Stevige stoelen, prachtige kussens

Sunyard Jakarta tuinstoelen besteld, daarbij de (rode) tuinkussens. Zijn goed afgewerkt, mooie kleur rood, stevige stof, passen perfect. Een keer in de regen laten liggen: zijn heel snel weer droog en mooi! Aanrader!

Grote keuze en prima service

Kees Smit heeft een zeer uitgebreid assortiment tuinmeubelen en het moet wel erg raar lopen als je er niet vindt wat je zoekt. De bestelling , bezorging en afhandeling van de aankoop is uitstekend.

Telefonische informatie werd goed ondersteund door opgestuurde foto’s en schriftelijke info.

De levering was op de gevraagde tijd en heel vriendelijk. De tafel was snel in elkaar te zetten en ziet er mooi uit.

Kees Smit is een hit

Mooie heel uitgebreide sortering in allerlei tuinmeubelen etc.

Geweldige mooi stoelen

Goede service Stoelen zitten geweldig goed

Prima service met snelle lever tijd.

Prettige en nuttige verkoop informatie. Er werd goed meegedacht.

Super klantvriendelijk en goede service

We zijn op maandag geweest en door Wil geholpen. En prachtig set en ligbedden gekocht en snelle service,netjes gebracht en veel plezier van. Zo hoort het te zijn

Prima service, snelle levering

prima service

Goede voorlichting, snelle levering

Loungeset aangeschaft, goede en eerlijke voorlichting gehad en - ondanks hoogseizoen - binnen 3 dagen - geleverd.

Snelle levering.

Netjes en snel geleverd.

Kees Smit tuinmeubelen zitten prinsheerlijk!

Kees Smit tuinmeubelen betekent: gemakkelijk en vlot bestellen, snelle levering en....genieten maar!

Positief

Snelle levering, goed product!! Klantvriendelijk!!

Goede kwaliteit en levering

Parasols en standaard besteld keurig op tijd

In één woord “Geweldig, “.

Leuk, gezellig en deskundig geholpen! Vrijblijvend hebben wij goed advies ontvangen! Helemaal naar wens!!

Prima geregeld

Snelle levering en een goed en mooi product was een kado voor mn moeder

Super mooie parasol en geweldige service

Wij hadden online een Shadowline Cuba parasol besteld maar die bleek te groot op ons terras. Konden hem omruilen zonder dat er verzendkosten berekend werden voor de omruiling. Prijsverschil met kleinere parasol wordt terugbetaald. Geweldige service en mooie kwaliteit parasol.

ALLES PRIMA IN ORDE EN GEEN GEDOE

Niks veranderen, jullie zijn een prima club. Ga zo door.

Zeer correct, goede adviezen en stipt in nakomen van afspraken!

Aangename ontvangst. Correcte bediening ,en goed advies

Als je hier niet slaagt, lukt 't bijna nergens

Zeer veel keus, kennis van zaken met een deskundige advies. daarna telelefonisch besteld en binnen paar dagen geleverd. we zijn zéér tevreden

Mooie kwaliteit, snel geleverd en goede prijs.

Topbedrijf met mooi assortiment. Gemakkelijk kiezen. Ben erg tevreden met mijn aankoop.

Klantvriendelijk en klantgericht - een prima bedrijf

Wij hadden wat problemen met het tafelblad van een klaptafel. Even een mail gestuurd en er kwam heel snel een antwoord met de vraag om een foto te maken. Een foto terug gemaild en kregen wederom snel een mail terug dat wij een tafelblad toegestuurd zouden krijgen. Alles ging in een zeer vriendelijke sfeer. Wij hebben het nieuwe blad inmiddels ontvangen. Een bedrijf dat wij iedereen zullen recommanderen.

Prima service zowel per internet als een telefonische bestelling.

Het bezoek aan de winkel was zeer plezierig en daarna besloten de tuinset via het internet te bestellen. Levering was zo afgesprokenen de chauffeur hielp mee met tillen. De set staat zeer fraai in de tuin.

Mooie tafel mooi massief teak en ruikt ook lekker

Komen na wat belooft wordt.

Snelle levering en snelle antwoorden op vragen. In één woord: TOP!

Prima product in overeenstemming met verwachting

De eerste ervaringen zijn positief Tevreden met de logistiek en de beschrijving hoe eea in elkaar te zetten

Comentarios sobre el Kiyoh