parasol gekocht

parasol gekocht met voet goed advies gekregen snelle levering

Ruime keus, vriendelijk geholpen in de winkel, snelle levering

Mooi

Grandioze service en levering

Excellent!

Overzichtelijke website In elke prijsklasse Duidelijke communicatie via mail Komen afspraken na Goede bezorgservice met duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Kortom: wederom tevreden met de geleverde tuinmeubels, een echte aanrader!

Top goed en zonde schade geleverd.

Als het zo blijft bestel ik de volgende de keer weer iets bij jullie.

Uitstekend materiaal

Daar zit je mooi mee!

We hadden al een grote hoekbank en hebben daar nu een gewone bank bij gekocht. De productlijn is erg mooi en kwalitatief goed. Bezorging volgens afspraak. Wel jammer dat verpakkingsmateriaal niet wordt meegenomen (staat wel netjes gemeld bij bestelling).

kwaliteit!

afspraak is afspraak

Fantastisch mooie set en goede service!

Snelle levering en goed verpakt

Fantastisch Team

Een bestelling geplaatst bij Kees Smit. Bij levering was het pakket niet compleet, en bij PostNL liep het ook mis. Naar enkele keren gebeld te hebben met het Team van Kees Smit zijn we fantastisch geholpen door; Marjan, Sarah, Mayke en Nina. Dank zij hun inzet is het allemaal goed gekomen en kunnen wij nu heerlijk achterover leunen en lekker relaxen in de tuin. Dank jullie wel. Vriendelijke groet; Peter & Francine.

Orima

Goeie service,snelle levering

Wij hebben tuinkussens via de site gekocht,snelle levering,netjes verpakt. Gaan zeker vaker gebruik maken van bestellen via de site.

Levering was snel en duidelijke instructie over het in elkaar te zetten tuinmeubel. Zeer tevreden

Goed geholpen, goed advies en uiteindelijk geslaagd!

Super service

Eerlijk transparant fijn geholpen

ondanks drukte toch alle ruimte

We gingen op een zondag 1 tuinstoel kopen voor mijn oude vader. Het was echt onwijs druk en ondanks dat we maar 1 stoel kochten, werden we met respect en vriendelijk geholpen. Hoe druk het ook is, jullie blijven altijd correct en vriendelijk.

Mooi product, snel geholpen

Een goede ervaring dat voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb nu een mooie tuintafel set.

Avonden lang dineren

Fantastisch om avonden lang lekker buiten te blijven zitten.

Allerslechtste bezorging ooit meegemaakt

Ik heb er geen vertrouwen in dat de bestelde set überhaupt ooit nog komt. Ik ga nu de vierde dag vrij vragen van m’n werk omdat ze weer tóch niet komen bezorgen vandaag. (Uiteraard maken ze dat pas kenbaar op de dag zelf). Een keer een zieke werknemer kan gebeuren, maar een foutje in het systeem, 2 uur te vroeg komen en dan maar gewoon weer wegrijden (naar eigen zeggen, want aangebeld was er niet) en een zieke werknemer? Deze vreselijke manier van bezorgen maakt dat ik intens spijt heb dat ik hier überhaupt ooit wat gekocht heb. Een review over de kwaliteit van de spullen kan ik dus niet geven, ondanks dat ik en maand geleden m’n set had moeten krijgen. Ga hier absoluut nooit meer wat bestellen.

Maakt waar wat afgesproken wordt

Tijdens het bezoek in Amersfoort werd goed advies gegeven. Levering was vlot en volgens afspraak. Duidelijke communicatie. Artikelen zien er keurig uit. Nieuwe levering telefonisch besproken en besteld en betaling na afleveren. Ik ben dus zeer tevreden. Zo behoort service te zijn. Klantvriendelijkheid staat bovenaan!

Een bedrijf dat zijn zaken goed op orde heeft

Na mijn bestelling van 4 Sunyard standen stoelen en 1 Sunyard Preston klaptafel, kreeg ik per mail een montage instructie toegestuurd. De bezorging door de fa. Brinks verliep geheel volgens planning . Na het uitpakken van de stoelen bleek er 1 exemplaar ernstig beschadigd ondanks de zeer zorgvuldige verpakking. Na contact met Kees Smit hierover werd er zeer efficient en vriendelijk gereageerd en de beschadigde stoel wordt binnenkort omgeruild voor een gaaf exemplaar. De bestelde tuinmeubels zijn overigens van een zeer goede kwaliteit en zeer fraai en de beschadiging valt Kees Smit niet aan te rekenen. Ik ben ervan overtuigd dat alles goed zal komen en dat ik nog jaren plezier van de aanschaf zal hebben.

Mooie winkel, online eenvoudig bestellen en snelle levering

In de winkel goed geholpen en spullen snel geleverd!

In de winkel in Veenendaal secuur geholpen. Paar keer alles doorlopen om er zeker van te zijn dat de juiste goederen besteld werden. Goederen werden erg snel geleverd en de leverancier was erg behulpzaam met de goederen op de juiste plek in de tuin te krijgen.

Na een goed advies in de winkel een parasol, beschermhoes en grondanker besteld. Kreeg mail van de leverancier en daar stond de beschermhoes niet bij. Gebeld met jullie en kreeg als antwoord dat mocht de hoes er niet bij zitten, ik contact met jullie op moet nemen en dat dan de hoes nagezonden zal worden.

Goede service en snelle levering

Avis sur Kiyoh