Goed advies en prima levering top

We zijn heel tevreden over het advies en de levering! Klasse

Super vriendelijk bedrijf, met een ruime keuze voor iedereen en elk lijf.

Prettig geholpen, snelle levering, fijn gevoel dat je niet vooruit hoeft te betalen.

Oppervlakkig advies per verdieping

Oppervlakkig advies per verdieping Levering is goed en op tijd

snelle nette service, goede prijs kwaliteit

Gewoon goed

Wat je ziet in de Web-winkel krijg je gewoon.

Snelle levering en goede kwaliteit meubels.

Snel en netjes

Mooie artikelen , netjes verpakt, snel verzonden

geweldig

telefonisch besteld . wat een aardig mevrouw aan de telefoon ook kundig en goede uitleg

Lekker snel

Telefonisch alles geregeld. Wisten al wel wat we wilden maar ging allemaal lekker snel zo.

Snelle levering en goed product!

Erg tevreden met de tuinstoel. Werd snel geleverd en lijkt van goede kwaliteit.

Goed advies, ruime keus

Zijn goed geadviseerd

Mooie loungeset aangeschaft. Supersnel geleverd. Kwaliteit voor een mooie prijs,

Geweldige service

Ik kocht vier nieuwe tuinstoelen en kussens. Die werden conform de info op de site geleverd. Voor mijn oude tuinstoelen had ik twee onderdelen nodig omdat de stoelen verder nog prima waren. Op mijn verzoek kreeg ik de onderdelen gratis toegestuurd. Chapeau voor Kees Smit

Ruim aanbod, deskundig en vriendelijk personeel, prima service

Meer producten inmiddels besteld en gekregen. Bij kleine schade geen discussie, maar direct en adequaat herstel. Erg blij mee!

Correct en vakkundig geholpen!

idd.

prima service en levering!

prima service en levering! ook de ruiling ging snel en volgens wens!

Mooi produkt

Recent een Parasol met voet gekocht. Goed advies en mooi product. Hoes was niet op voorraad in winkel,maar binnen twee dagen ontvangen.

Spullen zijn netjes op tijd thuis bezorgd.

goede service en snelle levering

goede service en snelle levering vanuit amersfoort

Mooi tuinbankkussen

Mooi kussen, snel ontvangen

Perfect geholpen, mooie winkel!

zeer mooie winkel, met aardig en deskundig personeel. Alles is netjes volgens afspraak snel en optijd geleverd! Een stoel was ondanks de goede verpakking iets beschadigd, de klantenservice heeft dit na alle tevredenheid netjes met on opgelot!

Prima stoel

Mooie stoel, zit goed

Overzichtelijke website, snelle levering, goede kwaliteit produkten

Zeer positief. Goede prijs-kwaliteitverhouding, gebruikersvriendelijke website.

Super winkel!

Geweldige ervaring.wat een mooie zaak.en zeer vriendelijk en deskundig Personeel. Top. We wonen in de randstad, dus het is wel even rijden, maar we zijn heel blij dat we de moeite genomen hebben om naar Amersfoort te rijden. We bevelen Kees Smit in onze kennissenkring aan. En de parasol die we gekocht hebben, wordt Veel bewonderd in de tuin bij ons.

Super snel geleverd door top mensen

Als vroege vogels door het land om overal te bezorgen. Super

Comentarios sobre el Kiyoh