Fijn bedrijf

leuk loungesetje gekocht. Uitstekend geholpen in de showroom, niets was te veel. Kregen nette orderbevestiging en konden bij de expediteur een afspraak maken voor het afleveren Professioneel bedrijf, die na komt wat het beloofd!!!! Tegenwoordig goud waard.

Professioneel personeel en mooie spullen

Positief

Goed advies en goede service

Goed advies en hulp bij het zoeken naar de juiste stoel

Na het nodige bellen en mailen uiteindelijk de juiste levering ontvangen

Mooie overzichtelijke collectie

Wij zijn prima geholpen. De verkoper had alle tijd voor ons.

Super service!

Super klantvriendelijk bedrijf en goede service daar kan menig ondernemer nog iets van leren.

Zeer klantvriendelijk en onvoorstelbaar veel keus

We werden in Almelo ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen. Er werd een goede product uitleg gegeven en we bezochten zelfs het personeelsrestaurant omdat daar dezelfde tafels stonden. De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We zijn heel blij met onze nieuwe tuinset.

kundig en attent

prima service, kundig personeel en heel attent

Prachtige tafels

Mooi afgewerkt, als op de foto

Een uitstekende aankoop, zeer tevreden

In een van mijn andere vakantiebungalows op de Wadden hebben we in 2007 een vergelijkbare set gekocht. Anno 2020 staat hij nog steeds en is nog in prima staat van onderhoud. Vorige jaar eenzelfde set gekocht voor een andere bungalow. Onze gasten zijn zeer tevreden. Met deze aankoop in nog een andere bungalow op de Wadden verwachten we dezelfde ervaring op te doen. Mooi dat de aankoop kosteloos wordt bezorgd. Dat was in 2007 nog niet het geval

Fijne zaak en goed bereikbaar voor vragen

Goede parasol met beschermhoes gekocht bij Kees Smit. In het verleden vaker dingen bij hen gekocht. Prima producten voor een schappelijke prijs en vooral een goede service!

Wat een geweldige mega zaak

We zijn heel netjes geholpen en een leuke tafel met 4 standenstoelen gekocht. Alles is netjes bij ons thuis afgeleverd. We zijn er heel blij mee. Je kon meedoen met een leuke foto te sturen en zo je aankoop bedrag terug te winnen. Maar op fb zag ik een foto van een andere klant en werd eigenlijk al aangegeven met een wauw, doe mee met de actie. Dus hebben wij dat maar niet meer gedaan, de winnaar werd min of meer al bekend. Dat was even jammer. Maar verder is alles naar onze wens verlopen. Een top zaak en wat groot.

Snelle levering, ook bij verkeerde levering zeer snel opgelost

Zeer snel alles ontvangen, bleek 1 stoel verkeerd, zeer snel nieuwe stoel die ook niet goed bleek, na snelle mailwisseling wederom een nieuwe goede stoel. Vlotte reactie op dingen die soms fout gaan, zeer tevreden.

Geen klant gemaild met een vraag en direct geholpen.

klantvriendelijk afspraken nakomend en per mail en telefoon duper geholpen

Zeer hoge kwaliteit van producten én van service!

Meerdere producten gekocht afgelopen jaren. Altijd vriendelijk en met veel verstand van zaken geholpen. Waarbij ook andere (verrassende) mogelijkheden voorgesteld worden. Kortom Service met een hoofdletter.

Goede en snelle comunicatie en een fijne webshop.

Goede winkel!

Super kwaliteit en service

geweldig!!!

twee keer over mijn tafel moeten ruilen ,waarvan de poten gingen roesten ,maar geen gezeur ,kon wederom een nieuwe of andere tafel krijgen .TOP service !!!!

Super goed geholpen

Wij hebben een kist gekocht om onze tuinmaterialen in op te bergen. De verkoopster heeft daarbij goede uitleg gegeven zodat we precies kregen wat we wilden.

Zeer vriendelijk personeel

Dame heeft ons goed geholpen en niets was teveel. Alle tijd en aandacht. Keuze is enorm en kwaliteit van producten goed. Zijn zeer blij met aanschaf.

Ik heb online besteld en alles verliep zoals gepland. Prima verzorgd.

Prima website

Materiaal keurig verpakt geleverd.

Prima product geleverd

Heb een beschermhoezen voor onze parasol besteld. Snel geleverd en ziet er erg mooi uit.

Goede service, ook na de levering

geen commentaar nodug

Klantvriendelijk, snel, netjes op tijd bezorgd , goede kwaliteit.

Netjes telefonische geholpen goede uitleg en prachtige tuinmeubels bezorgd. Zonder een bezoek aan de winkel toch de juiste keuze gemaakt.

Comentarios sobre el Kiyoh