Mooie tuinset gekocht en prima service

Bijna perfect

Twee gaten waren niet diep genoeg behoord, makkelijk zelf te oplossen.

Goede prijs snelle levering

Tafel besteld en netjes geïnformeerd over het verloop van de order. Netjes geleverd conform afspraak

Vriendelijk en hulpvaardig

vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van onze loungeset.

Duidelijke website en goede productinformatie

Op zoek naar een mooie en degelijke hangstoel voor in de tuin. Eigenlijk voldeed alleen de stoel die ik bij Kees Smit vond!

Snelle levering en goed product

Prima site. Snelle levering. Goed product

Goede kwaliteit en service

Mooie grote winkel met ruime keuze en prima service

Geweldig geholpen.

Goede voorlichting, het was weer perfect.

Kwaliteit, Kwantiteit, Super Service, Super Klantvriendelijk: samengevat AANRADER met een griffel

de Bellagio Universele Hoofdsteun maakt dat extra stukje ontspanning compleet bij de Bellagio Tuinstoelen.

uitstekende kwaliteit het is zijn geld waard.

zeer zware degelijke sidetable uit stekende kwaliteit

zeer goed

goede montage beschrijving

Fijne stoelen

fijne stoelen met kussen. Keurig netjes op de afgesproken tijd geleverd

Bij de levering was er een product wat niet helemaal goed was Was geen probleem ze hebben het omgeruild en deze. was wel goed

Perfect...

Bestellen verliep perfect. Ook nog eens de beste prijs voor deze opbergbox. Levering op het afgesproken tijdstip. Met behulp van de video instructie was ook het in elkaar zetten geen probleem. Al menige heftige regenbui achter de rug en de inhoud van de box bleef zoals vermeld droog.

Een mooi en zeer goed ingerichte tuin bank

De tuinbank is heel mooi, met een uitstekende afwerking en accessoires, en de gebruikershandleiding is ook erg eenvoudig

Vriendekijk, correct , behulpzaam, goede kwaliteit , goede service en goede prijs/kwaliteit verhoudi

Wij zijn door Gerton heel goed en vriendelijk geholpen. Hij had ook echt goed kennis van zaken. Zodoende konden wij snel onze keuze bepalen. Ook is de service uitstekend. Ik had enkel inbus schroeven die doordraaiden. 1 telefoontje en een aantal dagen later heb ik een extra setje schroeven ontvangen. Super en heel hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Hans

Goed telefonisch contact gehad en vlotte levering. Prima

Bestelling via internet en na telefonisch contact. Goed en behulpzaam geholpen.

Zeer fijne dag gehad met goede adviezen

Zeer prettig ontvangen en goede adviezen

Helemaal goed

Alles is compleet en netjes ingepakt aangeleverd.

Tuinkussens voor dekchair, heel fijn, mooie kwaliteit

Goed gevulde en passende kussens, mooie kwaliteit stof!

Mooie zaak, uitgebreid assortiment

Mooie zaak in Amersfoort geweest. Goede kwaliteit, uitgebreid assortiment. Prettige ervaring met het personeel, vriendelijke bejegening

Kwaliteit top en snelle levering!

Duidelijke website, netjes op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed product, snel geleverd

Mooie stevige parasol. Goede kwaliteit. Handig en eenvoudig opzetten. We hebben er nog een hoes bijbesteld. Deze is ook van goede kwaliteit. Parasol staat leuk in de tuin. Levering verliep vlekkeloos. Zijn heel tevreden.

Goede service prijs kwaliteit zeer goed. Super parasol

We hebben een mooie parasol gekocht, kwaliteit is zeker te zien. Alleen jammer dat het niet echt duidelijk was welke parasol hoes er precies bij hoort. Na een verkeerde maat te hebben besteld en ontvangen toch kunnen terug sturen om te ruilen , de nieuwe XL maat was helaas beschadigd dat kwam doordat er geen doosje om de hoes zat, na een telefoontje kregen we een nieuwe hoes. Vriendelijk personeel aan de telefoon, service is goed. Gaan zeker nog wel vaker hier bestellen en vrienden Kees Smit aanbevelen.

Snelle levering en super kwaliteit

Niets is te veel gezegd over het bedrijf, zou iedereen adviseren om zeker een kijkje te gaan nemen In de prachtige showroom.

Comentarios sobre el Kiyoh