Duidelijk en eerlijk

Mooie meubels en deskundig advies

we zijn op een prettige en deskundige manier geholpen door een medewerker van Kees Smit. we zijn heel tevreden over de kwaliteit van de meubelen, de bezorgservice en het advies

Tevreden

Mijn bestelling is adequeaat en snel opgenomen én afgeleverd.

Snel, accuraat, topkwaliteit

Snel, accuraat, topkwaliteit

geheel volgens verstrekte informatie op de site en telefonisch contact

zoals aangegeven is de levering en het product geheel volgens de site en het telefonisch contact. Ook de vervoerder in deze heeft zich volgens afspraak gehandeld.

Vriendelijk en goed geholpen

Ik ben zeer tevreden en blij met mijn aankopen bij Kees Smit wat ik wilde hebben was precies op voorraad en werd keurig netjes thuis afgeleverd.

Communicatie over de levering en de uitvoering hiervan voldeed geheel aan de verwachtingen

Gemaakte afspraken werden tot alletevredenheid nagekomen.

Uitstekend geholpen, goed advies, prima bezorgd en geïnstalleerd. Wat wil je nog meer?

Goede service!

Parasolvoet gekocht die na een paar dagen roest vertoonde. Keurig opgelost door Kees Smit.

Geweldige winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel

Wij werden heel netjes en correct geholpen. Hebben 6 lounge/dining stoelen, een grote houten ovale tafel en later nog 2 lounge voetenbanken gekocht. Super tevreden over de uitstraling van de winkel, mooie spullen, ruime keuze en deskundig personeel. Kees Smit komt de gemaakte afspraken na en dat kun je tegenwoordig niet van iedereen zeggen. Complimenten!

zeer plezierige en professionele advisering bij aankoop.

Eveneens erg goede hulp bij ruiling van een product.

Fantastische zaak en uitmuntende service.

Het was de rit van Doetinchem naar Almelo de moeite waard. We hebben er meteen een dagje uit van gemaakt. Het voordeel is dat je álles wat er op dit gebied te koop is kunt zien en uitproberen, zodat het maken van een keuze een zékere keuze wordt. Complimenten voor het personeel dat niet alleen vakkundig is maar ook uitermate vriendelijk. De meubels staan hier thuis inmiddels een aantal weken en nog geen seconde spijt en het gevoel een juiste keuze te hebben gemaakt in meerdere opzichten. Zéér aan te bevelen.

Dik in orde !

Makkelijk te bestellen, snelle service en levering.

Snel en kundig

Snelle service, keurige levering op juiste moment

Mooie degelijke tafel, snelle levering en service

Onze ervaring, dit was de eerste keer, met Smit was uitstekend. Alles volgens bestelling geregeld en ontvangen.

Super winkel

Wat is Kees Smit in Amersfoort een super fijne winkel. Lekker ruim en overzichtelijk. Vriendelijk personeel. Snelle levering en fijn dat pas bij de levering via pin betaald hoeft te worden.

Mijn ervaring is uitstekend, Vooraf op internet al gekeken toch behoefte gehad om naar Amersfoort te gaan om zelf te kijken. zowel mijn vriendin als ook ik hebben een complete tuinset gekocht. Helaas was de keuze uit kleur kussens beperkt. Kleur geel was niet aanwezig. Later bleek dat via internet deze keuze nog volop voorradig was. Die mogelijkheid is niet genoemd in de winkel waarschijnlijk omdat de voorkeur was om eigen lokale voorraad te verkopen. Misschien toch nog beter onderling koppelen want voor de klant blijft het een leverancier.

Altijd slagen bij Kees Smit

@ prachtige tuinstoelen en die bevallen erg goed

Heerlijke diningstoel goede prijs prestatie verhouding

Dit is mijn tweede set dinningstoelen erbij en zitten gewoon lekker ontspannen, stevig, leuke uitstraling en niet zwaar om op te stillen c.q. te verzetten.

mooie kast

netjes geleverd

Mooie producten en snelle levering

Ruime keus. Snelle levering. Kwalitatief goed

goeie voorlichting en mooie meubelen

Ik ben goed geholpen Ik vind het alleen jammer dat de kussens van de loungeset niet waterafstotend zijn. Bij regen moet je ze afdekken dan wel naar binnen halen Gelet op de prijs van een dergelijke set had dit mi wel gemoeten

keurig en alles volgens afspraak

Prettig geholpen in de showroom in de ruime keuze. Daarmee gekomen tot de perfecte keuze. Snel geleverd. Zat een kleine productie schade aan 1 stoel, maar ook dit binnen een dag opgelost en daar laat je de toegevoegde waarde ook in zien.

Mooie meubelen, snelle levering uit voorraad en fijne mensen in de winkel!

Veel aanbod in de grote winkel met vriendelijk personeel. In voor een grap: "we leveren zeker voor kerst..." inderdaad binnen 3 dagen. En ook de vervoerder hielp goed mee. Top ervaring!

Voldoet ruimschoots zoals omschreven.

Comentarios sobre el Kiyoh