mijn ervaring bij Kees Smit Tuinmeubelen is zeker voor herhaling vatbaar ;-)

Zeer ruime winkel, waar een groot assortiment van tuinmeubelen staat opgesteld van een zeer goede kwaliteit.

Erg net en overzichtelijk bedrijf. Uitstekend ontvangen en heel goed geholpen. Top en een lekkere kop koffie.

Het gaat om service. Daar kom je pas achter als er iets niet in orde is. In mijn geval een kleinigheid, montage sleutel ontbrak, zat niet is de gesloten doos. Was na een telefoontje geregeld. Had het de volgende dag in huis

top zaak. mooie meubels en goede kwaliteit, uistekende service

Goede begeleiding in de winkel, na dat er een afwijking was geconstateerd na levering werd er per omgaande actie ondernomen en een nieuwe stoel geleverd. De afwijking was ontstaan door transport.

Wij waren zeer tevreden met onze aankoop.

Wij kregen een goed advies en een snelle, correcte levering.

Goed geholpen

We moesten om onbekende redenen extra lang op onze tuinmeubelen wachten. Dit vonden we niet leuk. Maar na twee telefoontjes kregen we echt het gevoel dat men goed zijn best heeft gedaan de spullen zo snel mogelijk bij ons te krijgen.

Kwaliteitsproducten en experts

Grote collectie, ruime einkel, kundig en zeer vriendelijk personeel met juiste adviezen. Kwaliteitsmeubelen , makkelijk en grstis parkeren. Zo wil je het gewoon! En o ja, voor ieder budget iets te vinden. Webshop werkt ook prima en snel. Topbedrijf!

Dik tevreden.!

We zochten naar kussens voor tuinstoelen. Op de website vonden we precies wat we wilden hebben. Gelijk besteld en.. . binnen de aangegeven tijd waren ze al bezorgd! Keurig verpakt en volledig naar wens! Hartelijk aanbevolen.

Alles was keurig verzorgt en vlgs afspraak geleverd

Omdat we de laatste weken de zomer dichtbij hadden, was het heerlijk om ook de kussens te kunnen gebruiken. Op mijn verzoek om ze snel te kunnen leveren werd goed opgepakt en waren de kussens er binnen een paar dagen ! Een prima aanvulling bij de fijne stoelen en het staat geweldig mooi!

Geweldige klantvriendelijkheid en uitmuntende services

Bij nieuwe aanschaf geweldig en realistisch geholpen en bij klachten zeer oprecht betrokken en zeer coulant

Het beste komt uit Twente

top product voor een scherpe prijs

Prijs en kwaliteit in verhouding; service uitstekend!

Xx

Prima levering parasol met beschermhoes

Blij met onze parasol Bonaire. En de beschermhoes. Prettig dat er ook een stok in de hoes zit waardoor je de hoes gemakkelijk over de parasol krijgt. Nette levering. Niet tot de voordeur, maar netjes in de achtertuin gebracht! Top dus!!!

Topervaring bij de koop en een nette levering volgens afspraak.

We kregen een eerlijk en goede uitleg over de meubelen van de verkoper. Niets werd ons opgedrongen, de verkoper hielp ons goed en kon ons goed adviseren bij onze keuze. Gr. Wilco Nijmeijer.

Snelle levering, product conform de site

Stoelen uitgezocht en werden snel en op de afgesproken tijd bezorgd

Kees denkt mee bij de aanschaf en biedt super service

Kees is zeer behulpzaam in contact bij het uitkiezen van de juiste elementen bij elkaar: mee denkend qua afmetingen en kleurstelling. Ook over een eventuele toevoeging op een bestaande bestelling werd niet moeilijk gedaan: dat kom gewoon extra mee geleverd worden. Bij de montage hadden we twijfel of we het juiste deden; die werd in een telefonisch contact weg genomen en we kregen de juiste aanwijzingen waardoor het ons toch lukte het meubel te monteren. Heel blij, bedankt Kees!

Prima service en afspraken worden nagekomen.

Zeer netjes binnen de termijn afgeleverd op locatie.

goedkoop en snel

Ik had tuinkussens besteld. Deze werden snel geleverd uit voorraad en waren zeer voordelig gesprijsd.

Heel goed geholpen aan de telefoon, snelle en probleemloze levering. Wij komen zeker terug,

Alles netjes voorheen by ons afgeleverd

Super service!

Zeer vriendelijk, behulpzaam en personeel die weten waar ze het over hebben. Daarnaast snelle service en afhandeling.

Goed geholpen, goede kwaliteit.

Goede dienstverlening in de winkel, zeer veel te zien en proberen in de winkel en goede kwaliteit meubels.

Stijlvol dienblad

Voldoet aan mijn verwachting

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf perfect geholpen en perfecte aflevering

Comentarios sobre el Kiyoh