Goede nazorg

Onze tuinbank liep na 2 jaar schade op. Werd snel en zonder problemen afgehandeld. Al na een paar weken hadden we een nieuwe bank.

Prima service, snelle levering zoals beloofd

Al mijn bestelling bij Kees zijn TOP,

De producten zijn op tijd en van goede kwa,iteit. Ik blijf trouw aan Kees!

Altijd goed en behulpzaam!

Product top service nog beter!

Veel keus goed geholpen snelle levering goede prijzen

prima assortiment

Wij waren alleen nog maar opzoek naar een ander tuinset,maar door de goede hulp,en uitleg, waren we er meteen vol lof over en binnen een uur hebben we een nieuwe set gekocht,super.

Top staat prachtig in de tuin en ligt ook comfortabel .

We zijn echt Prettig geholpen in de winkel. We kregen alle tijd en ruimte om in ons eigen tempo de stoelen uit te kiezen. Ze zijn echt mooi en van een goede kwaliteit. Wij zijn echt tevreden.

Een bestelling gedaan, snel ontvangen in originele doos.

Mooi en degelijk

Jamie Olivier tuinset gekocht. Mooi en stevig. Goed verpakt, met een duidelijke beschrijving. Hele mooie kussens erbij, alleen jammer dat er geen kussen opbergtas bij zit.

Hoog servicegehalte

Onze nieuwe tuintafel kwam beschadigd uit de verpakking en er werd geen moment getwijfeld om deze direct om te ruilen voor een nieuwe tafel. Helaas bleken bij de nieuwe tafel eveneens een paar onvolkomenheden, maar dit wordt eveneens direct tot tevredenheid opgelost door onderdelen te vervangen! Ik ben zeer tevreden over dergelijke kwalitatief hoogstaand servicegehalte!

Vlotte levering en scherpe prijzen

Duidelijke website , overzichtelijk en zeer tevreden over de levering en voor de prijs goede kwaliteit !

Geweldige service

Mijn parasol is netjes bezorgd tijdens afgesproken tijdstip. Hij is al op de juiste plek in de tuin gelegd.

Super tevreden!

Goede kwaliteit van alles wat wij gekocht hebben. In de serre en In de tuin, alleen maar tuinmeubels + 3 parasols van Kees Smit. Worden altijd naar tevredenheid geholpen!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Klantvriendelijk

Precies die benadering die een klant nodig heeft om de juiste keuze te kunnen maken.

Enthousiast

Prettige ontvangst en deskundig informatie. Ook is de mogelijkheid gegeven om een stoel even ter leen mee nemen om de kleur te zien op ons terras of deze matcht. Enige minpuntje vonden wij dat de opberghoes niet inclusief was.

Overzichtelijke website

Vlotte afhandeling , accurate bezorging. Prima producten.

Met gemak besteld en geleverd volgens afspraak.

Alles ging volgens verwachting, na bestelling krijg je een mail om de levering in te plannen en dag voor levering een bevestiging van het tijdsblok waarin de levering plaatsvind. Erg tevreden met de afhandeling en levering!

Helemaal tevreden

Mijn ervaring is top. Hele goede service. Meedenkend en goede uitleg over de producten en. Kon niet slagen voor een bijpassende tafel en op de valreep komt Uw medewerkster toch nog met een tafel die in Almelo stond. Heb de tafel alleen op een kleine foto gezien en heb het toch gekocht. Geweldig! Heb de tafel en stoelen nog niet in hebruik. Ze moeten nog naar Spanje vervoerd worden.

Bestelling, levering en product prima in orde. Alles ging gesmeerd en ik ben blij met mijn tuintafel. Tafel gemakkelijk te monteren. Kreeg montagefilmpje van te voren toegestuurd.

Zeer tevreden.

Ruime en sterke kussentas.

topklasse

stevig en degelijk

Onze verwachting kwam uit

Picobello

Op tijd geleverd zo als afgesproken

Comentarios sobre el Kiyoh