Tuintastico

Blij verrast met de snelle terugkoppeling op mijn mail. Fijn telefonisch contact. Goede service en heel blij met ons ons nieuwe tuinset.

Vandaag besteld, morgen thuis!!!

Ruime kussenzak, met gemak past alles erin en nette zakken.

Snel levering

Snel levering van ‘n loungekussens van hoog qualiteit. Prijs-qualiteit verhouding is ook uitstekend.Ik ben helemaal tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Vandaag een stoelzitting teruggebracht waarvan een stiksel was los gelaten. In juni hadden wij er twee gekocht. Omdat de stoelzitting niet meer leverbaar was mochten wij direct twee nieuwe zittingen uitzoeken. Perfecte service, heel gezellig en klantgericht geholpen. Top verkoopster.

Top, perfecte service, een aanrader!!

Wij hebben bij Kees Smit Smit Teunmeubelen een dining tuintafel gekocht. In verband met de Corona, hebben wij meer ruimte aan tafel nodig. Zodoende waren wij heel blij, dat er zo’n mooie dining tafel, bij Kees Smit te koop was. Met deze prachtige dining tafel erbij, kunnen we de komende feestdagen, wel met de familie aan tafel zitten. De tafel is van prachtige kwaliteit,

Goed advies bij aankoop

Twijfelde of picknicktafel van 1 meter met banken van 45 cm wel zou kunnen, qua formaat, op een terras van 240 diep. In de winkel opstelling neergezet en kan goed, hierdoor was de twijfel weg.

Mooie loungeset van hoogwaardig materiaal, perfecte klantenservice

Na een telefoontje om wat extra informatie over de afmetingen van de loungeset in te winnen gelijk telefonisch met de behulpzame medewerker een order geplaatst. Deze werd snel geleverd en de set is erg mooi, het aluminium ziet er egaal en kwalitatief goed uit, de kussens ook. Enige minpuntje voor mij is de logistiek dienstverlener, weinig initiatief om de set überhaupt binnen te krijgen (moest naar dakterras) en overall gewoon een weinig dienstverlenende houding. Past volgens mij niet bij de ervaring die ik met Kees Smit als bedrijf zelf had!

Perfect en klantvriendelijk en kundig!!!

De verkoper was zeer behulpzaam, hij versleepte zelfs stoelen en hockers om een andere opstelling te laten zien! Daarbij wist hij er erg veel over te vertellen en hij bracht dit op een spontane en leuke manier aan ons over!! Toen we besloten om een stalen kist voor de kussens erbij te kopen, sleepte hij zelfs alle kussens daar naar toe om te passen of het er in kon!!! Een top verkoper en een top winkel in Amersfoort èn uiteindelijk een top loungezaal qua zit en om te zien!!!

zeer klantvriendelijk geholpen

zeer mooie zaak op een goede locatie, mooie producten zeer divers voor ieder wat wils, zeer klantvriendelijk en deskundig personeel

Uitstekend geholpen

Prima advies van de verkoop medewerker. Verschillende tuinmeubel sets geprobeerd. Uiteindelijk de keuze gemaakt. 2 stoelen met kussens, tafel, bank en 2 voetenbankjes.

Uitstekende ervaring

Een bijna-10, omdat mijn product beschadigd was bij uitpakken. Door Kees Smit uitstekend behandeld.

Snel en goed

De bestelling werd vlot en goed afgeleverd. Goede communicatie over het tijdstip van bezorging.

Goede service, vriendelijk personeel

Lopen niet weg voor problemen en zijn erg oplossing gericht.

Uitstekend !

Vriendelijk en kundig personeel, mooie winkel met veel keus en bezorgd volgens afspraak, helemaal top !

Een prima ervaring .In de winkel heel.goed geholpen . BIJ aflevering wsren de mannen opper best te spreken ,ze hebben alles netjes in de schuur gezet

Klantvriendelijk

Nieuwe parasol gekocht (Korting vanwege coulance) en oud hoes paste niet meer. Snel advies en geleverd.

Goede service , heerlijke tuinstoelen

Na twijfel over de kleur vd stoelen in de webshop heb ik de klantenservice gebeld en mn dillema uitgelegd. De meneer aan de telefoon ging zelf even naar de showroom om te kijken hoe de kleur uitviel en belde mij daarna terug. Daardoor was de keus nu makkelijk tr maken en belstde hij meteen de stoelen voor mij. Kortom erg klantvriendelijk! En de stoelen werden snel geleverd en zitten heerlijk!

Helemaal blij met mn tuinbank

In deze heerlijke nazomer is t fantastisch vertoeven met n wijntje op onze nieuwe tuinbank!

Zeer nette sevice

De door ons gewenste ligbedden waren helaas uitverkocht. Maar zodra ze weer voorradig waren ben ik direct benaderd en heb ze kunnen bestellen en werden dan ook direct geleverd. Kees Smit vinden wij een zeer net bedrijf die ten alle tijden ons netjes te woord heeft gestaan.

Uitstekende serves en advies

Geven goed uitleg hoe het product te reinigen is en het beste te onderhouden is

Prima aankoopbegeleiding , kwalteit en aflevering!

Alles liep op rolletjes van de koop van onze tuinset tot aan de aflevering, alles keurig volgens afspraak. Klein puntje: er misten 3 dopjes aan de onderkant van het tafelblad. Keurig opgenomen door de transporteur en die worden nagezonden. Tevreden klanten!

Top service, top stoelen

Werden in beide filialen zeer vriendelijk geholpen. Hebben onze stoelen na lang zoeken gevonden en ze zitten heerlijk. Zeker de moeite om een keer te gaan kijken in de mooie showrooms.

Super vriendelijke en behulpzame medewerkers van de klantenservice !

Had mijn twijfel over de kleur, maar de box voldoet zo goed al de lounge kussens passen erin, van de winter zullen we ervaren of hij ook echt waterdicht is. Maar denk dat dat wel goed zit

Top!!

De vriendelijkheid en meedenken van het personeel! En ook de bezorging naar de 2e etage. Tot op het balkon

Comentarios sobre el Kiyoh