Goed geholpen in winkel en snel thuisbezorgd

We werden goed geholpen in de winkel in Amersfoort. Na bestelling werd de tuin set binnen 3 dagen geleverd. Er was een kleine beschadiging bij uitpakken. Ik stuurde een foto en We kregen direct reactie met keuze een andere tafel of een financiële vergoeding. Prima geregeld!

Goede service, goed op de hoogte gehouden qua levering. Telefonisch contact zou wel sneller mogen.

Goed geholpen, snelle levering

Goed geholpen in de winkel. Veel verschil in verkopers

Goede en snelle levering tot in de tuin aardige mensen

Uitermate tevreden

Parasol van 3,5 meter met voet geweldig het is net of we een overkapping hebben geweldig blij mee levering tot in de tuin dus ik ben dik tevreden

Ik had een kussenbox besteld en werd mooi op de afgesproken dag en tijd afgeleverd

Servicegericht

Zaterdag besteld en dinsdag al in huis. Heb 3 dekchairs en tuinbank via Kees Smit nu in mijn tuin. Solide uitvoering.

Dit is Service met een hoofdletter "S"

Geweldig assortiment, meer dan prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Super snelle levering. Zelf 2 kussens te groot besteld en wilde ze retourneren. Netjes bij mij thuis opgehaald en nieuwe kussens nog geen dag later binnen. Dit bedrijf weet hoe het moet en hoe het werkt om in deze enorme online wereld van talloze webwinkels zichzelf te onderscheiden van de massa. Door deze service en uitstraling van vertrouwen en behulpzaamheid bindt men klanten. Mij hebben ze in elk geval gebonden! Toppers - 10* waardig

Top geholpen, vriendelijk, perfecte stoelen

Erg goed geholpen en vriendelijk personeel, korte levertijd

Omruil wegens schade is geen probleem.

Snel en gemakkelijk

ik werd de dag na mijn bestelling al gelijk in de ochtend gebeld voor een afspraak om de stoelen af te leveren. Dat afleveren kon al vrij snel. Op de dag van aflevering had ik de stoelen al voor 8.30 uur in huis! Het zijn fijne en mooie stoelen van goede kwaliteit. Inmiddels heb ik er nog 2 bijbesteld.

Zo tevreden dat ik voor mijn volgende aankoop voor de tuin, sowieso eerst bij Kees Smit kijk!

Mijn tuinkast werd vrij snel geleverd en was, door zeer uitgebreide duidelijke handleiding, makkelijk zelf in elkaar te zetten. Ik kreeg daarbij ook een paar mails met onderhoudstips en een video hoe de kast te monteren. Hij staat onder de veranda en ik krijg alleen maar complimenten. Zelf ben ik ook zeer tevreden met de kast; hij is stevig en er kan veel in. Daarbij ziet hij er mooi uit.

Vlotte, deskundige voorlichting.

Bij het uitzoeken van ons tuinmeubilair hebben we goede voorlichting gekregen. De koop was snel geregeld. Nu we de tuinmeubelen, zeker met dit weer, geregeld gebruiken kunnen we alleen maar constateren dat we een goede keus hebben gemaakt.

alles in orde

geen enkel probleem

Bekeken, besteld, bezorgd. Een vloeiende aankoop.

Een snelle manier om dit aan te kopen.

aan te bevelen

Snelle levering. De twee ontvangen tuinstoelen en twee hoofdkussens bevallen prima. Zitten heerlijk!

Vakkennis en vriendelijkheid en service gecombineerd in 1 bedrijf

we zijn zeer tevreden over de medewerkers en over de perfecte service en adviezen

Goede service snelle levering

Onze loungeset hebben we ontvangen op het tijdstip dat ons was opgegeven. Aardige bezorger die het in de tuin afleverde. Toen tafeltjes niet stabiel bleken konden ze omgeruild worden na contact met klantenservice. Dit was totaal geen probleem.

Aangename ervaring

Prachtige showroom, vriendelijk en behulpzaam personeel. De loungeste die wij graag wilden stond niet in de winkel, wel in het magazijn. Geen probleem alles picobello opgelost Fijne winkel

Leuk geholpen, goed advies

Wij hebben recent een Tuinset gekocht bij jullie. Goed naar onze wensen geluisterd en het juiste advies gekregen. Na paar werkdagen werd de set bezorgd. Goed en degelijk materiaal. De set staat mooi en stoelen zitten erg goed. Zou Kees Smit zeker aanbevelen bij anderen! Erg blij mee!

Mooie tafel, snel leverbaar

Nadat wij in Amersfoort hebben rond gekeken, hebben wij online een tafel en parasol besteld. Al eerder hebben wij er stoelen besteld en beide keren zijn wij erg te spreken over de kwaliteit en de snelle levering.

Perfect product en snel geleverd

Mooi hardhouten voetenbank. Erg mooi na een laagje teak vernis.

Mooie, fijn zittende tuinstoelen gekocht.

In de showroom is volop keus en hebben we uiteindelijk, voor ons perfecte tuinstoelen gevonden. Kleine verstoring mbt levering, maar dit is opgelost en toch binnen 5 werkdagen de stoelen thuis geleverd. Ze zitten naar verwachting heerlijk!

Fijn zo'n familie onderneming. Dat merk je aan de service!

Geweldig. Ik bestelde een relax stoel voor op het balkon na een zware operatie aan mijn rug. Deze kwam nog eerder dan verwacht wat heel fijn was. Met het mooie weer de afgelopen weken heb ik er iedere dag gebruik van gemaakt. De stoel gaat heel makkelijk naar achteren en met je benen omhoog lig je dan verrukkelijk comfortabel! Ik zou niet weten hoe mijn ervaring met Kees Smit nog beter had kunnen zijn.

Snel geleverd en product (houten bank) van super kwaliteit.

Mijn volgende aanschaf doe ik zeker weer hier. Veel keus van top kwaliteit. De voor en na zorg zijn top.

Comentarios sobre el Kiyoh