fantastische service

ongelukkig met een half jaar geleden gekochte tuinset . door bemiddeling van Henk Smit en inruil , probleem op zeer coulante wijze opgelost!!

Lekker soepel

Tuinbed besteld, gebracht tot waar je deze wil hebben, goede kwaliteit van het product. Soepele betaling, duidelijke website en communicatie. Inclusief moment van bezorging.

Ervaren verkoper die duidelijke uitleg gaf, wat resulteerde in een snelle koop.

Zie bovenstaande

Warme ontvangst, goede service!

Met onze 3 kinderen zijn we naar Kees Smit tuinmeubelen geweest op zoek naar nieuwe tuinset. Omdat de kinderen zo vriendelijk ontvangen werden (met Lego en een PlayStation :) konden wij in alle rust even kijken. We werden vriendelijk en goed geadviseerd. Uiteindelijk een prachtige set gekocht die snel en professioneel gratis werd thuisbezorgd en uitgepakt. Wij zijn heel blij!

zeer tevreden met de mooie loungeset

Duidelijke foto's en omschrijving. Je krijgt wat je ziet, keurig verpakt, goede voorlichting qua bezorging

Snel en correct geholpen

Zeer correct geholpen. Even bellen had nog wat vragen. Werd snel en duidelijk te woord gestaan. Daarna direct een mail met wat er telefonisch afgesproken was. Super.

Snelle verkoop, levering en heerlijk zitplezier

Snelle verkoop, levering en heerlijk zitplezier

Kundig personeel en duidelijke uitleg

We wisten wat we wilden hebben. De voorlichting hierover was duidelijk en alles werd goed aan ons verteld. Het tuinstoel was op voorraad en een uur later zaten we als in ons tuinstoel.

Keurig en snelle levering.

De tuinmeubelen werden binnen enkele werkdagen geleverd. We kregen netjes een bericht dat de tuinmeubelen werden geleverd tussen 12.00 - 14.00 uur, 12.10 uur was de vervoerder er al. Perfecte levering!

Super mooi en goedzittende tuinset gekocht! Korte levertijd!

Ruime keuze mooi en groot pand!

Bij aankomst een overdekte parking en lift naar winkel gedeelte. Je wordt prima en beleefd te woord gestaan! Alle vragen worden beantwoord en de service is prima! Tevreden over aankoop en afhandeling aftersales! Bij klachten snel en accuraat gehandeld tot tevredenheid. Al met al een fijne winkel, wat spullen betreft hebben wij wel wat kleine opmerkingen over kwaliteit en gebruik, over monteren is ook wel wat te zeggen, geen handleiding of iets dergelijks, niet erg handig.. Dus prima zaak met wat verbeterpuntjes dat wel!

Netjes en snel geleverd

Binnen 3 dagen werd de tuinstoel al geleverd. Keurig ingepakt. Goede service en duidelijkheid. Dat is wat je als klant wil.

Niet de eerste goede bestelling bij Kees!

Een paar jaar geleden hadden wij al de Bellagio reeds besteld bij Kees. De stoel is nog steeds in geweldige staat. Deze wordt veelal door mijn vrouw gebruikt. Zij is hier erg tevreden over. De stoel is zeker uit het hogere segment. De prijs is niet extreem hoog en na enkele keren hierop gezeten te hebben zul je het comfort waarderen. De reden dat ik er echt ook een wilde hebben. De hoofdsteun is een extra en voldoet zeer goed. Deze is niet nat van binnen in het kussen na een regenbui. De vulling neemt dus geen vocht op..... De stoel is van een super kwaliteit en Kees doet hier niet voor onder!

Kan niet beter

mijn ervaring is ik als klant goed bewaarders ben geweest.top

Top klasse

Correcte, snelle afhandeling!

Fantastische zaak

Oog voor je wensen en denken enorm Met je mee. Vrijwel alle meubelen in de tuin zijn van Kees smith.

Snel

Snel en netjes geregeld Voor een goede prijs

Prima tuintafel

Mooie ronde tafel

Goede kwaliteit en snelle levering, zeer tevreden!

Top ding. Kan zelfs buiten blijven als het regent. Makkelijk schoon te maken en best wel krasbestendig! Erg blij mee.

Prima aankoop

Prettig zakendoen. Keurig thuis verzorgd.

Een aanrader om in de showroom rond te kijken!

Het contact via de website was goed, ik kreeg gedetailleerd antwoord op mijn vragen wat aanleiding was om in de showroom te komen kijken. De showroom is ruim en overzichtelijk ingericht met heel veel keuzemogelijkheden. Het personeel is behulpzaam, klantgericht en in voldoende mate aanwezig. Prima kunnen slagen in aankoop, goed materiaal in goede prijs-kwaliteitverhouding.

Beter service is niet mogelijk

De titel zegt eigenlijk alles. Betere service kan niet. Aardige mensen, correct handelen etc etc. Top

Onze tafel voldeed niet aan de verwachtingen. Zonder enig probleem werd hij omgeruild zonder extra en transportkosten. Top service dus.

Draaivoet tekort

Mooie Glatz parasol gekocht met 2 parasolvoeten. Jammer dat de verkoper niet meteen ook het een 2e draaivoet erbij heeft geadviseerd. Hierdoor konden we niet meteen genieten van de parasol. Het is netjes opgelost maar ik vind het jammer dat er niet iets meer begrip was en er een korting of iets anders is geregeld voor het verkeerde advies en de moeite die ik moest doen voor een 2e draaivoet.

Direct geleverd

Comentarios sobre el Kiyoh