Na 22 jaar toch weer een tuintafel van Hartman gekocht. Prima verpakt en snel geleverd.

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ennn....kopje koffie gewoon gratis. Snelle levering. Helaas beschadigd. Retourzending en alsnog een nwe levering. Netjes te woord gestaan. Nette aflevering.

Snelle levering en goede trackinginformatie. Produkten keurig verpakt in grote doos.

Mooie producten voor betaalbare prijs

Wij hebben de zaak in Amersfoort bezocht en zijn daar geslaagd Die werden keurig op de afgesproken tijd afgeleverd, Kortom een betrouwbare partner in tuinmeubelen

Heel tevreden met deze nieuwe set!

Zeer blij met onze Manifesto loungeset! Snel geleverd met een speciaal transport die nog eens vriendelijk is en de dozen neerzet waar je wilt. Een hele verademing tov de meeste vervoerders. Set zelf ziet netjes en stevig uit. Goed geïmpregneerd met de bijbestelde spray denk ik dat we hier vele zomers plezier van hebben. Een aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering

Wij hebben een nieuwe loungeset besteld. Erg blij mee! Zit heerlijk. Snelle levering door Brinks. Aardige mensen en mooi op de afgesproken tijd.

Veel keus, snelle levering.

Mooie loungeset gekocht voor een mooie prijs.

Goede service en snelle levering

Mooi assortiment en erg tevreden met de levering. Producten zijn ook goed omschreven op de website en van goede kwaliteit.

Alles is goed geregeld bij Kees Smit

Fijne medewerkers,ze nemen contact op of alles naar wens is verlopen i.v.m. de afspraak voor te bezorgen.

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelde tuinset hebben we binnen enkele werkdagen ontvangen. De tafel en de stoelen zien er kwalitatief hoogwaardig uit. Wij zijn tevreden!

Goed verpakt, artikel is mooi

Ik zal zeker aan Kees Smit denken als ik iets nodig heb, goede naam mijn meisjesnaam is Smit :)

Vanaf mijn bestelling tot de aflevering, een dikke tien met een griffel verdiend!

Alles verliep op rolletjes ….

Kan niet beter

Fijne zaak!

Website werkt super en terugkoppeling gaan goed. Ook de afspraak met de transporteur uitstekend. Hele aardige chauffeur

Prima,

Wat is besteld, is het geen wat telt. Je krijgt waar voor je geld. Op tijd volgens afspraak geleverd. En netjes binnen gezet. Uitgepakt en gecontroleerd, een goede en prima service.

Goede service, flexibel meegedacht en supersnelle levering

We hebben gebeld om te vragen of een tuinset voor ons gereserveerd kon worden. Reserveren was niet mogelijk, maar ze konden wel alvast een order voor ons aanmaken. Omdat wij cadeaubonnen hadden die alleen in de winkel besteed konden worden, mochten we in het weekend langskomen om de betaling te doen en de bonnen in te leveren. De levering was snel geregeld; die stond zelfs al gepland voordat de betaling was afgerond. Zo gezegd, zo gedaan: in het weekend de tuinset betaald en op dinsdag werd deze al geleverd. We zijn er ontzettend blij mee!

Duidelijke keuzes en snelle levering

Fijne keuzehulp volgens de website. Vervolgens was de levering snel en was het prettig dat ik zelf een dag kon kiezen.

Top Bedrijf

In het verleden al meerdere malen bestellingen geplaatst en tot op heden zijn zij alle verwachtingen nagekomen en de bestellingen keurig verpakt geleverd.

Duidelijke communicatie De levertijd was vertraagd ivm pech aan de bus . Ik ben hiervan gelijk op de hoogte gesteld

Duidelijke site, duidelijke communicatie na afloop van plaatsing van de bestelling. Soepel verlopen allemaal.

snelle afwerking en deskundig

besteld en 2 dagen later stond hij al bij ons in de tuin.

Zeer goede en correcte service.

De loveseat helaas met kleine schade ontvangen maar na melding direct correct opgelost. De loveseat is twee dagen later opnieuw in keurige staat afgeleverd. Zeer prettig contact gehad met de service medewerkers. Helemaal top dus.

Topprodukt!

Na een zeer slechte ervaring met een schijnbaar zelfde product bij een webwinkel, nu in bezit van de echte kwaliteit! Ik las in een review dat “ als je een vergelijkbare stoel ergens anders goedkoper ziet, dat je dit gerust kunt kopen!” Nou, vergeet het maar, wat een namaak! Kwaliteit heeft echt een prijs! Jan.

stipt en alles volgens afspraak!

Plezierige ervaring en goede afspraken mogelijk over afwijkende bezorgplek

Snelle en goede levering

Avis sur Kiyoh