Vriendelijke verkooppers

Snelle levering en goed verpakt en op tijd bezorgd Top

Prima geholpen, snel geleverd

Uniek

Wat je ook besteld; ‘t is altijd perfect,

Zeer positief

Mooie tete a tete bank geleverd gekregen.

Besteld en snel geleverd en op de plaats neergezet waar je wilt met enig uitleg super!!

Super blij met de mail met de montagevideo

Online besteld en gelijk een mail met de bevestiging. Super snel geleverd en totaal onverwachts de montagevideo per mail. Super service

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Goede kwaliteit voor een mooi prijs!

Als ik bij Kees Smit bestel dan weet ik dat het goed zit!

Makkelijk online bestellen en netjes afgeleverd aan huis!

Product online besteld, al snel e-mail met bevestiging en factuur. Vervolgens goed geïnformeerd door de vervoerder tav het afleveren van het product aan huis.

Topbankje

Mooi bankje, zoals afgebeeld. Zit heerlijk en top afgeleverd. Volgende keer gaan we zeker weer bij jullie bestellen!

Top service en kwaliteit!

We hebben hele goede ervaringen met Kees Smit. Door de jaren heen hebben we er vaak tuinmeubels gekocht van een super kwaliteit! En als er dan een keer iets niets goed was, werd dit keurig en snel opgelost!

Waarmaken wat beloofd word en correcte informatie tijdens versturen van bestelde product .

Was eerste aankoop maar zeker niet de laatste .

Bestelling voldoet hellemaal aan de verwachting

Snelle levering en top kwaliteit

Goed spul

Prettig

Heerlijk genieten in het zonnetje op onze nieuwe stoelen

Ook nu weer bij Kees Smit uitgekomen voor nieuwe stoelen voor ons terras. De stoelen zitten heerlijk dus we hopen ook een mooie zomer zodat we er veel gebruik van kunnen maken. Ook nu was het bestel gemak, de service en de bezorging weer top!

zeer vriendelijk ontvangen en mooie showroom

prima ontvangst en heerlijke koffie met krentebrood. mooie showroom en goede keuze kunnen maken. Erg prettig bezoek.

Goeie tent, kom helemaal uit tilburg om naar deze tent te kijken erg goud hiero

Mooi

Superrr

Hele mooie tuinkussens, ze werden snel geleverd. Nette en duidelijke correspondentie over bijvoorbeeld de levering en hoe je het beste je nieuwe tuin kussens kunt onderhouden.

Nette verpakte snelle levering

Goed gevoel bij dit bedrijf , alles ging voorspoedig !

Vlotte levering en goed product

Bestelling vlot te regelen. Duidelijke communicatie bij een goed product. Product is ook stevig verpakt. Het instructie filmpje is bijzonder handig.

Mooie items, maar..

Goede collectie, mooie kwaliteit. Het enige wat ontbreekt en je voor deze investering zou mogen verwachten, is dat het aangekochte ook netjes geleverd en geplaatst wordt. Als je niet tot de categorie behoort die zelf de schroevendraaier in de hand kan nemen of in staat bent met een ligbed aan de wandel te gaan, ben je overgeleverd aan de goedheid van de omgeving. En dat is niet voor iedereen weggelegd, en maakt het verschil in prijs minder aantrekkelijk t.o.v. een Jysk of Leen Bakker.

Zeer goede service en afspraakmogelijkheden

Zeer uitgebreid assortiment. Voor de bezorgafspraak heb ik zelfs contact kunnen opnemen met het bezorgbedrijf en met hen een specifiekere afspraak kunnen maken. Goede service!

Perfecte service

Geweldig geholpen in de winkel in Almelo. Zeer enthousiaste verkoper die een grote kennis van zaken had. Aflevering perfect op het afgesproken moment. Betalen bij aflevering en niet vooraf. Alles bij elkaar geweldig.

Alhoewel de kussen niet 120x60 zijn maar 60x60 zijn ze mooi.

Goede snelle levering

Je wordt netjes via mail steeds op de hoogte gehouden .

Avis sur Kiyoh