Laden reviews...
696 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La qualità dei prodotti viene spesso descritta come ottima. La consegna è rapida e affidabile. Il servizio clienti è efficiente. Globale la soddisfazione è elevata.
Bestelling opgegeven ,wordt straks geleverd op de afgesproken datum.
Jos
Roosendaal
Correcte communicatie en ook de levering van goederen
Wiebe
Assen
Zaterdag 6 april melding gemaakt van een beschadiging aan een leuning van een tuinstoel na levering. Tijdens het telefonische contact ontving ik gelijk een SMS zodat er meegekeken kon worden met een videoverbinding via mijn mobiel. Dinsdagochtend 9 april al een nieuwe leuning geleverd. Snel-sneller-snelst. Goed-beter-Kees Smit
Michel Raddatz
Doetinchem
Prettig advies, niet opdringerig maar wel duidelijk aanwezig. Er werd voldoende tijd genomen om ons te helpen bij onze keuze. Vrijblijvend, maar goed advies. Bij twijfel werd een collega geraadpleegd. Heel tevreden gingen wij naar huis. 5 dagen later werd onze bank met kussen en parasol bezorgd. Het eerste mooie weekend konden we daar direct van genieten
E.
Vlaardingen
Alles goed,levering en product. Het in elkaar zetten een hele klus
Annemieke
Schiedam
precies op de aangegeven tijd
Ellen
Haarlem
Komen beloftes niet na. Na je bestelling en levering met schade ben je vergeten.
Beveelt niet aan
Alwin
Amersfoort
Goedemiddag meneer Mulder,
Bedankt voor het prettige telefoongesprekken.
Nogmaals onze excuses dat er schade is ontstaan tijdens de levering van uw bestelling.
Inmiddels heeft onze transporteur telefonisch en per e-mail contact met u gehad.
Wij verwachten dat de schade onder de richtlijnen is afgehandeld.
Wij wensen u heel veel plezier met uw mooie dining tuinset.
Met zonnige groet,
Tara - Kees Smit Tuinmeubelen
Melissa
Leiden
makkelijke site, snelle service en in de winkel in venlo was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook een hele mooie ruime winkel.
Chico
Venray
GERRIT van RAALTE
Apeldoorn
Netjes volgens planning geleverd, goed verpakt en zonder schade thuis gebracht. TOP
Lucia
Tiendeveen
Van binnenkomst tot levering perfect verlopen!!
Eddy
Lichtenvoorde
Prima contact makkelijk bestellen
Theo
Eijsden
We gingen kijken voor een leuke nieuwe tuinset, er was zoveel te zien. Wat een divers aanbod uit eindelijk met iets totaal anders weggegaan dan we voor gingen kijken.
Chris
Tilburg
Goede kwaliteit goede prijs uitstekende bezorging
Bennie
Sappemeer
Prachtige Rough Batang lounge tafel gekocht online en zeer tevreden over dit product.
Monique
Nijkerk
Nieuwe teak bank bestelt Netjes geleverd Was een bouwpakket, heel simpel en alle materialen waren geleverd inclusief schroevendraaier. Prachtig product
Sebastiaan
Wassenaar
De tuinmeubelen van Kees Smit zijn van een mooie kwaliteit! Fijn dat je online aan kunt geven wanneer voor jou de levering het beste uitkomt! Verder wordt je op de dag van levering keurig op de hoogte gehouden mocht het iets later worden!
Hennie
Zwolle
Prachtige winkel, alles ruim opgezet , lift aanwezig en gratis consumptie. Goede service, levering op gewenste dag en de producten waren goed verpakt. Super blij met mijn nieuwe tuinset!
ML
Wijk bij Duurstede
Onze palletkussens hebben we online makkelijk besteld. Er staat online veel informatie over het product, waardoor we het vertrouwen hebben in de kwaliteit ervan. De kleur komt overeen. De kussens worden in een grote doos geleverd, in plastic verpakt, heel netjes. Echt tevreden!
JW
Zevenhoven
Mooie en vlotte levering.
Aniek
Klazienaveen
Alles was perfect. Van bestellen tot afleveren wordt jij op de hoogte gehouden.
Wiebe
Gramsbergen
Goede spullen in no time in huis
BR
Easterein
Alleen achter kussen te kort, had ook 60cm hoog moeten zijn . Jammer !!!
E.J.
Culemborg
Online besteld en zelf opgehaald in Almelo. Goede service.
Anita
Zenderen