Prima geregeld!

Cadeaubon gekocht die netjes op tijd werd bezorgd en ook nog in een keurige cadeauverpakking.

Snelle service en goed geholpen

Fijne eerste ervaring! Snel en duidelijk geholpen en super snel geleverd. Zelfs omruilen van een product ging super!

zeer goed

deskundig advies, klantvriendelijk en de medewerker nam alle tijd voor ons.

goed geholpen en duidelijk

Wij hebben een tuinkast gekocht daar zijn we zeer over te spreken. hij is waterdicht en sluit goed. in amersfoort zijn we super geholpen en duidelijke uitleg gehad

Voortreffelijk!

De geleverde parasol overtreft mijn verwachtingen. Wat een degelijke en toch makkelijk en moeiteloos te bedienen aanwinst op het terras. Dat het openen en sluiten zo eenvoudig zou zijn had ik niet verwacht bij een vierkante parasol van 4 maal 4 meter. Hij staat perfect strak gespannen en oogt heel mooi door de afwerking met volants. Zowel bestelling als levering ging vlekkeloos en je wordt goed op de hoogte gehouden. Een virtuele kus voor Kees want ik voel me de koning te rijk.

Deskundig eerlijk advies

Deskundig eerlijk advies Denken goed mee

prima geholpen en veel keuze

vriendelijke verkoper die alles uitstekend regelde

Goed geholpen

Ben goed geholpen in de winkel en levering is ook keurig verlopen. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Zeer tevreden met mijn stoelen, duidelijk te zien hoe ik ze moest uit- en inklappen.

Zeer tevreden over levering en product.

Snelle levering en stoelkussens bevallen ons helemaal zoals verwacht, superblij mee!

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Mooie sidetable. In het weekend besteld en toch maandag al geleverd aan de andere kant van het land!

fijne service en mooie kwalitafief goede meubelen

Mijn bezoek aan Kees Smit in Amersfoort heb ik als prettig ervaren. In de winkel werd ik geholpen door een vriendelijke medewerkster die de tijd voor mij nam. De stoelen werden binnen 5 werkdagen thuis bezorgd. Mijn eerdere ervaring met Kees Smit heeft ervoor gezorgd dat ik dit keer opnieuw mijn tuinmeubelen hier heb besteld. Mijn toekomstige tuinmeubelen zal ik ook zeker weer hier gaan bestellen.

Kan geen minpunt bedenken

Prachtige kwaliteit kussens aangeschaft voor 8 stoelen en een bank. Dik tevreden over alles. Zeker ook over de service toen een iets ander model net iets beter bleek te passen. En daarbij werd ik heel vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Uitstekend geholpen.

Ruime sortering en heel veel keus. Handig dat je je auto ook gratis kunt parkeren. Snelle levering. Klantvriendelijk en deskundig personeel.

Ik ben alle keren geweldig geholpen. Met een grote bestelling, voor een tehuis. Maar ook toen er iets niet goed was. Gelijk opgelost. Met kleien order ook de zelfde behandeling Dus perfect

Hele goede en vriendelijke behulpzame service

Hele goede service zowel aan de telefoon Als de bezorging. Netjes en erg behulpzaam Meedenkend met de bestelling en uitzoeken Wat mogelijk bij elkaar is. Vooral daar je spullen op afstand besteld die toch duur zijn. Erg meedenkend

Fijne website, snelle levering en precies wat ik verwachtte.

Precies wat ik hierboven beschreef.

Na een lastige start uiteindelijk heel goed geholpen

Het leek erop dat de 4x4 parasol was uitverkocht Maar bleek toch nog in het magazijn te zijn. Levering alsnog binnen een aantal dagen.

Mooi kussen voor onze egg stoel

Snel geleverd en goede prijs

Prima meubeltjes.

Staan open voor snelle en goede oplossingen als er iets niet oke is

Snelle en correcte levering

Na een fijn telefoontje de Biohort tuinbox besteld. Binnen 1 week geleverd door een vriendelijke chauffeur die bij de receptie van het vakantiepark zelf gevraagd had waar hij de box moest afleveren. Helemaal top!!! Heb hele slechte ervaring met een ander bedrijf die niet te bereiken is en zich niet aan de afspraken hield.

Top, te woord gestaan

Aan de klant vragen, wat zij een goede oplossing vindt! Dat is pas klantenservice

Uitstekende service

Goed advies en uitstekende afhandeling. Al met al fijn bedrijf waar de klant koning is.

We kwamen voor een houten bijzettafel

We kwamen voor een houten bijzettafel en hadden die snel gevonden voor een nette prijs

Geweldig in alle opzichten, een aanrader zowel w.b. product als bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf en alles eromheen: Uitstekende service w.b. afspraak bezorging. Zelfs in een uithoek van Zeeland. Precies op tijd en op de juiste plek (receptie camping) volgens de afspraak. De bezorgafspraak werd telefonisch gemaakt. Het product is geweldig. De montagehandleiding meer dan uitstekend. Stap voor step goed te volgen. Materialen prima gecodeerd. Zoals gepland twee uurtjes werk. In je eentje goed in elkaar te zetten. Opvallend: stevige hoekprofielen waardoor de hele opbergbox stevig.

Comentarios sobre el Kiyoh