij de aankoop en prima levering

op de website van Kees Smit hadden wij een ROUGH-X dining tuintafel gezien. Wij wilden deze in het echt zien en zijn naar Amersfoort geweest. Prachtig pand, goed parkeren, Corona regels nageleefd. De tafel stond in de showroom waar bij wij uitermate plezierig en goed geadviseerd zijn door de verkoper. We hebben de tafel gekocht. Deze is door de transporteur na mailoverleg over het moment waarop stipt uitgeleverd. Enig punt van kritiek; de chauffeur was alleen en kon het tafelblad niet alleen tillen. Ik heb hem daarbij geholpen wat op zich geen punt was. Ik kan mij echter voorstellen dat in andere situaties dit wel een probleem is. Overigens compliment over de wijze de chauffeur mij gevraagd heeft te helpen en te bedanken.

Vriendelijk en behulpzaam

Bij de volgende aankoop en vertrouw bedrijf . Jongens bedankt voor jullie hulp en advies .tot volgende keer

Mooi spul

Mooie kussens voor in mijn tuinstoelen. Goede kwaliteit en zitcomfort. Snelle levering en stevig verpakt. Zelf mooiere kwaliteit dan de foto’s op de site laten vermoeden.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel

Nadat we een mooi meubel hadden uitgezocht, een mooie louncheset met tafeltje werden we al snel geïnformeerd over de levering die vlot daarop volgde. Heel blij met onze set bleek echter aan een deel transport schade. Een belletje en aansluitend een mailtje waren voldoende om de vervanging met elkaar af te stemmen. Vlot geruild, zonder problemen, top Service, waardoor we nog lekker hebben kunnen genieten van onze aankoop.

Comentarios sobre el Kiyoh